BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kochťatkor je zde, Hello dolly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 DOHAJZLU ... musim k zakaznikoj Tak čus Njn se mi nechce ale za +- 5 min vyrazim ... ale zase tam vyrabej chlast, takze treba dostanu nejakou lahvinku od cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A ty si mel na presidenta taky zalusk a on ti ho prebral co ? Nene, na rozdíl od Badyho mě zajímají ŽENY... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak az nejakej obratis tak dej vedet a nejak se domluvime Jakej sceš...? jednu vanilkovou, jednu pistáciovou... lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kochťatkor je zde, Hello dolly Fůůůůůůj, šukmajstr, du blejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A ty si mel na presidenta taky zalusk a on ti ho prebral co ? Nene, na rozdíl od Badyho mě zajímají ŽENY... mě už nezajímá nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak az nejakej obratis tak dej vedet a nejak se domluvime Jakej sceš...? koukam na Lightning Audio, Audison a nejvic by se me libil Rockford Fosgate ale ty jsou silene drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jednu vanilkovou, jednu pistáciovou... lol lol 15.50,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A ty si mel na presidenta taky zalusk a on ti ho prebral co ? Nene, na rozdíl od Badyho mě zajímají ŽENY... No jen aby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jednu vanilkovou, jednu pistáciovou... lol lol mlč hubou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jednu vanilkovou, jednu pistáciovou... lol lol 15.50,- Kč Tak me to vem taky jednou ... a doufam ze doprava je v cene ... Podhorska ul, Jablonec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak az nejakej obratis tak dej vedet a nejak se domluvime Jakej sceš...? koukam na Lightning Audio, Audison a nejvic by se me libil Rockford Fosgate ale ty jsou silene drahy Audison Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 koukam na Lightning Audio, Audison a nejvic by se me libil Rockford Fosgate ale ty jsou silene drahy Lightning Audio S4.400.4 je za 6.299,- Kč. Ty Rockfordy jsou fakt síla, začíná to u Power T400-4 za 11.421,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 DOHAJZLU ... musim k zakaznikoj Tak čus Njn se mi nechce ale za +- 5 min vyrazim ... ale zase tam vyrabej chlast, takze treba dostanu nejakou lahvinku od cesty Kurňa, ty máš štěstí a ještě si stěžuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 DOHAJZLU ... musim k zakaznikoj Tak čus Njn se mi nechce ale za +- 5 min vyrazim ... ale zase tam vyrabej chlast, takze treba dostanu nejakou lahvinku od cesty Kurňa, ty máš štěstí a ještě si stěžuješ Ja si nestezuju ale nechce se mi ... nastesti ted sem se nedovolal takze se to min o 5 minut odklada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Audison Audison začíná u SRx 4 za 4.990,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 koukam na Lightning Audio, Audison a nejvic by se me libil Rockford Fosgate ale ty jsou silene drahy Lightning Audio S4.400.4 je za 6.299,- Kč. Ty Rockfordy jsou fakt síla, začíná to u Power T400-4 za 11.421,- Kč Trosku kotel ty ceny $$$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 DOHAJZLU ... musim k zakaznikoj Tak čus Njn se mi nechce ale za +- 5 min vyrazim ... ale zase tam vyrabej chlast, takze treba dostanu nejakou lahvinku od cesty Kurňa, ty máš štěstí a ještě si stěžuješ Ja si nestezuju ale nechce se mi ... nastesti ted sem se nedovolal takze se to min o 5 minut odklada No vidíš, tak to je další štígro!!! Je to tak 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 DOHAJZLU ... musim k zakaznikoj Tak čus Njn se mi nechce ale za +- 5 min vyrazim ... ale zase tam vyrabej chlast, takze treba dostanu nejakou lahvinku od cesty Já byl ve skladu Jana Bechera v KV, dokázal bych tam přežít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 koukam na Lightning Audio, Audison a nejvic by se me libil Rockford Fosgate ale ty jsou silene drahy Lightning Audio S4.400.4 je za 6.299,- Kč. Ty Rockfordy jsou fakt síla, začíná to u Power T400-4 za 11.421,- Kč tak ten lightning se dostanu pod 6000 a ten Rockford mas jak Soukup u nas ale to je jen zavadeci cena podle me to hned vyleti nahoru...ale ta T400 je masakr a konecne ma nejakou normalni velikost nez to co delal RF do tedka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil Chceš punčochu...? Nějakou Ti najdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil puncovou ne ale nejakou s vajecnakem a ta je libova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil Chceš punčochu...? Nějakou Ti najdu... Jojo Spidak nosi silonky takze u nej neni problema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil puncovou ne ale nejakou s vajecnakem a ta je libova Dejte pokoj se mi honej sliny z toho jak to ctu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky