Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jdu též ;)

Vsichni papaj tak du taky !!!

Brou chut Miso :D !!!

Dekuju Ti Miso :D

to uz je nejaka schiza nebo co :-)

jsem zpet....nadlabnutej => spokojenej

Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.

Mam novimu napsat smsku?

tam bude asi problem v komunikaci :-)

tak sem tu poo,ale mam nějak moooooc práce.Snad tu budu muset bejt i přesčas.

boze muj to je vul

Kdo ? :kuk:

Nereknu,asi z toho nic nebude,komplikuje mi to leasing,nevim,jestli muzu to auto vubec prodat a pak bude otazka,jestli ho nekdo vubec bude chtit.

Mam novimu napsat smsku?

To kazdopadne ... :D ... jinak co ty a chip ?

jsem zpet....nadlabnutej => spokojenej

I ja i ja :D mnam mnam :D ... ted si dam kavicku jeste ;D

Mam novimu napsat smsku?

Pokud ja....tak zatim asi ne....potrebuju jiny veci...mozna casem...kdyby to bylo pristi rok, tak asi urcute

Pokud to byla na kochtika...tak sorry, ze se do toho pletu..,.

Mam novimu napsat smsku?

Pokud ja....tak zatim asi ne....potrebuju jiny veci...mozna casem...kdyby to bylo pristi rok, tak asi urcute

Nene bylo to na Tebe :D

no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po :help:

Mam novimu napsat smsku?

Nene bylo to na Tebe :D

josu potreba novy gumy, hudba, apod... cca 50.000,-...a dalsich 14t se mi do toho nechce davat...i kdyz cena po sleve je lakava

no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po :help:

se stav....za 10 minut nemame co delat :-)

Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat :D

josu potreba novy gumy, hudba, apod... cca 50.000,-...a dalsich 14t se mi do toho nechce davat...i kdyz cena po sleve je lakava

Pane je to 12tis :D ... jojo to chapu ... hudbu gumy atp sem delal loni takze to mam nastesti zasebou :D

Upraveno od MichalF

Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat :D

Jj, jednou to zkusíš a pak už to musíš mít furt... lol

se stav....za 10 minut nemame co delat :-)

trošku z ruky :(

ale kdy přijde ta chvíle.... :)

ja chci taky vsechno najednou kua

Pane je to 12tis :D ... jojo to chapu ... hudbu gumy atp sem delal loni takze to mam nastesti zasebou :D

Leda ze bych zasel na Socialku, ze mam malo penez, ze moje auto strada :-)

nejsi sám

A já už nechci nic... :feve:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.