drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ty mas v profilu fotos?? no nemam....... mela bych? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no nemam....... mela bych? no jasne to je povinost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no nemam....... mela bych? no jasne to je povinost no a ze ty ji tam mas, ty........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no nemam....... mela bych? no jasne to je povinost no a ze ty ji tam mas, ty........ tam ne ale po foru jich mam mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tam ne ale po foru jich mam mraky pch, no to ja taky celou jednu fotku!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pockej pockej,jak to myslis? No jak se to veme,nekdy to tak je no.. no ja si myslim v sobotu jsem lital po Doksech A to ses nomohl ozvat ty sycaku?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no tak volby tu se mnou nikdo resit nechce........ jo kdybysme tady resili buchty co? zrovna jsem davala pozadavek na spoluziacky a kolegyne, ze tam neni ani jeden spoluzak a kolega pro holcicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pockej pockej,jak to myslis? No jak se to veme,nekdy to tak je no.. no ja si myslim v sobotu jsem lital po Doksech A to ses nomohl ozvat ty sycaku?!? ty voe jsem byl utahanej jak pes...jsem nechal auto na Bilym kamenu a sel jsem pesky k vode a obesel jsem to az k tomu toboganu a zase zpatky pristi vikend budu zase na chate tak muzeme neco domluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no tak volby tu se mnou nikdo resit nechce........ jo kdybysme tady resili buchty co? zrovna jsem davala pozadavek na spoluziacky a kolegyne, ze tam neni ani jeden spoluzak a kolega pro holcicky jj buchty ja miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 BAUI- to vem to vem - jinak, co mam v profilu netusim, asi se chtej lidi podivat, co sem za tele MARTYP - jen pojd, pekne to vyresime, ja te budu krotit - nebo mi aspon naznac, jestli se mnou v tom poslednim bode aspon souhlasis Jo jako mas recht,ze Topolanek predvadi kouksy fakt pekny..Jinak ja sem zase zastance toho nazoru,ze ac kecaj vsichni,tak volit pujdu a ten hlas dam komukoliv z pravice,nez nikomu,aby o ten hlas vic mela levice.. Tak asi tak.. Ale,co se ti nelibi na E+V...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no tak volby tu se mnou nikdo resit nechce........ jo kdybysme tady resili buchty co? zrovna jsem davala pozadavek na spoluziacky a kolegyne, ze tam neni ani jeden spoluzak a kolega pro holcicky jj buchty ja miluju povidlovy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no tak volby tu se mnou nikdo resit nechce........ jo kdybysme tady resili buchty co? zrovna jsem davala pozadavek na spoluziacky a kolegyne, ze tam neni ani jeden spoluzak a kolega pro holcicky jj buchty ja miluju povidlovy??? ty ne...tvarohovy miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Pockej pockej,jak to myslis? No jak se to veme,nekdy to tak je no.. no ja si myslim v sobotu jsem lital po Doksech A to ses nomohl ozvat ty sycaku?!? ty voe jsem byl utahanej jak pes...jsem nechal auto na Bilym kamenu a sel jsem pesky k vode a obesel jsem to az k tomu toboganu a zase zpatky pristi vikend budu zase na chate tak muzeme neco domluvit No tak to ses prosel bohate.. Vidis to,ja zrovna v sobotu odpol u toho toboganu sedel na pifku.. No jestli budu doma,tak neco domluvit muzeme.. ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 BAUI- to vem to vem - jinak, co mam v profilu netusim, asi se chtej lidi podivat, co sem za tele MARTYP - jen pojd, pekne to vyresime, ja te budu krotit - nebo mi aspon naznac, jestli se mnou v tom poslednim bode aspon souhlasis Jo jako mas recht,ze Topolanek predvadi kouksy fakt pekny..Jinak ja sem zase zastance toho nazoru,ze ac kecaj vsichni,tak volit pujdu a ten hlas dam komukoliv z pravice,nez nikomu,aby o ten hlas vic mela levice.. Tak asi tak.. Ale,co se ti nelibi na E+V...? no tak mozna si to s tema volbama jeste rozmyslim, ale fakt je ten, ze to nevidim dobre a ze ods dost prepiskla start.. ja nevim, takhle se mi nekdo chovat na smene, tak s nim zatocim, jak ho vidim v tv, prepinam, abych se nevztekla jinak E+V no, to je ten samej pripad ale kdyz si dam par "jupiku" tak beru vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No tak to ses prosel bohate.. Vidis to,ja zrovna v sobotu odpol u toho toboganu sedel na pifku.. No jestli budu doma,tak neco domluvit muzeme.. ;o) no ja tam u tech stanku byl v sobotu tak kolem 5 odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No tak to ses prosel bohate.. Vidis to,ja zrovna v sobotu odpol u toho toboganu sedel na pifku.. No jestli budu doma,tak neco domluvit muzeme.. ;o) no ja tam u tech stanku byl v sobotu tak kolem 5 odpoledne takze pristi vikend u bauiho party na zahradce?????,,, grilovacka? dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 takze pristi vikend u bauiho party na zahradce?????,,, grilovacka? dobry no jedna uz se kona dnes kolem 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 takze pristi vikend u bauiho party na zahradce?????,,, grilovacka? dobry no jedna uz se kona dnes kolem 6 hade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 takze pristi vikend u bauiho party na zahradce?????,,, grilovacka? dobry no jedna uz se kona dnes kolem 6 hade! proc jako...jsem sezval par kamaradu no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 takze pristi vikend u bauiho party na zahradce?????,,, grilovacka? dobry no jedna uz se kona dnes kolem 6 hade! proc jako...jsem sezval par kamaradu no to jako, ze vam zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako, ze vam zavidim ja jen doufam ze tu chalupu, potazmu skalu nezbouraj...udelame nejaky fotos a kdyz to bude pouzitelny tak to mozna dam i sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako, ze vam zavidim ja jen doufam ze tu chalupu, potazmu skalu nezbouraj...udelame nejaky fotos a kdyz to bude pouzitelny tak to mozna dam i sem to jako abych zavidela jeste vic jo? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No tak to ses prosel bohate.. Vidis to,ja zrovna v sobotu odpol u toho toboganu sedel na pifku.. No jestli budu doma,tak neco domluvit muzeme.. ;o) no ja tam u tech stanku byl v sobotu tak kolem 5 odpoledne No ty volé, tak to sme se minuli tak o pul hodky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako abych zavidela jeste vic jo? :D tak kvuli nicemu jinemu to sem davat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 No ty volé, tak to sme se minuli tak o pul hodky.. tak to je smolicek pacholicek...jinak v lete tam budu hoooodne casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky