acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) trošku z ruky Vsak ja tu jeste chvili budu,...to stihnes :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ja chci taky vsechno najednou kua A já už nechci nic... nekecej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) trošku z ruky Vsak ja tu jeste chvili budu,...to stihnes :-))) tak čekej..... .No ne fakt je to o tolik lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nekecej No fááákt, nekecááám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Neboj ... jak sem psal ... jednou to zacnes pouzivat a pak uz nepochopis jak si bez toho mohl fungovat Jj, jednou to zkusíš a pak už to musíš mít furt... To znas vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 To znas vid Zajisté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nekecej No fááákt, nekecááám... ti neverim holomku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak čekej..... .No ne fakt je to o tolik lepší? Lepsi ? Ani ne tak lepsi, ale proste je to komfortni, nemusis prolejzat vsechny weby co te zajimaj, nastavis RSS ctecku a jakmile je neco noveho, okamzite o tom vis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) trošku z ruky Vsak ja tu jeste chvili budu,...to stihnes :-))) tak čekej..... .No ne fakt je to o tolik lepší? Michal to zase trosku prehani, ale je to prijemne v tom, ze do 20 sekund Ti prijd zprava, ze na foru je nova zprava....na druhou stranu, k veceru, kdyz vsichni sednou na net, tak nic jinyho nedelas, nez ze promazavas zpravy....az to bude rozdelene na OC,FC a treba Hospodu, tak to bude lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ti neverim holomku Já už Ti taky nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ti neverim holomku Já už Ti taky nevěřím... japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal to zase trosku prehani, ale je to prijemne v tom, ze do 20 sekund Ti prijd zprava, ze na foru je nova zprava....na druhou stranu, k veceru, kdyz vsichni sednou na net, tak nic jinyho nedelas, nez ze promazavas zpravy....az to bude rozdelene na OC,FC a treba Hospodu, tak to bude lepsi No ja nemyslim, ze to prehanim ... nehlede na to ze sem samozrejme nemel na mysli tady forum ale RSS vseobecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 japato? Nemám nejmenší důvod Ti věřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 japato? Nemám nejmenší důvod Ti věřit... dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal to zase trosku prehani, ale je to prijemne v tom, ze do 20 sekund Ti prijd zprava, ze na foru je nova zprava....na druhou stranu, k veceru, kdyz vsichni sednou na net, tak nic jinyho nedelas, nez ze promazavas zpravy....az to bude rozdelene na OC,FC a treba Hospodu, tak to bude lepsi No ja nemyslim, ze to prehanim ... nehlede na to ze sem samozrejme nemel na mysli tady forum ale RSS vseobecne tak pokud se bavime o RSS vseobecne, tak to potom jo...pouzivam uz to silene dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dekuji Neděkuj, to nestojí za řeč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 dekuji Neděkuj, to nestojí za řeč... aspon to vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ty jo tak todle se povedlo : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=23608 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no já sem jen zvědav jak se naučim používat rss nebo kdo mi to tu dá dohromady.Se asi po se stav....za 10 minut nemame co delat :-) trošku z ruky Vsak ja tu jeste chvili budu,...to stihnes :-))) tak čekej..... .No ne fakt je to o tolik lepší? Michal to zase trosku prehani, ale je to prijemne v tom, ze do 20 sekund Ti prijd zprava, ze na foru je nova zprava....na druhou stranu, k veceru, kdyz vsichni sednou na net, tak nic jinyho nedelas, nez ze promazavas zpravy....az to bude rozdelene na OC,FC a treba Hospodu, tak to bude lepsi aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Luxusni naminka ... dal sem si nakonec zapecene testoviny s kurecim masem a syrem a mnam mnam mnam ... a k tomu klasika .. KOFOLA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Luxusni naminka ... dal sem si nakonec zapecene testoviny s kurecim masem a syrem a mnam mnam mnam ... a k tomu klasika .. KOFOLA Tak to zní fakt dobře!!! Pročítat to zpětně moc nemůžu, protože bych se na konec dnes asi nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky