Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! No slava, nekdo se prisel podivat Nějak jsem do teď nestíhal. Ale už je to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! No slava, nekdo se prisel podivat Nějak jsem do teď nestíhal. Ale už je to lepší. No ja taky moc nestiham kdyz vidim svuj pracovni stul, je mi z toho na ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nějak jsem do teď nestíhal. Ale už je to lepší. No ja taky moc nestiham kdyz vidim svuj pracovni stul, je mi z toho na ..... Tak já už mám stůl celkem čistej, tak jsem zase tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Jo, takových je nás hodně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Takovych nas je vic ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! Nikdy sem ji nesundaval, ale neni nahodou sroubovaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Takovych nas je vic ! No, vidím, že reaguješ skoro stejně jako já a co třeba reagovat na můj dotaz s řadičkou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Takovych nas je vic ! No, vidím, že reaguješ skoro stejně jako já a co třeba reagovat na můj dotaz s řadičkou??? Uz se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! Nikdy sem ji nesundaval, ale neni nahodou sroubovaci ? No to já právě nevím. Tady na fóru jsem dostal jednu odpověď, že prý uříznout, tak nevím. Mám novou v chromu a bylo by škoda ji tam nemít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 jojo,taky toho mám nějak moc a nějak se mi zdá,že nic z toho nestíhám Takovych nas je vic ! No, vidím, že reaguješ skoro stejně jako já a co třeba reagovat na můj dotaz s řadičkou??? Uz se stalo Jo, už jsem si všimnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! musis vyndat ten ramecek s manzetou a pretahnou ji pres radicku a pak uvidis na plechovej stahovaci krouzek ktere drzi tu hlavici...povolis ho a hlavici stahnes..nic vic nic min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! Taky bych řekl,že je šroubovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! musis vyndat ten ramecek s manzetou a pretahnou ji pres radicku a pak uvidis na plechovej stahovaci krouzek ktere drzi tu hlavici...povolis ho a hlavici stahnes..nic vic nic min No vida a pak ze to nidko nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! Taky bych řekl,že je šroubovací No asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! musis vyndat ten ramecek s manzetou a pretahnou ji pres radicku a pak uvidis na plechovej stahovaci krouzek ktere drzi tu hlavici...povolis ho a hlavici stahnes..nic vic nic min Tak to jsem nevěděl,já vůl bych ji zkoušel šroubovat.To by to zase dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! musis vyndat ten ramecek s manzetou a pretahnou ji pres radicku a pak uvidis na plechovej stahovaci krouzek ktere drzi tu hlavici...povolis ho a hlavici stahnes..nic vic nic min Čau Baui, já jsem se už tak daleko dostal, ale hlava drží fest!!! Sundal jsem ten plastovej kroužek, co drží vak a povolil ten zlatek ktoužek šroubovákem. Sice je už na volno, ale pořád nic. Mám pocit, že to nebude tak jednoduché!!! Fakt to drží a nepovolí!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevíte někdo, jak sundat s řadičky tu gumovou hlavu??? Chci ji vyměnit, ale nejde mi sundat. V části interiér jsem už rozhodil sítě, ale nějak nic moc!!! musis vyndat ten ramecek s manzetou a pretahnou ji pres radicku a pak uvidis na plechovej stahovaci krouzek ktere drzi tu hlavici...povolis ho a hlavici stahnes..nic vic nic min No vida a pak ze to nidko nevi Rad je spousta, ale jak já se s tím trápím, tak mi zatím žádná moc nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! No slava, nekdo se prisel podivat Nějak jsem do teď nestíhal. Ale už je to lepší. No ja taky moc nestiham kdyz vidim svuj pracovni stul, je mi z toho na ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Čau Baui, já jsem se už tak daleko dostal, ale hlava drží fest!!! Sundal jsem ten plastovej kroužek, co drží vak a povolil ten zlatek ktoužek šroubovákem. Sice je už na volno, ale pořád nic. Mám pocit, že to nebude tak jednoduché!!! Fakt to drží a nepovolí!!!! no jo ale ted uz je jen nastrcenej...jedine zkusit striknout nejakej olej nebo zkusit nahrat horkovzdusnou pistoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nazdar bazar!!!!!!!!!!! Cus mladezniku ! Teda, chvilku tu člověk není a tobě ty čísla za příspěvky skáčou geometrickou řadou!!! No slava, nekdo se prisel podivat Nějak jsem do teď nestíhal. Ale už je to lepší. No ja taky moc nestiham kdyz vidim svuj pracovni stul, je mi z toho na ..... Ale, počítačovej pirát!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Čau Baui, já jsem se už tak daleko dostal, ale hlava drží fest!!! Sundal jsem ten plastovej kroužek, co drží vak a povolil ten zlatek ktoužek šroubovákem. Sice je už na volno, ale pořád nic. Mám pocit, že to nebude tak jednoduché!!! Fakt to drží a nepovolí!!!! no jo ale ted uz je jen nastrcenej...jedine zkusit striknout nejakej olej nebo zkusit nahrat horkovzdusnou pistoli Tak zkusím ten olej. Pistoli nemám, jedině fénem. A jak to vypadá, až to vytáhnu??? Zbyde tam nějakej kousek klacku na nasazení nové hlavice??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ale, počítačovej pirát!!! No to nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Ale, počítačovej pirát!!! No to nevim nevim Co vlastně děláš??? Vidím, že tam máš spoustu počálů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky