FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? skaldník zde http://www.autogascentrum.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Luxusni naminka ... dal sem si nakonec zapecene testoviny s kurecim masem a syrem a mnam mnam mnam ... a k tomu klasika .. KOFOLA Tak to zní fakt dobře!!! Pročítat to zpětně moc nemůžu, protože bych se na konec dnes asi nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Luxusni naminka ... dal sem si nakonec zapecene testoviny s kurecim masem a syrem a mnam mnam mnam ... a k tomu klasika .. KOFOLA Tak to zní fakt dobře!!! Pročítat to zpětně moc nemůžu, protože bych se na konec dnes asi nedostal. Ale jo dostal ... jakmile bysme trosku prestali psat .. a i tak to stihnes vetsinou .. jen to chvili trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? skaldník zde http://www.autogascentrum.cz/ Tak to urcite jezdis na plyn ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Zdarec, něco nového? Nechce se mi to všechno číst No byt tebou tak to proctu .... moc novych dulezitych onfo se tu probralo Právě se divím, jak tady spolu diskutujete. Jakej byl oběd??? Luxusni naminka ... dal sem si nakonec zapecene testoviny s kurecim masem a syrem a mnam mnam mnam ... a k tomu klasika .. KOFOLA Tak to zní fakt dobře!!! Pročítat to zpětně moc nemůžu, protože bych se na konec dnes asi nedostal. Ale jo dostal ... jakmile bysme trosku prestali psat .. a i tak to stihnes vetsinou .. jen to chvili trva Ještě jsem zapomněl napsat, že u toho nesmím zapomínat pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? skaldník zde http://www.autogascentrum.cz/ Tak to urcite jezdis na plyn ne ? no samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ještě jsem zapomněl napsat, že u toho nesmím zapomínat pracovat Od rana sem se nezastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ty jo tak todle se povedlo : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=23608 prave jsem si rikal, co je to tam za fesaka uplne vpravo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak to urcite jezdis na plyn ne ? no samo A co v tom mas za motor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ty jo tak todle se povedlo : http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=23608 prave jsem si rikal, co je to tam za fesaka uplne vpravo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak to urcite jezdis na plyn ne ? no samo A co v tom mas za motor ? 1,8 T AGU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ještě jsem zapomněl napsat, že u toho nesmím zapomínat pracovat Od rana sem se nezastavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A co v tom mas za motor ? 1,8 T AGU Tak to jooo !!! Takze spokojenost ... za kolik s tim jezdis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ještě jsem zapomněl napsat, že u toho nesmím zapomínat pracovat Od rana sem se nezastavil Co je tady k smichu !!!??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Co je tady k smichu !!!??? Michal Frodo Pytlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Co je tady k smichu !!!??? Michal Frodo Pytlík Bauino ... nezlob ... co ta music ... jo jinak ptal sem se Ti na ten zesik .... na tu cenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A co v tom mas za motor ? 1,8 T AGU Tak to jooo !!! Takze spokojenost ... za kolik s tim jezdis ? spokojenost-tak eště aby ne.Tenhle motor to je hračka udělat na lpg.za kolik do 10 litrů lpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ještě jsem zapomněl napsat, že u toho nesmím zapomínat pracovat Od rana sem se nezastavil Co je tady k smichu !!!??? Teda, jak ty to děláš, že se furt směju??? A ten smajl je ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Co je tady k smichu !!!??? Michal Frodo Pytlík Bauino ... nezlob ... co ta music ... jo jinak ptal sem se Ti na ten zesik .... na tu cenu ... music mam zhruba predstavu co tam budu davat...ted uz to jen nakoupit a poskladat...co jsi zjistil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Co je tady k smichu !!!??? Michal Frodo Pytlík Bauino ... nezlob ... co ta music ... jo jinak ptal sem se Ti na ten zesik .... na tu cenu ... music mam zhruba predstavu co tam budu davat...ted uz to jen nakoupit a poskladat...co jsi zjistil?? 6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Co je tady k smichu !!!??? Michal Frodo Pytlík Bauino ... nezlob ... co ta music ... jo jinak ptal sem se Ti na ten zesik .... na tu cenu ... music mam zhruba predstavu co tam budu davat...ted uz to jen nakoupit a poskladat...co jsi zjistil?? 6k Doufam ze si to dobre pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 zesilovač do gulášku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Ty jo ty taky zijes jo ? Ja myslel ze s nama uz nemluvis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Co to meleš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky