Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho No kdybych dělal airbrush motorovýho prostoru, tak hsi ty velký plastový díly (hlavní, baterka a airbox) stříknu do černýho klavírovýho laku a na ten hlavní velkej kryt bych nechal namatlat něto v duchu tohohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak hlavně je důležitý si u toho umejvání trošku provlhčit tričko... a nejlépe u konce mytí bez trička, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 a nejlépe u konce mytí bez trička, že No kdyby jenom bez trička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho No kdybych dělal airbrush motorovýho prostoru, tak hsi ty velký plastový díly (hlavní, baterka a airbox) stříknu do černýho klavírovýho laku a na ten hlavní velkej kryt bych nechal namatlat něto v duchu tohohle: to vypada hodne zajimave ale vzhledem k tomu ze budu mit nejaky chrom veci tak bych chtel zaklad tu moji barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 si pockej na leto a uvidis co se deje na melniku o vikendech jj, už se těším no to ja uz taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 to vypada hodne zajimave ale vzhledem k tomu ze budu mit nejaky chrom veci tak bych chtel zaklad tu moji barvu Jasně, rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 to vypada hodne zajimave ale vzhledem k tomu ze budu mit nejaky chrom veci tak bych chtel zaklad tu moji barvu Jasně, rozumím... tak doufam ze do jara neco vymyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tak doufam ze do jara neco vymyslim No baže... Čéče já jsem po dlouhém špekulování slevil k tomu, že pro Look 2007 bude část karoserie mého vozidla z vozu jiné značky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tak doufam ze do jara neco vymyslim No baže... Čéče já jsem po dlouhém špekulování slevil k tomu, že pro Look 2007 bude část karoserie mého vozidla z vozu jiné značky... predek?? nebo co se zmeni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 predek?? nebo co se zmeni?? Ano, předek... Ale né zcela významným stylem, navíc to zůstane v rámci koncernu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 predek?? nebo co se zmeni?? Ano, předek... Ale né zcela významným stylem, navíc to zůstane v rámci koncernu... haubna,maska,naraznik,svetla?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 haubna,maska,naraznik,svetla?? Baui, zatím neprozradím více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 haubna,maska,naraznik,svetla?? Baui, zatím neprozradím více... jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Zdárek přátelé..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jsem si to myslel Njn, na jarní Mimoni chci zase něčím překvapit... Ale RS nárazník a světla z Laurina zůstávají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Zdárek přátelé..... Ahoj pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Kluci, já teď budu asi 15 minut mikmo dosah netu, prosím omluvte mne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 jsem si to myslel Njn, na jarní Mimoni chci zase něčím překvapit... Ale RS nárazník a světla z Laurina zůstávají.... tak jestli takhle tak bych si mozna dokazal neco predstavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tak jestli takhle tak bych si mozna dokazal neco predstavit... Pšššt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 na ten cumak kombinace L+K svetla a RS naraznicek bych prosil nesahat. Je to moc pekny. vidim to tak na tu masku,co ma ty horizontalni lamely,zejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 čauyk no , že by spíďák dodělal už novou masku...něco co říká Kochtík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 nazdárek lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Uff, už jsem zase tady. To, co nastínil Kochtík, se samože bude taky konat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak lehká přestavba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Tak lehká přestavba Zajisté pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky