BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jdu též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Vsichni papaj tak du taky !!! Brou chut Miso !!! Dekuju Ti Miso to uz je nejaka schiza nebo co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jsem zpet....nadlabnutej => spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bré den panove a dobrou chut...A pro lepsi zazivani se kouknete sem http://www.autorevue.cz/Novitec-F430-Bi-Ko...07/default.aspx je to docela zajimavy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bré den panove a dobrou chut...A pro lepsi zazivani se kouknete sem http://www.autorevue.cz/Novitec-F430-Bi-Ko...07/default.aspx je to docela zajimavy.. tak to neni pro zazivani, ale na posrani :-) to je hukot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.Mam novimu napsat smsku? tam bude asi problem v komunikaci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak sem tu poo,ale mam nějak moooooc práce.Snad tu budu muset bejt i přesčas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 boze muj to je vul Kdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Bré den panove a dobrou chut...A pro lepsi zazivani se kouknete sem http://www.autorevue.cz/Novitec-F430-Bi-Ko...07/default.aspx je to docela zajimavy.. Ten zvuk toho je masaz !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.Mam novimu napsat smsku? tam bude asi problem v komunikaci :-) To kazdopadne ... ... jinak co ty a chip ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jsem zpet....nadlabnutej => spokojenej I ja i ja mnam mnam ... ted si dam kavicku jeste ;D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.Mam novimu napsat smsku? tam bude asi problem v komunikaci :-) To kazdopadne ... ... jinak co ty a chip ? Pokud ja....tak zatim asi ne....potrebuju jiny veci...mozna casem...kdyby to bylo pristi rok, tak asi urcute Pokud to byla na kochtika...tak sorry, ze se do toho pletu..,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.Mam novimu napsat smsku? tam bude asi problem v komunikaci :-) To kazdopadne ... ... jinak co ty a chip ? Pokud ja....tak zatim asi ne....potrebuju jiny veci...mozna casem...kdyby to bylo pristi rok, tak asi urcute Pokud to byla na kochtika...tak sorry, ze se do toho pletu..,. Nene bylo to na Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.Mam novimu napsat smsku? tam bude asi problem v komunikaci :-) To kazdopadne ... ... jinak co ty a chip ? Pokud ja....tak zatim asi ne....potrebuju jiny veci...mozna casem...kdyby to bylo pristi rok, tak asi urcute Pokud to byla na kochtika...tak sorry, ze se do toho pletu..,. Nene bylo to na Tebe josu potreba novy gumy, hudba, apod... cca 50.000,-...a dalsich 14t se mi do toho nechce davat...i kdyz cena po sleve je lakava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) josu potreba novy gumy, hudba, apod... cca 50.000,-...a dalsich 14t se mi do toho nechce davat...i kdyz cena po sleve je lakava Pane je to 12tis ... jojo to chapu ... hudbu gumy atp sem delal loni takze to mam nastesti zasebou Editováno: 24. Duben 2007, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat Jj, jednou to zkusíš a pak už to musíš mít furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) trošku z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat ale kdy přijde ta chvíle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja chci taky vsechno najednou kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 josu potreba novy gumy, hudba, apod... cca 50.000,-...a dalsich 14t se mi do toho nechce davat...i kdyz cena po sleve je lakava Pane je to 12tis ... jojo to chapu ... hudbu gumy atp sem delal loni takze to mam nastesti zasebou Leda ze bych zasel na Socialku, ze mam malo penez, ze moje auto strada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja chci taky vsechno najednou kua nejsi sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja chci taky vsechno najednou kua A já už nechci nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky