baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jeste si ani nebyl na kafi............... acter - dva rikas jo?. no to sem nebyl...jak bych mohl kdyz jsem porad pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pockej pockej,jak to myslis? No jak se to veme,nekdy to tak je no.. no ja si myslim v sobotu jsem lital po Doksech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jeste si ani nebyl na kafi............... acter - dva rikas jo?. no to sem nebyl...jak bych mohl kdyz jsem porad pryc to jako, ze dostanu na budku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako, ze dostanu na budku? ty urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako, ze dostanu na budku? ty urcite ne to je dobre, pac ja se umim branit kousu, skrabu :.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to je dobre, pac ja se umim branit kousu, skrabu :.................. ja toho delam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to je dobre, pac ja se umim branit kousu, skrabu :.................. ja toho delam a copak? prskas, plives, dupes??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to je dobre, pac ja se umim branit kousu, skrabu :.................. ja toho delam a copak? prskas, plives, dupes??????? spoustu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jinak, jak to na ten sraz planujete??? - jedete v patek? nebo v sobotu? - spat budete kde? nebo vubec? - jist tam budete co? - pit? program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ale zas to nepodcenuj, za chvili budem resit mezinarodni konflikty, romskou problematiku a volby!!!!!!!!!!!!!!! Jj,tak to ja si to pohlidam.. Zatim se ale nic nedeje koukam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ale zas to nepodcenuj, za chvili budem resit mezinarodni konflikty, romskou problematiku a volby!!!!!!!!!!!!!!! Jj,tak to ja si to pohlidam.. Zatim se ale nic nedeje koukam... ) jak nedeje?????????????????, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jinak, jak to na ten sraz planujete???- jedete v patek? nebo v sobotu? - spat budete kde? nebo vubec? - jist tam budete co? - pit? program? jooo to jeste nikdo nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jinak, jak to na ten sraz planujete???- jedete v patek? nebo v sobotu? - spat budete kde? nebo vubec? - jist tam budete co? - pit? program? jooo to jeste nikdo nevi hm takze k tanci zahraji eva a vasek co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jinak, jak to na ten sraz planujete???- jedete v patek? nebo v sobotu? - spat budete kde? nebo vubec? - jist tam budete co? - pit? program? jooo to jeste nikdo nevi hm takze k tanci zahraji eva a vasek co? a jejich skupina Surf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 a jejich skupina Surf tak to je hnus a dame tanyny,???? jednu bilou orchideeeeeeeeeeeeeeej .................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ale zas to nepodcenuj, za chvili budem resit mezinarodni konflikty, romskou problematiku a volby!!!!!!!!!!!!!!! Jj,tak to ja si to pohlidam.. Zatim se ale nic nedeje koukam... ) jak nedeje?????????????????, No jako ze se zatim neresi zadny z vyse uvedenejch temat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak to je hnusa dame tanyny,???? jednu bilou orchideeeeeeeeeeeeeeej .................... to je jasne...tam prosoupeme kecky jak budeme tancovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No jako ze se zatim neresi zadny z vyse uvedenejch temat.... heh, no ale zase si s nama muzes zatrsat na evu a vaska, to je taky mazec ne? tak co bys chtel rozebrat? - k mezinarodnim konfliktum nemam zadnych poznamek, pac tomu nehovim - co se problematiky romu tyce, s tema problem nemam, jsem Karlinacka, takze napul jejich - volit jsem byl, ale naposled, protoze to, co topolanek predvadi, to bych blila a uz jim hlas nedam, ani kdyz mi zaplatej. A jelikoz nechci volit nikoho jinyho, nepujdu vubec, tak a ted se ukaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak to je hnusa dame tanyny,???? jednu bilou orchideeeeeeeeeeeeeeej .................... to je jasne...tam prosoupeme kecky jak budeme tancovat ty blaho tak to jedu, na evu a vaska me utahne kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 mmch, jeste 30x mi nekdo jukne do profilu a budu prvni v poctu zobrazeni profilu. Jen nevim, jestli je to dobre, nebo spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak to je hnusa dame tanyny,???? jednu bilou orchideeeeeeeeeeeeeeej .................... to je jasne...tam prosoupeme kecky jak budeme tancovat ty blaho tak to jedu, na evu a vaska me utahne kazdej tak to vemu celou discografii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 heh, no ale zase si s nama muzes zatrsat na evu a vaska, to je taky mazec ne? tak co bys chtel rozebrat? - k mezinarodnim konfliktum nemam zadnych poznamek, pac tomu nehovim - co se problematiky romu tyce, s tema problem nemam, jsem Karlinacka, takze napul jejich - volit jsem byl, ale naposled, protoze to, co topolanek predvadi, to bych blila a uz jim hlas nedam, ani kdyz mi zaplatej. A jelikoz nechci volit nikoho jinyho, nepujdu vubec, tak a ted se ukaz Dlelal jsem si prdel..Nic z toho ani nijak resti nechci,pac by se ve me akorat varila krev zase.. Jo jinak Eva a Vasek jsou taky mi favoriti.... TO je pecka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 mmch, jeste 30x mi nekdo jukne do profilu a budu prvni v poctu zobrazeni profilu. Jen nevim, jestli je to dobre, nebo spatne a co mas v profilu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 BAUI - to vem to vem - jinak, co mam v profilu netusim, asi se chtej lidi podivat, co sem za tele MARTYP - jen pojd, pekne to vyresime, ja te budu krotit - nebo mi aspon naznac, jestli se mnou v tom poslednim bode aspon souhlasis jinak ja jsem na 80´s a ve me se zas vari krev z E+V ja kdyz slysim bilou orchidej, skacou mi z kapsy noze a skripu zubama !!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 BAUI- to vem to vem - jinak, co mam v profilu netusim, asi se chtej lidi podivat, co sem za tele MARTYP - jen pojd, pekne to vyresime, ja te budu krotit - nebo mi aspon naznac, jestli se mnou v tom poslednim bode aspon souhlasis jinak ja jsem na 80´s a ve me se zas vari krev z E+V ja kdyz slysim bilou orchidej, skacou mi z kapsy noze a skripu zubama !!!!!!!!!! ja jsem na 80 a 90... ty mas v profilu fotos?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky