Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
se mi RSS ctecka obcas muze zblaznit...chtelo by z toho filtrovat HOSPODU :-)))

post-5923-1177402603_thumb.png

No me by vyhovovalo kdyby se udelalo RSSko na kazdou sekci na foru :D Pac sou veci co me vubec nezajimaj a nectu :D

tak tomudle teda nějak vůbec nerozumim :help:

Já to taky takhle nepoužívám :feve:

To jednou stejne zacnete :D To Vas nemine :D

Bylo by to super, pokud by tam nebyl balast z Hospody, apod...

Vloženo
Outlooka jedině v práci, doma ne :)

vsak na RSS nemusis pouzivat jen outlooka, existuje spousta RSS ctecek. Jinak outlook je nejlepsi klient, o tom neni pochyb.

Vloženo
se mi RSS ctecka obcas muze zblaznit...chtelo by z toho filtrovat HOSPODU :-)))

post-5923-1177402603_thumb.png

No me by vyhovovalo kdyby se udelalo RSSko na kazdou sekci na foru :D Pac sou veci co me vubec nezajimaj a nectu :D

tak tomudle teda nějak vůbec nerozumim :help:

Já to taky takhle nepoužívám :feve:

To jednou stejne zacnete :D To Vas nemine :D

Je spousta ctecek RSS, ja ji mam jako plugin do Outlooka, protoze ho pouzivam...

Vloženo
Je spousta ctecek RSS, ja ji mam jako plugin do Outlooka, protoze ho pouzivam...

Jedete na exchange serveru ?

kdybych tak věděl o čem se to tu vlastně bavíte :help:

Vloženo

vsak na RSS nemusis pouzivat jen outlooka, existuje spousta RSS ctecek. Jinak outlook je nejlepsi klient, o tom neni pochyb.

No, pokusím se s tím něco udělat. Proto ti to psaní tak jde!!! :palec2:

Vloženo

jojo....koncem roku se chysta prechod na 2007

Vloženo
Hmmm tak při uterku žadne dobré zpravy, kamarádova RS po smrti, on je ale OK a to je hlavní :palec:

to je nepříjemné.Ale hlavně že se jemu nic nestalo....

Vloženo

Jen abych upresnil...server odesila zpravy, ktere ctecka zobrazuje....nejde v tom psat...maximalne kliknes na odkaz a dostanes se primo na zpravu...

Vloženo

Jen abych upresnil...server odesila zpravy, ktere ctecka zobrazuje....nejde v tom psat...maximalne kliknes na odkaz a dostanes se primo na zpravu...

Jojo :palec2:

Vloženo

Jo ? Taky jedem na exch 2003, ale do toho 2007 se mi moc nechce. To silene scriptovani .. to uz bude jak u tucnakuu :(

Vloženo

kdybych tak věděl o čem se to tu vlastně bavíte :help:

Exchange server = software co se stara o emaily :D

Vloženo

Jo ? Taky jedem na exch 2003, ale do toho 2007 se mi moc nechce. To silene scriptovani .. to uz bude jak u tucnakuu :(

Doufam, ze dodelaj nejake pouzitelne GUI a taky si pockam az bude nejakej oficialni SP a pak moznaaa :D

Vloženo
Btw .. nekdy by se mel domluvit ten bowling co se rikalo :D

to kazdopadne...takovej pristi vikend by nemusel byt spatny

Tak to budu mozna v Polsku .. ale to se domluvi. Nechame to zas na Petouj :D

Vloženo

tady je s 2003 celkem nespokojenost...je v nem chyba, i kdyz oznacis mail ze to neni nevyzadana posta, tak priste ji stejne odchytne...MS o tom vi, ale napravu neslibil :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...