MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zkurvenej den Copak Miso...kdopak Ti krivdil dnes ? Ale nikdo ale lidi sou dementni ... pouzivat DOS aplikace bych zakazal !!! ...a Ty uz to bez CTRL+C a CTRL+V neumis... :-)) Voe /// kdybys videl co to je za prasacky ucetni sracky to bys umrel, zastecne nastaveni tisku we woknech castecne v DOSu proste pervers !!! Se mi z toho chce blit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No tak dneska si ze me asi ty obchodnici fakt delaj prdel !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Firma kde maj sit postavenou na koaxu a prej jim to prestalo fungovat ... divny kdyz pouzivaj predpotopni technologii !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 To je asi všude stejný.Já třebas zas když vidim co naši dealeři jsou schopný namontvat do auta a jakym způsobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 To je asi všude stejný.Já třebas zas když vidim co naši dealeři jsou schopný namontvat do auta a jakym způsobem... Bohuzel temer vsechno je to o penezich a ty lidi do toho nechtej investovat. Pak ale kdyz to nedej boze prestane fungovat tak se divej a rikaj proc to nejde a proc sme tomu nepredesli atd atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 AUU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 AUU Lidi jezdej jak hovada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no jako fakt moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 AUU Lidi jezdej jak hovada !!! Taky bystme jezdili, kdyby nam to jelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 AUU Lidi jezdej jak hovada !!! Taky bystme jezdili, kdyby nam to jelo :-) Ja ne ja jezdim 50/90/130 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 No nic tak zase mizim, snad to bude tentokrat lepsi ... coax4ever !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Sem z5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak co bude dneska neco ? Nejaka talk show party Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Jj dneska to nejak flaka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! dnes sem v práci sám.Musim dělat vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Jj dneska to nejak flaka :-) Vypadá to tak. Dnes už od rána je tu nějak mrtvo. Ale musím říct, že dnes jsem měl taky víc práce a je to tady hned znát, jak všichni makaj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Ja jen tak visim a makam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Jj dneska to nejak flaka :-) Vypadá to tak. Dnes už od rána je tu nějak mrtvo. Ale musím říct, že dnes jsem měl taky víc práce a je to tady hned znát, jak všichni makaj!!! No jsme na tom stejne...1000 veci udelat a do toho se 10000 veci posralo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Jj dneska to nejak flaka :-) Nenen makam pane makam !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Jj dneska to nejak flaka :-) Vypadá to tak. Dnes už od rána je tu nějak mrtvo. Ale musím říct, že dnes jsem měl taky víc práce a je to tady hned znát, jak všichni makaj!!! No jsme na tom stejne...1000 veci udelat a do toho se 10000 veci posralo :-( Taky tak ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Jsem tu. Děje se tady něco??? Nic moc .. mrtvo ! To vidím i přes to, že jsi tu ty??? Ja jen tak visim a makam Taky jsem zrovna psal, že jsem toho měl dnes víc. Snad už to ke konci týdne bude jen ubývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 teda kluci, vas bych chtela zamestnavat jeste ze nemame u nas net my Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky