drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako abych zavidela jeste vic jo? :D tak kvuli nicemu jinemu to sem davat nebudu hade! hade! hade! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to jako, ze vam zavidim ja jen doufam ze tu chalupu, potazmu skalu nezbouraj...udelame nejaky fotos a kdyz to bude pouzitelny tak to mozna dam i sem To zase bude pod skalou nablito.... :D Kde ze to tu chalupu mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 baui, chces 50 na 50, nebo pritele po telefonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 baui, chces 50 na 50, nebo pritele po telefonu? hade, hade, hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jdu na obed tak za pul hodky jsem zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jdu na obed tak za pul hodky jsem zpet dobrou chut, takze uz vis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Jj vim tak nejak kde to je..My mame chalupu pro zmenu v Jestřebici.. Editováno: 30. Duben 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Jj vim tak nejak kde to je..My mame chalupu pro zmenu v Jestřebici.. aaaa takze grilovanicko bude i u vas? frcim, mejte se tu vsichni krasne a paaaaaaaaaaaaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Jj vim tak nejak kde to je..My mame chalupu pro zmenu v Jestřebici.. aaaa takze grilovanicko bude i u vas? frcim, mejte se tu vsichni krasne a paaaaaaaaaaaaaaaaa Jo?O zadnym nevim... No ted potrebuje nejakou investici..Rupla nam voda a kroupy trocku udelaly dirky do strechy.. Taky se mej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 jdu na obed tak za pul hodky jsem zpet dobrou chut, takze uz vis? jasne ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Jj vim tak nejak kde to je..My mame chalupu pro zmenu v Jestřebici.. no tak neco v lete spachame ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 To zase bude pod skalou nablito.... :DKde ze to tu chalupu mas? Sránka asi 3km za Mšenem a asi 20km od Doks Jj vim tak nejak kde to je..My mame chalupu pro zmenu v Jestřebici.. no tak neco v lete spachame ne NO to by snad neco slo... Jakej byl obidek..? Kua,tady nikdo neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 NO to by snad neco slo...Jakej byl obidek..? Kua,tady nikdo neni... jj obed guuut... ja myslim ze urcite... tak snad nekdo prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 NO to by snad neco slo...Jakej byl obidek..? Kua,tady nikdo neni... jj obed guuut... ja myslim ze urcite... tak snad nekdo prijde Jsem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 NO to by snad neco slo...Jakej byl obidek..? Kua,tady nikdo neni... jj obed guuut... ja myslim ze urcite... tak snad nekdo prijde Jsem tady to mas taky jediny stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 NO to by snad neco slo...Jakej byl obidek..? Kua,tady nikdo neni... jj obed guuut... ja myslim ze urcite... tak snad nekdo prijde Jsem tady to mas taky jediny stesti Ráno to tady frčelo, že jsem ani nestíhal reagovat a teď nic. Je fakt, že bych po obědě nejraději chvilku vytuhnul, ale asi to nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ráno to tady frčelo, že jsem ani nestíhal reagovat a teď nic. Je fakt, že bych po obědě nejraději chvilku vytuhnul, ale asi to nepůjde no to ja ani ne...ale uz bych se docela domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 cauec drbny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ráno to tady frčelo, že jsem ani nestíhal reagovat a teď nic. Je fakt, že bych po obědě nejraději chvilku vytuhnul, ale asi to nepůjde no to ja ani ne...ale uz bych se docela domu Tak to já bych to taky už zabalil!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 A jak ja bych to zatahl..To tu budu drepet tak do peti.. Ale aspon za chvili pujdu taky na obed,tak aspon neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 A jak ja bych to zatahl..To tu budu drepet tak do peti.. Ale aspon za chvili pujdu taky na obed,tak aspon neco... Já bych to dnes do 5 nevydržel. Zvlášť, když je venku tak jezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 He,ted rikali v radiu,ze pristi tyden nekdy by se mel jet pres ČR Gumball 300...Ze vcera startovali v Londyne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 He,ted rikali v radiu,ze pristi tyden nekdy by se mel jet pres ČR Gumball 300...Ze vcera startovali v Londyne.. Taky jsem to slyšel. Posloucháš Evropu 2??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 no dyt sem to rikala........ dobre rano tady nikdo neni kde sou vsichni mam hlad obed dobry? dobry sel bych domu ja taky tak jdem cus kazdej den stejnej scenar :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky