Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no ty jsi to same nac si stezuji Jiřinko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 čus lidi no jak tu někdo říká místo do práce chodím do zaměstnání na stole a vůbec kolem sebe dokážu udělat takovej m....k až si kolikrát říkám to je šílený .. když někdo něco che tak mě musí poprosit nebo bude mít smolíka a v zimě se nehohřeje ááno to říkám já čágo honzíku sem věděl, že se ozveš jak je honzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no tak asi víš tak jako nic moc moc starostí, ale pomalinku se z toho dostávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no tak asi víš tak jako nic moc moc starostí, ale pomalinku se z toho dostávám je mi to jasný,budeš-li mít čas a náladu zaraž se u u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no tak asi víš tak jako nic moc moc starostí, ale pomalinku se z toho dostávám je mi to jasný,budeš-li mít čas a náladu zaraž se u u nás nějak už budu muset sem neviděl ani jak jste předělali dispečink teda to je už doba co jsem tam nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no tak asi víš tak jako nic moc moc starostí, ale pomalinku se z toho dostávám je mi to jasný,budeš-li mít čas a náladu zaraž se u u nás nějak už budu muset sem neviděl ani jak jste předělali dispečink teda to je už doba co jsem tam nebyl to je doba něco s tím udělej a honem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nááá gutten tag, liebe Damen und Herren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 @miha zdar draku @sejda to víš, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 @miha zdar draku @sejda to víš, že jo Nazdárek, tak mám, zase po hodně dlouhé době docela odfrk v práci. Co nového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ahooooooooj Miho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ahooooooooj Miho Nazdárek prdelko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ja mam taky odfrk,az moc velkej.Ale mame tu ted nejakyho velikyho prcire z Irska,takze asi budou padat hlavy. V madarsku vyhzel pulku vrcholovyho managementu,tak mame sevreny analky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 by jste je spíš měli mít uvolněný a v ruce gelíček, aby to nebolelo :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no to je tema...radeji se budu drzet zadkem ke zdi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nazdárek prdelko co u Tebe nového?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nazdárek prdelko co u Tebe nového?? jen samá kolbenka a ho... z toho, ale možná že něčím novým překvapím na srazíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen samá kolbenka a ho... z toho, ale možná že něčím novým překvapím na srazíku. tak to vítej do klubu těch co budou překvapovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Nazdárek prdelko co u Tebe nového?? jen samá kolbenka a ho... z toho, ale možná že něčím novým překvapím na srazíku. to chápu čágo hadjabo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ja se nebojim,ale kolegackove jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré dopoledne, zdravím z hospůdky do hospůdky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 jen samá kolbenka a ho... z toho, ale možná že něčím novým překvapím na srazíku. tak to vítej do klubu těch co budou překvapovat to se pozná tak za 14 dní jestli to klapne nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 ja se nebojim,ale kolegackove jo asi holt máš lepší gel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 to se pozná tak za 14 dní jestli to klapne nebo ne a co budes s oktou delat?? Ahoj badysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré dopoledne, zdravím z hospůdky do hospůdky naždár mulisáků methansytáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ahoj badysku Ahoj Kačiku, máme se? -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky