drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no Mimoň je už někde hodně utopená, ale jak říká Bauí radši nééé no taky si myslim tak holkyyyyyyy, nedelejte krky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no Mimoň je už někde hodně utopená, ale jak říká Bauí radši nééé no taky si myslim tak holkyyyyyyy, nedelejte krky by jsme si nedovolili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no Mimoň je už někde hodně utopená, ale jak říká Bauí radši nééé no taky si myslim tak holkyyyyyyy, nedelejte krky to chce zažít ne jen číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nejspíš bdudou na ftp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 by jsme si nedovolili jojo, ty takovej kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jojo, ty takovej kol7 jj to ja jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no Mimoň je už někde hodně utopená, ale jak říká Bauí radši nééé no taky si myslim tak holkyyyyyyy, nedelejte krky to chce zažít ne jen číst me to je jasny, ja vloni byla, ale mladej s kamosema byli na kasi a ja je obskakovala, mareno pivo, masicko, tadyto, tamdleto ................. pak sem je vezla domu, nehlede na ty vypary v noci, hnus, uz nejedu. S nima ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty jj Honzik ma pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty jj Honzik ma pravdu a co víc žere mi moje rady do života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty jj Honzik ma pravdu a co víc žere mi moje rady do života no tak to je nadhera, kdyz se takhle doplnujete, chlapeckove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no pro dnešek to balím salam alejkum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no pro dnešek to balím salam alejkum brou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty jj Honzik ma pravdu a co víc žere mi moje rady do života no tak to je nadhera, kdyz se takhle doplnujete, chlapeckove tak o tom neni pochyb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 no když se napije tak je jak zvíře, ale zase se o něj dobře opírá, když se jde z párty jj Honzik ma pravdu a co víc žere mi moje rady do života no tak to je nadhera, kdyz se takhle doplnujete, chlapeckove tak o tom neni pochyb tak ja jdu taky, holky, jeste tu mam par radosti nez pujdu do pelechu, veseni pradla, umejt nadobi atak dobrou noc at vas ....... atakdaal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar jak sviňa Bady -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar jak sviňa Bady -_- -_- Koukám byl jsem viděn Ahoi ahoi -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Zdar jak sviňa Bady -_- -_- Koukám byl jsem viděn Ahoi ahoi -_- -_- No jasná věc byl jsi zmerčen ikdyž jsi se snažil tvářit žr tu jsi inkognito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nene jen jsem tu četl něco o krevetách :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nene jen jsem tu četl něco o krevetách :D aha tak to je pak jiná co nového u Tebe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nene jen jsem tu četl něco o krevetách :D aha tak to je pak jiná co nového u Tebe? vcelku ničeho nového či zajimavého, málo time něco dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 nene jen jsem tu četl něco o krevetách :D aha tak to je pak jiná co nového u Tebe? vcelku ničeho nového či zajimavého, málo time něco dělat Tak to jsem na tom podobně,ikdyž momentálně má vozidlov péči Mr.Garny a aby toho nebylo málo tak moje osmička prohlašuje že se spát nepujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak to jsem na tom podobně,ikdyž momentálně má vozidlov péči Mr.Garny a aby toho nebylo málo tak moje osmička prohlašuje že se spát nepujde a copa kutí garnyk? běžná udržba či něco jiného? osmičku by to chtělo něčím zalít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Tak to jsem na tom podobně,ikdyž momentálně má vozidlov péči Mr.Garny a aby toho nebylo málo tak moje osmička prohlašuje že se spát nepujde a copa kutí garnyk? běžná udržba či něco jiného? osmičku by to chtělo něčím zalít mění tlumiče, kontrola trysek a pár drobností,nějaký ten plastík atp. ........ no osmu sem nezalil ale řádně zapráškoval , bude muset zatím stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Brý ránko!!! Jsem tu dnes první!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky