baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hele když jsme u te vanilkové, dělají někde u Vás punčovou??? to byla naprosto luxusní záležitost, ale tak dobře 2 roky jsem na ni nenarazil puncovou ne ale nejakou s vajecnakem a ta je libova Dejte pokoj se mi honej sliny z toho jak to ctu ! to nam radsi nerikej co se ti honi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A uz sem se dovolal Rekl sem ze za 10 min vyrazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 (editace) aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? tady to máš Editováno: 24. Duben 2007, autor: FOX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 to nam radsi nerikej co se ti honi To az vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A uz sem se dovolal Rekl sem ze za 10 min vyrazim tak uz mazej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? tady to máš Koukam na to To si tammel i predtim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A uz sem se dovolal Rekl sem ze za 10 min vyrazim tak uz mazej Ani prd ... jeste mam 10 min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? tady to máš Udelame ohnostroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? tady to máš Koukam na to To si tammel i predtim ? neeeeeeeeeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 aha hm.Tak zas tak žhavý to neni.Takže bych to asi zatim nechal při starym.A hlavně nejsem žádnej velekj mág přes PC.Hodně věcí zvladnu ale halvně muj pracovní poměr neni zaměřenej na pc. A copak teda vlastne delas ? tady to máš Udelame ohnostroj ty jsou prázndý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 musim jít makat.Ale jako rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ty jsou prázndý Ahaaaa .. sakra .. hele ted nekdo psal ze tvuj sef prodava obytnej prives jo ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 musim jít makat.Ale jako rukama To znam.... prve sem delal kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku a ty jedes do Chaber ty p*co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku Tam prej veze neco z Finska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tam prej veze neco z Finska mozny to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tam prej veze neco z Finska mozny to je ajajajajjj /// tak to snad radsi nepojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak to dovez do chaber ty kluku Tam nééé... tam nejedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku a ty jedes do Chaber ty p*co??? jojo, ale jen pokud bude akce přes noc, jinak to jebu tákovou dálku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 No nic jedu k tomu zakaznikoj ... za par desitek min. sem z5 Tak se zatim mejte krasne a ne ze se tu vozerete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku Tam prej veze neco z Finska Tys ještě nejel??? Chudák zákazník!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jojo, ale jen pokud bude akce přes noc, jinak to jebu tákovou dálku tak to radsi prijed jebat na blizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky