Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci???

ja jooooooooooo :p:p

no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky :smich:

Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci???

ja jooooooooooo :p  :p

no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky :smich:

Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře lol

ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj

Odkaz ke komentáři

nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze ;)

A já už Ti chtěl posílat tohle... ;)lol

vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu :D

Odkaz ke komentáři

ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj

ee, nejezdíme, ale povídali jsme si tam ;) pak sme se přesunuli do cihelny :smich: bože já to tam za chvíli budu znát skoro jak stodolní lol

Odkaz ke komentáři

vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu :D

No tak to souhlas... ;)

Ale jak jsem tak koukal po těch motivech na airbrush, tak Ice Age už jsou docela ohraný... <_<

proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...