baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu ti rikam ze jsem v casovem presu ale nejak to domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu JÁ UŽ TO VÍM!!!!!!!!!! Mc DONALD!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu A nebo by si ji mela plnou ty i kolegyne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu JÁ UŽ TO VÍM!!!!!!!!!! Mc DONALD!!!!!!!! To bude ono !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou tak šup šup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Matys0 - mas 5 bodu MichalF - ftipaaaalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak zadnou svoji v munduru nemam, ale muzu vam sem hodit kolegyni, jen kvuli poznavacce a zitra se vam necham vyfotit v ty nadhere sama tobe to musi sluset si se moh stavit, kdybyste nedelali s viktorem krky, uz ste mohli mit oba plnou pusu A nebo by si ji mela plnou ty i kolegyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Matys0 - mas 5 boduMichalF - ftipaaaalku Jen jsem dělal, že to nevím Ne typnul jsem si. Co jiného Škoda, že nemám cestu kolem, ale tu fotku stejně můžeš přihodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kde ste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Matys0 - mas 5 boduMichalF - ftipaaaalku Co je na tom ftipneho ? Sakra v Praglu je tech mekacu hromada ze stejne nevim v kterym ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile naivo....... az me uvidis, pochopis, ze obleceni je nutnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kde ste? kdo kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! lol a nejsi snad ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 kde ste? kdo kde? tu byl najednou nějakej klid.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a opakuju, ze nemam svoji fotku vy, aspon to ctete dam vam ji sem zejtra kolem pulnoci jo? to dorazim z prace a hned to sem soupnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je a teď si vem ještě bez netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ja jsem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 takze kolegyne jo? a zitra uz mimo soutez, pac vam to hned docvakne, tu moji jo? a muzete si vybrat bud v sukni, nebo v kalhotech, modrou kosili, nebo ruzovou Bez kalhot a bez sukne a bez kosile Dnes nějak perlíš, se nemůžu přestat smát!!! Si všichni budou myslet, že jsem v práci rád!!! a nejsi snad ? Bych chtěl vidět toho, kdo je a teď si vem ještě bez netu Tak to by klesla má pracovní morálka na bod 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Co je na tom ftipneho ? Sakra v Praglu je tech mekacu hromada ze stejne nevim v kterym ! bylo to na tu tvou podlou poznamku k ty plny puse a ja pracuju v tom NEJLEPSIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 ja jsem tady ale nebyl si.Nebo pracuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky