Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ale to jo...ale s hranolkama ??? K tomu se hodi snad jedine knedlik...mozna brambory...

nenen ... z te smetany je takovej preliv jemnek mnam a dava se to jeste nejak na houbach takze jedine hranolky ... zkusim to nekde najit na netu :D vydrz :D

Vloženo
jinak super...vcera jsem dost jezdil a predek mam komplet zajebanej vsim mozny co litalo...hnus velebnosti...

nj ja taky, to je tak na špachtli a mám sklenku medu lol

no pres to predni sklo toho moc videt neni

Baury, ten motor vypadá fakt super!!! Kolik času si nad tím strávil? :palec2::palec2::palec2:

no nejakej cas jo..a jeste budu ;)

Tak to jo. Není to vše hned. Taky si asi vemu dovču a na něčem novým zamakám!!! :palec2:

Vloženo
jinak super...vcera jsem dost jezdil a predek mam komplet zajebanej vsim mozny co litalo...hnus velebnosti...

Baury, ten motor vypadá fakt super!!! Kolik času si nad tím strávil? :palec2::palec2::palec2:

ty voe alkac je tady taky - a zase dela stolici :)

Vloženo

ty voe alkac je tady taky - a zase dela stolici :)

Jsme tu komplet!! :)

Vloženo
Ale to jo...ale s hranolkama ??? K tomu se hodi snad jedine knedlik...mozna brambory...

nenen ... z te smetany je takovej preliv jemnek mnam a dava se to jeste nejak na houbach takze jedine hranolky ... zkusim to nekde najit na netu :D vydrz :D

jo taaakhle...ja myslel vylezene kralika v omacce....tuhle jsme kuchtili to ze sacku s kurecim ... kari a syrova... a musim teda uznat, na to ze to je sackovy to bylo super

Vloženo
Tak kucíííí, jdu na oběd. Všem, kteří mě budou následovat přeji dobrou chuť!!!!!!!!!!!!!!!!

Nech si chutnat ... za chvili taky vyrazim :D

Vloženo
ty voe to je samej kralik na smetane a ja dneska hovno :( jedine ze by se nechala prekecat ta bruneta od vedle ale to pochybuji :)

Dej ji i za nas :D

no kdyby se nechala ukecat tak bYch dal ale ona na tohle asi bohuzel nejni :) ale brunetecka pekna....

Vloženo
ty voe to je samej kralik na smetane a ja dneska hovno :( jedine ze by se nechala prekecat ta bruneta od vedle ale to pochybuji :)

Dej ji i za nas :D

no kdyby se nechala ukecat tak bYch dal ale ona na tohle asi bohuzel nejni :) ale brunetecka pekna....

TYo dela kazde zenska kina, ale pak kdyz se to v ni probudiiii .... UAHHHAHAAAA TORNADO LUUU :D

Vloženo

Jak sem rikal, jezdete opatrne !!!!!

Osmnáctiletá dívka zemřela ráno při nehodě u Třebíšova na Klatovsku. Řidička jela osobním autem Škoda Favorit, po projetí mírné levotočivé zatáčky narazila na mokré silnici do sloupu telefonního vedení a na místě zemřela.

Vloženo
Tak uz se konecne rozhejbalo to chipovani od CIMBU :D ... tak sem na to zvedavej :D

to uz bylo rozhejbany tolikrat a nikdy nic nedopadlo

No doted to mel na starost Novi37 kterej se asi vyparil nebo nevim, takze ted to dopadne !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...