Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Sem zpet a semnou prisel i zakon Cus mladeznici Chybel sem Vam ? Čau, stačí se mrknou o pár pozic zpět a uvidíš. Nikdo nechtěl kecat. Sou to flakaci, ze jo ? Sakra jeste musim zapsat par blbosti do spisovky .. tak nebudu moc asi psat tak se nezlobte Tak to si pospěš!!! Ve 3 balím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Sem zpet a semnou prisel i zakon Cus mladeznici Chybel sem Vam ? Čau, stačí se mrknou o pár pozic zpět a uvidíš. Nikdo nechtěl kecat. Sou to flakaci, ze jo ? Sakra jeste musim zapsat par blbosti do spisovky .. tak nebudu moc asi psat tak se nezlobte radši mi napiš co má bejt s tim přívěsem No nekdo mi tu na foru psal, ze tvuj sef prodava obytnej prives ci co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Sem zpet a semnou prisel i zakon Cus mladeznici Chybel sem Vam ? Čau, stačí se mrknou o pár pozic zpět a uvidíš. Nikdo nechtěl kecat. Sou to flakaci, ze jo ? Sakra jeste musim zapsat par blbosti do spisovky .. tak nebudu moc asi psat tak se nezlobte Tak to si pospěš!!! Ve 3 balím To si jenom myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 radši mi napiš co má bejt s tim přívěsem No nekdo mi tu na foru psal, ze tvuj sef prodava obytnej prives ci co ? Tak jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Sem zpet a semnou prisel i zakon Cus mladeznici Chybel sem Vam ? Čau, stačí se mrknou o pár pozic zpět a uvidíš. Nikdo nechtěl kecat. Sou to flakaci, ze jo ? Sakra jeste musim zapsat par blbosti do spisovky .. tak nebudu moc asi psat tak se nezlobte Tak to si pospěš!!! Ve 3 balím To si jenom myslis Že by mi něco uniklo??? Stavím se tu pak určo večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Že by mi něco uniklo??? Stavím se tu pak určo večer Asi se neco po.... a budes tam bohuzel muzes zustat dele Je mi lito ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Sem zpet a semnou prisel i zakon Cus mladeznici Chybel sem Vam ? Čau, stačí se mrknou o pár pozic zpět a uvidíš. Nikdo nechtěl kecat. Sou to flakaci, ze jo ? Sakra jeste musim zapsat par blbosti do spisovky .. tak nebudu moc asi psat tak se nezlobte radši mi napiš co má bejt s tim přívěsem No nekdo mi tu na foru psal, ze tvuj sef prodava obytnej prives ci co ? no:1. šéfa mi dělá táta-tak bych o tom asi věděl 2. sme přívěs měli-ale to je asi 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jdu makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no:1. šéfa mi dělá táta-tak bych o tom asi věděl2. sme přívěs měli-ale to je asi 5 let Hele ze nekecam : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23812 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jdu makat SI jak ja ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jdu makat SI jak ja ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 WTF ... proc se to tu udelalo dvakrat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Že by mi něco uniklo??? Stavím se tu pak určo večer Asi se neco po.... a budes tam bohuzel muzes zustat dele Je mi lito ! Tak toho se fakt nebojím. Todle mi fakt nehrozí!!! Jde tu heslo, že přesčasy se neplatí, tak co tu budem zbytečně strašit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 brej den vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no:1. šéfa mi dělá táta-tak bych o tom asi věděl2. sme přívěs měli-ale to je asi 5 let Hele ze nekecam : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23812 tak teď je mi to už jasný.Tohle je jeden náš dealer.Nevim teda jestli to myslí vážně-ale jak ho znam,spíš si dělá srandu.Táta teď má obytný auto a vyjede s nim tak 5 krát do roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Že by mi něco uniklo??? Stavím se tu pak určo večer Asi se neco po.... a budes tam bohuzel muzes zustat dele Je mi lito ! Tak toho se fakt nebojím. Todle mi fakt nehrozí!!! Jde tu heslo, že přesčasy se neplatí, tak co tu budem zbytečně strašit!!! Hmmm to jenekdy dobry a nekdy na hovno no. U nas by to neslo pac kdyby se neplatili tak to muzem zavrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 brej den vespolek Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no:1. šéfa mi dělá táta-tak bych o tom asi věděl2. sme přívěs měli-ale to je asi 5 let Hele ze nekecam : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23812 tak teď je mi to už jasný.Tohle je jeden náš dealer.Nevim teda jestli to myslí vážně-ale jak ho znam,spíš si dělá srandu.Táta teď má obytný auto a vyjede s nim tak 5 krát do roka. Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 no:1. šéfa mi dělá táta-tak bych o tom asi věděl2. sme přívěs měli-ale to je asi 5 let Hele ze nekecam : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=23812 tak teď je mi to už jasný.Tohle je jeden náš dealer.Nevim teda jestli to myslí vážně-ale jak ho znam,spíš si dělá srandu.Táta teď má obytný auto a vyjede s nim tak 5 krát do roka. Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Že by mi něco uniklo??? Stavím se tu pak určo večer Asi se neco po.... a budes tam bohuzel muzes zustat dele Je mi lito ! Tak toho se fakt nebojím. Todle mi fakt nehrozí!!! Jde tu heslo, že přesčasy se neplatí, tak co tu budem zbytečně strašit!!! Hmmm to jenekdy dobry a nekdy na hovno no. U nas by to neslo pac kdyby se neplatili tak to muzem zavrit No záleží právě na práci. My to prostě máme takhle tak to neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 brej den vespolek Čau, hned ti jedno natočím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Fpohode ... ja jen ze to tam psal tak se pro jistotku ptam jj.Já sem právě čuměl jak tele na nový vrata. Zkousi tu na nas nejaky finticky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 brej den vespolek Čau, hned ti jedno natočím!!! Mohl bych prosim take jedno dostat ? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tady je to jak spisovatelskej krouzek Japa to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky