drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 musim odpovidat? chtel bys gulasek jo? samozrejme ze musis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? asi zatacet ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? asi zatacet ne boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek........... a zkratka se mi tam nechce, asi......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 mmch, ty bys mel prvni chtit, abych nejela, protoze kdyz bych jela, musel bys dovalit obrazek trpaslika o velikosti 2x2m a to s HRABICKAMA!!!!! jasne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? nechat zkontrolovat brzdy a vyvazeni kol (pokud jsi nekde vymetla diru, coz v Praze je casto, co ? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? asi zatacet ne boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek........... a zkratka se mi tam nechce, asi......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek...........a zkratka se mi tam nechce, asi......... no tak to neni ten nejlepsi duvod tam nejezdit...tam to prave byva pohodicka a klidecek tak byt tebou sve rozhodnuti prehodnotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? nechat zkontrolovat brzdy a vyvazeni kol (pokud jsi nekde vymetla diru, coz v Praze je casto, co ? ) imrvere to bych musela jezdit po kolejich, abych zadnou nevzala ale v patek mmi menili gumy, Gil rikal, ze je to asi tim, ze to nevyvazili no........ achjo to me stve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? nechat zkontrolovat brzdy a vyvazeni kol (pokud jsi nekde vymetla diru, coz v Praze je casto, co ? ) v Praze nenajdes jedinou diru!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 :imrvere to bych musela jezdit po kolejich, abych zadnou nevzala ale v patek mmi menili gumy, Gil rikal, ze je to asi tim, ze to nevyvazili no........ achjo to me stve tak to bude tim asi...prezouvali nejaci zacatecnici ne...ja teda po kolejich jezdim kde to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek...........a zkratka se mi tam nechce, asi......... no tak to neni ten nejlepsi duvod tam nejezdit...tam to prave byva pohodicka a klidecek tak byt tebou sve rozhodnuti prehodnotim klidecek rikas jo??? a vsiml sis me poznamky o trpaslikovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? asi zatacet ne boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek........... a zkratka se mi tam nechce, asi......... a ty se tlamis cemu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 boze ja te nemit, tak se ani neotocim. To mi nikdo nerek...........a zkratka se mi tam nechce, asi......... no tak to neni ten nejlepsi duvod tam nejezdit...tam to prave byva pohodicka a klidecek tak byt tebou sve rozhodnuti prehodnotim klidecek rikas jo??? a vsiml sis me poznamky o trpaslikovi? tak tu jsem asi prehlednul...jj klidecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem...Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? Caf chlape....co to je byt v haku? Jestli v praci, tak ja se hlasim a zitra se hlasit taky :-) JO jo to je presne ono..Ja sem taky.. Ale ze ses i zejtra,to Ti nezavidim..To si ten svatecek dam... Ale moc nas asi neni ne? Kua,se to tady nejak rozjelo..Clovek chvili brejli jinam a uz je mimo misu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak tu jsem asi prehlednul...jj klidecek tak kdyz bude od tebe trpaslik, od ACTERA jupik, tak bych moznaaaaaaaa mohla uvazovat o tom, ze bych se na chvilku stavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a s tim volantem mam delat co? nechat zkontrolovat brzdy a vyvazeni kol (pokud jsi nekde vymetla diru, coz v Praze je casto, co ? ) v Praze nenajdes jedinou diru!!! tak to pardooon..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem...Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? Caf chlape....co to je byt v haku? Jestli v praci, tak ja se hlasim a zitra se hlasit taky :-) JO jo to je presne ono..Ja sem taky.. Ale ze ses i zejtra,to Ti nezavidim..To si ten svatecek dam... Ale moc nas asi neni ne? Kua,se to tady nejak rozjelo..Clovek chvili brejli jinam a uz je mimo misu... nic vyraznyho se tu neresi, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Kua,se to tady nejak rozjelo..Clovek chvili brejli jinam a uz je mimo misu... co si budeme povidat to jsi dost casto ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak kdyz bude od tebe trpaslik, od ACTERA jupik, tak bych moznaaaaaaaa mohla uvazovat o tom, ze bych se na chvilku stavila no vidis ja bych rek ze urcite prijedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak tu jsem asi prehlednul...jj klidecek tak kdyz bude od tebe trpaslik, od ACTERA jupik, tak bych moznaaaaaaaa mohla uvazovat o tom, ze bych se na chvilku stavila klidne dva Jupiky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Zdarvííííčko vsem...Technickej dotazek..kdo vsechno je dneska v haku? Caf chlape....co to je byt v haku? Jestli v praci, tak ja se hlasim a zitra se hlasit taky :-) JO jo to je presne ono..Ja sem taky.. Ale ze ses i zejtra,to Ti nezavidim..To si ten svatecek dam... Ale moc nas asi neni ne? Kua,se to tady nejak rozjelo..Clovek chvili brejli jinam a uz je mimo misu... nic vyraznyho se tu neresi, neboj Uf,to sem si oddych.. Je mi to jasny,jen tak letmo to sleduju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak kdyz bude od tebe trpaslik, od ACTERA jupik, tak bych moznaaaaaaaa mohla uvazovat o tom, ze bych se na chvilku stavila no vidis ja bych rek ze urcite prijedes jeste si ani nebyl na kafi............... acter - dva rikas jo?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Kua,se to tady nejak rozjelo..Clovek chvili brejli jinam a uz je mimo misu... co si budeme povidat to jsi dost casto ne? Pockej pockej,jak to myslis? No jak se to veme,nekdy to tak je no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Uf,to sem si oddych.. Je mi to jasny,jen tak letmo to sleduju.. ale zas to nepodcenuj, za chvili budem resit mezinarodni konflikty, romskou problematiku a volby!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky