luke Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A už to zase jede...Ale dneska se asi moc nezůčastnim.Možná déle po poledni.Jdu makat nekdo na ty dane musi vydelavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A už to zase jede...Ale dneska se asi moc nezůčastnim.Možná déle po poledni.Jdu makat Sme na tom podobne njn.Samo se to neudělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Cece videl si vcera ? Sem tu byl jen chvilinku vzdyt rikam ze jsem te tady skoro nevidel...a jsem rad ze konecne dnes te tu vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Cece videl si vcera ? Sem tu byl jen chvilinku vzdyt rikam ze jsem te tady skoro nevidel...a jsem rad ze konecne dnes te tu vidim Sem rad, ze si rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A je to v hajzlu ... zase mam jet k zakaznikoj ... ale mozna bude lahvinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A už to zase jede...Ale dneska se asi moc nezůčastnim.Možná déle po poledni.Jdu makat nekdo na ty dane musi vydelavat zdarec...domlouval se Vitto s Tebou nejak na ty listy pro OC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A už to zase jede...Ale dneska se asi moc nezůčastnim.Možná déle po poledni.Jdu makat nekdo na ty dane musi vydelavat zdarec...domlouval se Vitto s Tebou nejak na ty listy pro OC ? jo mluvili sme o tom, zejtra budu mluvit se sefem tak to nadhodim a dam echo co jak a za kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 A už to zase jede...Ale dneska se asi moc nezůčastnim.Možná déle po poledni.Jdu makat nekdo na ty dane musi vydelavat zdarec...domlouval se Vitto s Tebou nejak na ty listy pro OC ? jo mluvili sme o tom, zejtra budu mluvit se sefem tak to nadhodim a dam echo co jak a za kolik super....super....super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku Ale musíš.Vem mi taky kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku taky prosim jednu...mliko a dva cukricky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku Ale musíš.Vem mi taky kafe Musim no, neco prej nebezi takze to neukcam na jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kua ja mel vcera odpoledne u znameho na zahrade lahvinku vyborneho vinecka, kavicku...to byla pohodicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !! Nazdárek!!! Co tak pozdě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku Ale musíš.Vem mi taky kafe Musim no, neco prej nebezi takze to neukcam na jindy Nevykroutíš se z toho prostě.A já dneska taky asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku taky prosim jednu...mliko a dva cukricky Nene vsem jedno mlicko a jeden cukricek .. bych si pak musel pamatovat ktery kafco je ktery a pro koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !! Nazdárek!!! Co tak pozdě? Sem byl odvezt firemni auti do servisu na STK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku Ale musíš.Vem mi taky kafe Musim no, neco prej nebezi takze to neukcam na jindy Nevykroutíš se z toho prostě.A já dneska taky asi ne No ja urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kua ja mel vcera odpoledne u znameho na zahrade lahvinku vyborneho vinecka, kavicku...to byla pohodicka Copak to bylo za vinecko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku taky prosim jednu...mliko a dva cukricky Nene vsem jedno mlicko a jeden cukricek .. bych si pak musel pamatovat ktery kafco je ktery a pro koho A každý chce určitě jiný kafe!!! Pro mě jeno Alžírský!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Se mi nechce .. no nic du si udelat kavicku taky prosim jednu...mliko a dva cukricky Nene vsem jedno mlicko a jeden cukricek .. bych si pak musel pamatovat ktery kafco je ktery a pro koho Musime si v ty praci osladit ten zivot, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !! Nazdárek!!! Co tak pozdě? Sem byl odvezt firemni auti do servisu na STK Aha, a prošlo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kua ja mel vcera odpoledne u znameho na zahrade lahvinku vyborneho vinecka, kavicku...to byla pohodicka Copak to bylo za vinecko ? seda rulanda tusim 2003 vyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 kua ja mel vcera odpoledne u znameho na zahrade lahvinku vyborneho vinecka, kavicku...to byla pohodicka Copak to bylo za vinecko ? seda rulanda tusim 2003 vyborny koukam, ze pan ma vytribeny vkus...Rulandske taky muzu...pocitam, ze budes na SkodaHome...dame tam ochutnavku, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Bre ranko mladeznici !! Nazdárek!!! Co tak pozdě? Sem byl odvezt firemni auti do servisu na STK Aha, a prošlo??? Nevim ja to tam jen nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky