Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jooo to je celkem pekny ;)

nene nechal jsem tam udelat neco trochu jineho ;)

Thanx :palec2:

A co to tedy bude, Ice Age...? lol

nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze ;)

Vloženo
Jasně, a když je nejhůř, tak bageta z automatu... lol

šunkovou bagetu mají výbornou na mělnický shellce - hehe, tam teď často večeřím :smich:

lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci???

ja jooooooooooo :p:p

Vloženo

ja jooooooooooo :p:p

no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky :smich:

Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře lol

Vloženo
nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze ;)

A já už Ti chtěl posílat tohle... ;)lol

post-31-1169030830.jpg

Vloženo

ja jooooooooooo :p  :p

no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky :smich:

Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře lol

ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj

Vloženo

A já už Ti chtěl posílat tohle... ;)lol

vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu :D

Vloženo
ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj

ee, nejezdíme, ale povídali jsme si tam ;) pak sme se přesunuli do cihelny :smich: bože já to tam za chvíli budu znát skoro jak stodolní lol

Vloženo
vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu :D

No tak to souhlas... ;)

Ale jak jsem tak koukal po těch motivech na airbrush, tak Ice Age už jsou docela ohraný... <_<

Vloženo
ee, nejezdíme, ale povídali jsme si tam ;) pak sme se přesunuli do cihelny :smich: bože já to tam za chvíli budu znát skoro jak stodolní lol

tak v mycce jsem si jeste nepovidal lol

vzdyt je to prdel sveta to znas za chvilku

Vloženo

No tak to souhlas... ;)

Ale jak jsem tak koukal po těch motivech na airbrush, tak Ice Age už jsou docela ohraný... <_<

proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho

Vloženo
tak v mycce jsem si jeste nepovidal lol

vzdyt je to prdel sveta to znas za chvilku

znat nazvy je jedna vec, ale zajet tam autem, je vec nejpodstatnejsi :smich: kua ten kruhak ze smeru od spomysle mi dava hodne zabrat :smich:

Vloženo

Wow - erotic car wash  lol  lol  lol  lol  lol

no tam rozhodne :D:D

spidi, ti tu mycku asi nafotim :smich: tam by to neslo - tfuj tajks

kdyz se o to nestaraj...a co tam je za vodu to je taky krasa :disgust:

Vloženo

asi zastavaji nazor, ze se to o sebe postara samo lol vodu sem v ty tme nevidela :smich: ale jako temer kazda mycka to bude humac

Vloženo
spidi, ti tu mycku asi nafotim :smich: tam by to neslo - tfuj tajks

Tak hlavně je důležitý si u toho umejvání trošku provlhčit tričko... ;):Dlol

post-31-1169031300.jpg

Vloženo

asi zastavaji nazor, ze se to o sebe postara samo lol vodu sem v ty tme nevidela :smich: ale jako temer kazda mycka to bude humac

ono chce spis videt to zakulisi lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...