BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré dopoledne, zdravím z hospůdky do hospůdky naždár mulisáků methansytáku Zdar jak ostrava Jiřiku lol dneska tu máme kráááásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 no to je tema...radeji se budu drzet zadkem ke zdi.... Kelišová hubou ke zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ahoj Kačiku, máme se? -_- výborně v půlce února bych se tam zastavila Co Ty, jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No tak to se nechte překvapit. Hojda strejču záchranáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré dopoledne, zdravím z hospůdky do hospůdky naždár mulisáků methansytáku Zdar jak ostrava Jiřiku lol dneska tu máme kráááásně i tadý to celkem ujde,trochu chladné jaro máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No tak to se nechte překvapit. Hojda strejču záchranáři. já se o překvápko snažím taky, ale nejak to neumím udržet v tajnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 lidičky takže Jeník jde papat čauky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 výborně v půlce února bych se tam zastavila Co Ty, jak se máme? tak to jo, počítám s tím mám se very gut sedíím na pivu, čekám na jidlo -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No tak to se nechte překvapit. Hojda strejču záchranáři. v pátek ok,ozvi se co a jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 kua bade co ta Stodola...uz musime neco vymyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 kua bade co ta Stodola...uz musime neco vymyslet No klidne pro mě idealní pulka unora, udělame 2v1 ? jako jak je to kafe chapeš ne? sobota+neděle nonstop lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 kua melu blbiny, patek sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 kua bade co ta Stodola...uz musime neco vymyslet No klidne pro mě idealní pulka unora, udělame 2v1 ? jako jak je to kafe chapeš ne? sobota+neděle nonstop lol no je to vcelku zajimava nabidka...predbezne bych mel mit volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No tak to se nechte překvapit. Hojda strejču záchranáři. v pátek ok,ozvi se co a jak nechápu, asi mám zatáhlou ručku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 nechápu, asi mám zatáhlou ručku tak tu máš něco na odbrždění -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jdu se nahaminkat tak zatím nazdárek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Sejdo gel mam kurva dobrej je tam i Aloe Věra kdyby doslo k natrzeni z duvodu nadrzeni z pocitu nadrazeni . Univerzalni pro vsechny,co maji sefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Stodolní půlka února hehe, beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Hehe neberu,mam to daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Brý den Koukám zase nikdo nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré úterý ono už je úterý? hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Brý den Koukám zase nikdo nikde Zdááár Já být chvilku tady a chvilku u dětí, celý zbytek rodiny mi marodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dobré úterý ono už je úterý? hmm Kdybys neseděl furt v tý hospodě, tak bys to věděl... Přemíra alkoholu otupuje mysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky