MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 zesilovač do gulášku... Myslis feferonky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Myslis feferonky ? Stačí pálivá klobása... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Myslis feferonky ? Stačí pálivá klobása... To nemam v gulasi rad takovy sracky ... hezky maso ... hovezi nebo jelej apod !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 6k a to je ten co mas ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui uz to nehul draku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 6k a to je ten co mas ty?? Jop ... ptal sem prej pro koho to je ... tak rikam pro jednoho kamarada ... neni odsud takze neznas ... on prej dobreho kamarada ... tak rikam ze jasne a pak mi rekl tudle cifru ... coz je tusim min nez sem platil ja ... no jo no ceny se meni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Myslis feferonky ? Stačí pálivá klobása... To nemam v gulasi rad takovy sracky ... hezky maso ... hovezi nebo jelej apod !!! Á, gurmán se nezapře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui uz to nehul draku Ten je dobre na srac co ? ... jestli nechce videt tvoje slipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Ty jo ty taky zijes jo ? Ja myslel ze s nama uz nemluvis ale ale, jsem byl papat nééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Myslis feferonky ? Stačí pálivá klobása... To nemam v gulasi rad takovy sracky ... hezky maso ... hovezi nebo jelej apod !!! Á, gurmán se nezapře!!! Gurmaaan nevim, ale nejaky burt gulase apod ... nebrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Ty jo ty taky zijes jo ? Ja myslel ze s nama uz nemluvis ale ale, jsem byl papat nééé Copak si mel dobreho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui uz to nehul draku Vasco de gama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Ty jo ty taky zijes jo ? Ja myslel ze s nama uz nemluvis ale ale, jsem byl papat nééé A dobrý??? Hned se líp čte a píše, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui Ty jo ty taky zijes jo ? Ja myslel ze s nama uz nemluvis ale ale, jsem byl papat nééé Copak si mel dobreho ? kuřecí na nudličky s kari a kupa věci k temu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Myslis feferonky ? Stačí pálivá klobása... To nemam v gulasi rad takovy sracky ... hezky maso ... hovezi nebo jelej apod !!! Á, gurmán se nezapře!!! Gurmaaan nevim, ale nejaky burt gulase apod ... nebrat muj člověk todleto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 6k a to je ten co mas ty?? Jop ... ptal sem prej pro koho to je ... tak rikam pro jednoho kamarada ... neni odsud takze neznas ... on prej dobreho kamarada ... tak rikam ze jasne a pak mi rekl tudle cifru ... coz je tusim min nez sem platil ja ... no jo no ceny se meni cena je to velmi lakava...jelikoz musim vzit jine repro nez jsem chtel tak je nutnost 4-kanal zesik a pozenu pres nej i ovaly...tak uvidime pane ale urcite diky za zjisteni situace a treba se pak nejak domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 duc duc Méďa Béďa Baui uz to nehul draku Ten je dobre na srac co ? ... jestli nechce videt tvoje slipy blbouni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kuřecí na nudličky s kari a kupa věci k temu To zni dobre pane !!! Uplne dostavam chute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 cena je to velmi lakava...jelikoz musim vzit jine repro nez jsem chtel tak je nutnost 4-kanal zesik a pozenu pres nej i ovaly...tak uvidime pane ale urcite diky za zjisteni situace a treba se pak nejak domluvime Já vám něco prodám, ať je nějaká tržba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ten je dobre na srac co ? ... jestli nechce videt tvoje slipy jj je to slip majstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 cena je to velmi lakava...jelikoz musim vzit jine repro nez jsem chtel tak je nutnost 4-kanal zesik a pozenu pres nej i ovaly...tak uvidime pane ale urcite diky za zjisteni situace a treba se pak nejak domluvime Jasny tak kdyztak dej vedet co shanis za zesik a muzu se ho zkusit preptat na cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 muj člověk todleto Se vi pane ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kuřecí na nudličky s kari a kupa věci k temu To zni dobre pane !!! Uplne dostavam chute Ty si snad už obědval nebo ti to nestačilo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ten je dobre na srac co ? ... jestli nechce videt tvoje slipy jj je to slip majstr no to zase pozor, to je vitto, já jsem jen náhodou se pří té fotce natahoval pro sklenku a vitto na mě zřejmě ušil boudu, jiné něž toto vysvětlení není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky