baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 kde jste vsichni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem... Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 kde jste vsichni . ti nestacim?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem...Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? ja jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Cau vsem.... nazdarek, zas neodepisujes Matys06 ja myslela, ze ta fotka uz je promlcenaaaaaaaa Jak neodepisuju... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 kde jste vsichni . ti nestacim?? tak samozrejme ze za urcitych okolnosti ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Cau vsem.... nazdarek, zas neodepisujes Matys06 ja myslela, ze ta fotka uz je promlcenaaaaaaaa Jak neodepisuju... :-( sem ti psala SZ, aspon myslim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem...Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? Caf chlape....co to je byt v haku? Jestli v praci, tak ja se hlasim a zitra se hlasit taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Brý ránko!!! Je tu dnes někdo??? dobre ranko, tak kdyz tu nikdo neni, tak se k tobe muzu pridat jen mam nekde nejakej vir a seka se mi to, takze jestli to zacne bejt vetsi fofr, tak se nechytam Tak to vypadá, že už se to tu slízá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 kde jste vsichni . ti nestacim?? tak samozrejme ze za urcitych okolnosti ano aha, na ty okolnosti se radsi ani neptam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Cau vsem.... nazdarek, zas neodepisujes Matys06 ja myslela, ze ta fotka uz je promlcenaaaaaaaa Jak neodepisuju... :-( sem ti psala SZ, aspon myslim.... No to sice ano, ale tam nebyla otazka, jen konstatovani...co na to mam odepsat? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak to vypadá, že už se to tu slízá uz me napadlo to tem kdyz jedu vic jak 100, tak mi vibruje volant, ale fakt strasny, jak kdyz krotim divokyho kona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Cau vsem.... nazdarek, zas neodepisujes Matys06 ja myslela, ze ta fotka uz je promlcenaaaaaaaa Jak neodepisuju... :-( sem ti psala SZ, aspon myslim.... Já myslím, že se fotka promlčet nikdy nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 aha, na ty okolnosti se radsi ani neptam.. a ja zrovna cekal ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No to sice ano, ale tam nebyla otazka, jen konstatovani...co na to mam odepsat? :-) no, tak ja tam priste soupnu otaznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 aha, na ty okolnosti se radsi ani neptam.. a ja zrovna cekal ze jo tak jaky okolnosti to jsou baui?,? cisteni bot, luxovani, myti oken............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak jaky okolnosti to jsou baui?,?cisteni bot, luxovani, myti oken............... a ze bys uvarila to te ani nenapadne :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Já myslím, že se fotka promlčet nikdy nedá ale da, zrovna v tomhle pripade, ted se kvuli vam do munduru prevlikat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a ze bys uvarila to te ani nenapadne :smich: ironiku! dyt varim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ironiku! dyt varim me si jeste neuvarila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak to je ovšem škoda!!! Budem si muset počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Tak to je ovšem škoda!!! Budem si muset počkat myslim, ze jste o nic neprisli baurak - a co bys rad? ja jsem se pripravovala na skodahome, ze nalozim masicko a gril a udelam si tam ten bufac, ale kdyz nejedu, tak nebude ani gulas v kastrulku pro Jirinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 baurak - a co bys rad? ja jsem se pripravovala na skodahome, ze nalozim masicko a gril a udelam si tam ten bufac, ale kdyz nejedu, tak nebude ani gulas v kastrulku pro Jirinku jak to ze nejedes?!?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 baurak - a co bys rad? ja jsem se pripravovala na skodahome, ze nalozim masicko a gril a udelam si tam ten bufac, ale kdyz nejedu, tak nebude ani gulas v kastrulku pro Jirinku jak to ze nejedes?!?!?! No taky jsem byl prekvapenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 baurak - a co bys rad? ja jsem se pripravovala na skodahome, ze nalozim masicko a gril a udelam si tam ten bufac, ale kdyz nejedu, tak nebude ani gulas v kastrulku pro Jirinku jak to ze nejedes?!?!?! musim odpovidat? chtel bys gulasek jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky