Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 co ty a obed - jdes taky?? Ještě dlouho ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Ještě dlouho ne... kdo si počká ten se dočká To příjde někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 kdo si počká ten se dočká To příjde někdy Jasně, a když je nejhůř, tak bageta z automatu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jasně, a když je nejhůř, tak bageta z automatu... šunkovou bagetu mají výbornou na mělnický shellce - hehe, tam teď často večeřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jooo to je celkem pekny nene nechal jsem tam udelat neco trochu jineho Thanx A co to tedy bude, Ice Age...? nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jasně, a když je nejhůř, tak bageta z automatu... šunkovou bagetu mají výbornou na mělnický shellce - hehe, tam teď často večeřím lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci??? ja jooooooooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci???ja jooooooooooo no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 šunkovou bagetu mají výbornou na mělnický shellce - hehe, tam teď často večeřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze A já už Ti chtěl posílat tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 lepsi je gyros...a muzete dovnitr vnoci???ja jooooooooooo no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky Příště přijedeš a když budeme mít Tebe, tak nás tam snad taky nechají, i když Jirku tam ta obsluha zná až moc dobře ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky Wow - erotic car wash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 nene zadny Ice Age...jako zaklad oranz metaliza a na to prijde znak znacky Spyder protoze od nich mam hadry na lyze A já už Ti chtěl posílat tohle... vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 no včera sme tam s jirikem byli do jedenacti, pak sme sli do myčky Wow - erotic car wash no tam rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ale musi tam byt spravna obsluha jinak mam i ja smolika a nebo musim mit kamarada a to nas tam pustej vzdy...jezdite do mycky jo....fůůůůůůj ee, nejezdíme, ale povídali jsme si tam pak sme se přesunuli do cihelny bože já to tam za chvíli budu znát skoro jak stodolní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Wow - erotic car wash no tam rozhodne spidi, ti tu mycku asi nafotim tam by to neslo - tfuj tajks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu No tak to souhlas... Ale jak jsem tak koukal po těch motivech na airbrush, tak Ice Age už jsou docela ohraný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 ee, nejezdíme, ale povídali jsme si tam pak sme se přesunuli do cihelny bože já to tam za chvíli budu znát skoro jak stodolní tak v mycce jsem si jeste nepovidal vzdyt je to prdel sveta to znas za chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 vcera jsem nemel co delat tak jsem si vecer pustil IceAge 2 a ta veverka proste nema chybu No tak to souhlas... Ale jak jsem tak koukal po těch motivech na airbrush, tak Ice Age už jsou docela ohraný... proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tak v mycce jsem si jeste nepovidal vzdyt je to prdel sveta to znas za chvilku znat nazvy je jedna vec, ale zajet tam autem, je vec nejpodstatnejsi kua ten kruhak ze smeru od spomysle mi dava hodne zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Wow - erotic car wash no tam rozhodne spidi, ti tu mycku asi nafotim tam by to neslo - tfuj tajks kdyz se o to nestaraj...a co tam je za vodu to je taky krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 si pockej na leto a uvidis co se deje na melniku o vikendech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 kdyz se o to nestaraj...a co tam je za vodu to je taky krasa asi zastavaji nazor, ze se to o sebe postara samo vodu sem v ty tme nevidela ale jako temer kazda mycka to bude humac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 spidi, ti tu mycku asi nafotim tam by to neslo - tfuj tajks Tak hlavně je důležitý si u toho umejvání trošku provlhčit tričko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 kdyz se o to nestaraj...a co tam je za vodu to je taky krasa asi zastavaji nazor, ze se to o sebe postara samo vodu sem v ty tme nevidela ale jako temer kazda mycka to bude humac ono chce spis videt to zakulisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 si pockej na leto a uvidis co se deje na melniku o vikendech jj, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky