acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Zdarec, tak jsem zpet z kola.... a vcelku? no jelikoz jsem jel s jednim profikem, s jednim aktivnim amaterem a jednim kolegou, co jezdi 20km do prace na kole....tak jsem uplne na hadr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jinak zdarec vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Guten morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Guten morgen Priviet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! Breeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Bre ranko mladeznici ! ha už je tu zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 kde dneska všicni ste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 kde dneska všicni ste? no fyzicky a dusevne se pripravujeme na vikend :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS jo , ten to prej montuje...ale ja bych rad nejaky zkusenosti...chtel bych do toho jit...ale asi do toho novyho Magicar M 100AS viz: http://www.magicar.cz/product_info.php?cPa...products_id=114 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 dobrý dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 dobrý dopoledne Bryyyy........sousede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 No dneska bude Michal snad mit Acko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS jo , ten to prej montuje...ale ja bych rad nejaky zkusenosti...chtel bych do toho jit...ale asi do toho novyho Magicar M 100AS viz: http://www.magicar.cz/product_info.php?cPa...products_id=114 jj o tom už sem slyšel na podzim.Že něco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS jo , ten to prej montuje...ale ja bych rad nejaky zkusenosti...chtel bych do toho jit...ale asi do toho novyho Magicar M 100AS viz: http://www.magicar.cz/product_info.php?cPa...products_id=114 jj o tom už sem slyšel na podzim.Že něco bude no prave ze to vypada dobre....i kdyz za rozdil 1600,- tam moc zmen neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS jo , ten to prej montuje...ale ja bych rad nejaky zkusenosti...chtel bych do toho jit...ale asi do toho novyho Magicar M 100AS viz: http://www.magicar.cz/product_info.php?cPa...products_id=114 jj o tom už sem slyšel na podzim.Že něco bude no prave ze to vypada dobre....i kdyz za rozdil 1600,- tam moc zmen neni... tak jasně.Ten starej bude samo levnější.Starší typ.Ja už sem při koupi měl jablotron.Chtěl sem taky magicar ale zase je škoda to vyhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? já ne ale spoustu mejch kámošů jo.O kom vim je Martin RS jo , ten to prej montuje...ale ja bych rad nejaky zkusenosti...chtel bych do toho jit...ale asi do toho novyho Magicar M 100AS viz: http://www.magicar.cz/product_info.php?cPa...products_id=114 jj o tom už sem slyšel na podzim.Že něco bude no prave ze to vypada dobre....i kdyz za rozdil 1600,- tam moc zmen neni... tak jasně.Ten starej bude samo levnější.Starší typ.Ja už sem při koupi měl jablotron.Chtěl sem taky magicar ale zase je škoda to vyhodit. kecaaaam...blbe jsme se podival na ceny...9000C stoji 5.499Kč s DPH a M100AS 5.989Kč s DPH, takze cca 500,- rozdil...takze to zase neni tak hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 kecaaaam...blbe jsme se podival na ceny...9000C stoji 5.499Kč s DPH a M100AS 5.989Kč s DPH, takze cca 500,- rozdil...takze to zase neni tak hrozny no tak za to 500 ty fce už stojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! no orávě že se maká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! no orávě že se maká No ja kazdopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky