O.v.i. Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak vsichni chrapete uz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Byl fotbal asi neee ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Dobreee uutra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Bre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den mladeznici ! Jééééééé už je tu zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den mladeznici ! Jééééééé už je tu zas To sice sem, ale dneska je to zkurvenej den, takze se tu moc neohreju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den mladeznici ! Jééééééé už je tu zas To sice sem, ale dneska je to zkurvenej den, takze se tu moc neohreju. to jsou jen keci.Si počkáme.Já myslim že těch 100 postů v poho zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Malý Pepíček uměl výborně malovat. Ve škole namaloval na zem mezi lavice myš. Paní učitelka ji uviděla a strašne se lekla. Do žákovské knížky napsala: "Váš syn dostane dvojku z chování, protože namaloval na zem myš a já se jí polekala". Otec odepsal: "Jen mu tu dvojku dejte! V neděli namaloval na sporák kundu, já jsem si spálil čuráka a náš dědek hubu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den mladeznici ! Jééééééé už je tu zas To sice sem, ale dneska je to zkurvenej den, takze se tu moc neohreju. to jsou jen keci.Si počkáme.Já myslim že těch 100 postů v poho zvládneš To asi jo, ale stejne to bude den na hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Malý Pepíček uměl výborně malovat. Ve škole namaloval na zem mezi lavice myš.Paní učitelka ji uviděla a strašne se lekla. Do žákovské knížky napsala: "Váš syn dostane dvojku z chování, protože namaloval na zem myš a já se jí polekala". Otec odepsal: "Jen mu tu dvojku dejte! V neděli namaloval na sporák kundu, já jsem si spálil čuráka a náš dědek hubu". :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den ve spolek!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Brej den ve spolek!!! Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 bre den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Profesor vykládá studentům medicíny o rozmnožovaní: "Takový býk zvládne tento akt i třicetkrát za den." Přihlásí se studentka z přední lavice a ptá se: "Prosím Vás, pane profesore, může to ještě jednou zopakovat, aby to slyšeli i studenti v zadní lavici?" Profesor zvýší hlas a opakuje to ještě jednou. Najednou se přihlásí student ze zadní lavice a ptá se: "Pane profesore a to toho býka připouští stále k jedné samici?" "Samozřejmě, že ne." Odpoví profesor. "A mohl byste to ještě jednou zopakovat, aby to slyšely studentky v první lavici?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Bre den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 bre den Ahoj mladezniku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Profesor vykládá studentům medicíny o rozmnožovaní:"Takový býk zvládne tento akt i třicetkrát za den." Přihlásí se studentka z přední lavice a ptá se: "Prosím Vás, pane profesore, může to ještě jednou zopakovat, aby to slyšeli i studenti v zadní lavici?" Profesor zvýší hlas a opakuje to ještě jednou. Najednou se přihlásí student ze zadní lavice a ptá se: "Pane profesore a to toho býka připouští stále k jedné samici?" "Samozřejmě, že ne." Odpoví profesor. "A mohl byste to ještě jednou zopakovat, aby to slyšely studentky v první lavici?" Já myslel že budeš pracovat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Profesor vykládá studentům medicíny o rozmnožovaní:"Takový býk zvládne tento akt i třicetkrát za den." Přihlásí se studentka z přední lavice a ptá se: "Prosím Vás, pane profesore, může to ještě jednou zopakovat, aby to slyšeli i studenti v zadní lavici?" Profesor zvýší hlas a opakuje to ještě jednou. Najednou se přihlásí student ze zadní lavice a ptá se: "Pane profesore a to toho býka připouští stále k jedné samici?" "Samozřejmě, že ne." Odpoví profesor. "A mohl byste to ještě jednou zopakovat, aby to slyšely studentky v první lavici?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Se na to pripravuju ... zrovinka du udelat kafe a pak vyrazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Se na to pripravuju ... zrovinka du udelat kafe a pak vyrazim Jo taková pořádná příprava je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Se na to pripravuju ... zrovinka du udelat kafe a pak vyrazim Kam se chystáš??? Na výlet??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Nene nakej otravnej zakaznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Nene nakej otravnej zakaznik Nebuď smutnej, třeba to bude přítulná zákaznice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky