FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! no orávě že se maká No ja kazdopadne to ja taky vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! no orávě že se maká No ja kazdopadne to ja taky vidět ALe vubec me to neba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam, ze tady se dneska nemaka !! zdar flakaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve jako cena je to good.Já bych ho taky rád.Ale vyndavat jeden a ještě montovat druhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve jako cena je to good.Já bych ho taky rád.Ale vyndavat jeden a ještě montovat druhej. No jasny....me se tam libi ty dalkove starty...v zime zahraty auto 5 minut predem...nic nebudes skrabat..jen skrabkou stahnes uvolnenej snih...a kdyz vezmu nezavisle topeni...stoji cca 40t a funkce je stejne a bez alarmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve jako cena je to good.Já bych ho taky rád.Ale vyndavat jeden a ještě montovat druhej. No jasny....me se tam libi ty dalkove starty...v zime zahraty auto 5 minut predem...nic nebudes skrabat..jen skrabkou stahnes uvolnenej snih...a kdyz vezmu nezavisle topeni...stoji cca 40t a funkce je stejne a bez alarmu dálkovej start-používam zámek zpátečky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? mám a vesměs spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja jsem dneska taky nejak bussy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve jako cena je to good.Já bych ho taky rád.Ale vyndavat jeden a ještě montovat druhej. No jasny....me se tam libi ty dalkove starty...v zime zahraty auto 5 minut predem...nic nebudes skrabat..jen skrabkou stahnes uvolnenej snih...a kdyz vezmu nezavisle topeni...stoji cca 40t a funkce je stejne a bez alarmu dálkovej start-používam zámek zpátečky.... no tak to pak jo....to ja nastesti nemam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? mám a vesměs spokojenost a mas ten 9000C? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 bych řek.Nějaká zaváděcí cena jj, je ve sleve jako cena je to good.Já bych ho taky rád.Ale vyndavat jeden a ještě montovat druhej. No jasny....me se tam libi ty dalkove starty...v zime zahraty auto 5 minut predem...nic nebudes skrabat..jen skrabkou stahnes uvolnenej snih...a kdyz vezmu nezavisle topeni...stoji cca 40t a funkce je stejne a bez alarmu dálkovej start-používam zámek zpátečky.... no tak to pak jo....to ja nastesti nemam... no naštěstí-jak se to veme.Tak já to taky zamknout nemusim vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 tady to dneska jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Jako na kolotoci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? mám a vesměs spokojenost a mas ten 9000C? ne, 9300 bez dalkoveho startu, ten nepotřebuju,zbytečnost pro mě navic to zapojovaní, už tak mě stačilo 7h todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Nemate nekdo v aute alarm Magicar ? mám a vesměs spokojenost a mas ten 9000C? ne, 9300 bez dalkoveho startu, ten nepotřebuju,zbytečnost pro mě navic to zapojovaní, už tak mě stačilo 7h todle to ja bych si to nechal namontovat od nekoho (Vasa,MartinRS)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Zdarec fugůůry.. Koukam,ze resite Magicar,taky sem o nem premyslel.. Jeden kluk to u nas ma taky a nemuze si to vynachvalit..Jak rikate,topeni v zime,odpojeni el. na dalku atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Zdarec fugůůry..Koukam,ze resite Magicar,taky sem o nem premyslel.. Jeden kluk to u nas ma taky a nemuze si to vynachvalit..Jak rikate,topeni v zime,odpojeni el. na dalku atd.. a celkem zajimava funkce dochlazeni turba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam ze tu dneska lidi nemaj co na praci ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam ze tu dneska lidi nemaj co na praci ! makáš jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam ze tu dneska lidi nemaj co na praci ! makáš jo Jak vzteklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja uz chci domuuuuuu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja uz chci domuuuuuu ta di Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja uz chci domuuuuuu ta di asi pujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Koukam ze tu dneska lidi nemaj co na praci ! makáš jo Jak vzteklej nenaděláš nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky