MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 taky musim.....kakat co to Foxíku?? Myslim, ze s tim nepotrebuje HELP ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 No v práci to používat určo nebudu a doma server nemám. Ale to neva. asi jsi to spatne pochopil... http://cs.wikipedia.org/wiki/RSS Jako RSS je fakt naprosto skvela vec !!! hm a proč to nemam?protože tomu vůbec nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Paráda, už to chápu Doma na tom zapracuji. To pak nebudes chapat jak si bez toho mohl zit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 asi jsi to spatne pochopil... http://cs.wikipedia.org/wiki/RSS Paráda, už to chápu Doma na tom zapracuji. jinak tady blizsi info... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23431 cist RSS umi treba i Opera a s pluginem urcite i FireFox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 á už chčije i zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 taky musim.....kakat co to Foxíku?? ježiš to je překlep :smich: makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jinak super...vcera jsem dost jezdil a predek mam komplet zajebanej vsim mozny co litalo...hnus velebnosti... nj ja taky, to je tak na špachtli a mám sklenku medu no pres to predni sklo toho moc videt neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Paráda, už to chápu Doma na tom zapracuji. To pak nebudes chapat jak si bez toho mohl zit Tak to už se těším. No jo, co si doma neudělám sám, to nemám a todle mi ještě nikdo neporadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 á už chčije i zde Tady ne tady je furt stejne fajnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Za chviili pudu papat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 asi jsi to spatne pochopil... http://cs.wikipedia.org/wiki/RSS Paráda, už to chápu Doma na tom zapracuji. jinak tady blizsi info... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23431 cist RSS umi treba i Opera a s pluginem urcite i FireFox Používal jsem Firefox, ale najednou mi to při spuštění začalo restartovat PC, tak používám Operu, ale Firefox je dokonalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Paráda, už to chápu Doma na tom zapracuji. To pak nebudes chapat jak si bez toho mohl zit Tak to už se těším. No jo, co si doma neudělám sám, to nemám a todle mi ještě nikdo neporadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ja pouzivam IE Nemam s nim nejak problem a hlavne pouzivam OWA takze bez IE to je hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jinak super...vcera jsem dost jezdil a predek mam komplet zajebanej vsim mozny co litalo...hnus velebnosti... nj ja taky, to je tak na špachtli a mám sklenku medu no pres to predni sklo toho moc videt neni Baury, ten motor vypadá fakt super!!! Kolik času si nad tím strávil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Za chviili pudu papat Jj, taky uz odpocitavam minutky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Za chviili pudu papat Jj, taky uz odpocitavam minutky :-) Taky půjdu po té 11. Snad se pak zase slezem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bry den ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ja pouzivam IE Nemam s nim nejak problem a hlavne pouzivam OWA takze bez IE to je hnus velebnosti OWA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 zase delate hovnajs a kecate v hospe co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Za chviili pudu papat Jj, taky uz odpocitavam minutky :-) Jist se musi Vcera sem si k veceri dal kralika na smetane s hranolkama .... MNAM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) taky musim.....kakat co to Foxíku?? Myslim, ze s tim nepotrebuje HELP ;D no s tim určo ne.Ale m a k je hned nad sebou Editováno: 24. Duben 2007, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bry den ve spolek Nazdárek!!! Jsem si říkal, že tu dnes někdo chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 new folie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ja pouzivam IE Nemam s nim nejak problem a hlavne pouzivam OWA takze bez IE to je hnus velebnosti OWA ? Outlook web access Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 bry den ve spolek Cus mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky