BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda pokud přežiju čtvrtek což je vyhlášená akce majáles VŠB pak teda v pátek přesun na mocochu a produkce DJ Tiesto a ráno se pokusím přetrmácet do chaber, takže počitam s nějakou akciiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak to dovez do chaber ty kluku Tam nééé... tam nejedu... pojed ja pojedu pomalu na kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda pokud přežiju čtvrtek což je vyhlášená akce majáles VŠB pak teda v pátek přesun na mocochu a produkce DJ Tiesto a ráno se pokusím přetrmácet do chaber, takže počitam s nějakou akciiiiiii kde bude tiesto?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 fakt jedině punčovou a jsem ochoten si pro kyblík někam dojet ted o vikendu jsem jezdil na točenou vanilko-čokoládová, taková ta z toho komunistického strojku, no naprosto senzační záležitost ty voe tak ja ti ji necham udelat ale pojedes si pro ni asi 400km tak to dovez do chaber ty kluku Tam prej veze neco z Finska Tys ještě nejel??? Chudák zákazník!!! Uz jedu uz jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 pojed ja pojedu pomalu na kolín Seru na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jojo, ale jen pokud bude akce přes noc, jinak to jebu tákovou dálku tak to radsi prijed jebat na blizko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda pokud přežiju čtvrtek což je vyhlášená akce majáles VŠB pak teda v pátek přesun na mocochu a produkce DJ Tiesto a ráno se pokusím přetrmácet do chaber, takže počitam s nějakou akciiiiiii kde bude tiesto?? macocha ty kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 kde bude tiesto?? U nás na kopečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jojo, ale jen pokud bude akce přes noc, jinak to jebu tákovou dálku tak to radsi prijed jebat na blizko No to si kuř dugana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda pokud přežiju čtvrtek což je vyhlášená akce majáles VŠB pak teda v pátek přesun na mocochu a produkce DJ Tiesto a ráno se pokusím přetrmácet do chaber, takže počitam s nějakou akciiiiiii kde bude tiesto?? macocha ty kokot ty kokot a ze nic nereknes...akorat ho tady posloucham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 teda pokud přežiju čtvrtek což je vyhlášená akce majáles VŠB pak teda v pátek přesun na mocochu a produkce DJ Tiesto a ráno se pokusím přetrmácet do chaber, takže počitam s nějakou akciiiiiii kde bude tiesto?? macocha ty kokot ty kokot a ze nic nereknes...akorat ho tady posloucham já to řikal na besedě, agent s teplou vodou Zbyňa jede se mnó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já to řikal na besedě, agent s teplou vodou Zbyňa jede se mnó no ty kokot tak to abych popremyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já to řikal na besedě, agent s teplou vodou Zbyňa jede se mnó Já jedu tiež na tiesto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já to řikal na besedě, agent s teplou vodou Zbyňa jede se mnó no ty kokot tak to abych popremyslel ...dovez punčovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 já to řikal na besedě, agent s teplou vodou Zbyňa jede se mnó Já jedu tiež na tiesto to jsme rádi, taky už v pátek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ...dovez punčovou no to bych privezl cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 to jsme rádi, taky už v pátek? No beztak, ale vám se budu vyhýbat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 ty jsou prázndý Ahaaaa .. sakra .. hele ted nekdo psal ze tvuj sef prodava obytnej prives jo ??? coooo????????????????kde si na to přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 to jsme rádi, taky už v pátek? No beztak, ale vám se budu vyhýbat... :( :( mrzuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal (Frodo) je pryč a tady to upadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal (Frodo) je pryč a tady to upadá. neboj on se vrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nikdy se vrááátííí, pohádka mlaááádííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal (Frodo) je pryč a tady to upadá. neboj on se vrati To určitě, ale co vy ostatní??? Už snad končíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal (Frodo) je pryč a tady to upadá. neboj on se vrati To určitě, ale co vy ostatní??? Už snad končíte? ale vubec ne...to je teprve zacatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Michal (Frodo) je pryč a tady to upadá. neboj on se vrati To určitě, ale co vy ostatní??? Už snad končíte? ale vubec ne...to je teprve zacatek Tak to jsem se lekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky