Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho

No kdybych dělal airbrush motorovýho prostoru, tak hsi ty velký plastový díly (hlavní, baterka a airbox) stříknu do černýho klavírovýho laku a na ten hlavní velkej kryt bych nechal namatlat něto v duchu tohohle:

post-31-1169031462.jpg

Vloženo
proto to tam nechci...sice se me to libi ale ma to moc lidi...rad bych neco originalniho

No kdybych dělal airbrush motorovýho prostoru, tak hsi ty velký plastový díly (hlavní, baterka a airbox) stříknu do černýho klavírovýho laku a na ten hlavní velkej kryt bych nechal namatlat něto v duchu tohohle:

to vypada hodne zajimave ale vzhledem k tomu ze budu mit nejaky chrom veci tak bych chtel zaklad tu moji barvu

Vloženo
to vypada hodne zajimave ale vzhledem k tomu ze budu mit nejaky chrom veci tak bych chtel zaklad tu moji barvu

Jasně, rozumím... ;)

tak doufam ze do jara neco vymyslim :D

Vloženo

No baže... :palec2: Čéče já jsem po dlouhém špekulování slevil k tomu, že pro Look 2007 bude část karoserie mého vozidla z vozu jiné značky... :unsure:

Vloženo

No baže... :palec2: Čéče já jsem po dlouhém špekulování slevil k tomu, že pro Look 2007 bude část karoserie mého vozidla z vozu jiné značky... :unsure:

predek?? nebo co se zmeni??

Vloženo
predek?? nebo co se zmeni??

Ano, předek... :palec2: Ale né zcela významným stylem, navíc to zůstane v rámci koncernu... ;)

haubna,maska,naraznik,svetla??

Vloženo
jsem si to myslel

Njn, na jarní Mimoni chci zase něčím překvapit... lollollol

Ale RS nárazník a světla z Laurina zůstávají.... ;)

tak jestli takhle tak bych si mozna dokazal neco predstavit...

Vloženo

na ten cumak kombinace L+K svetla a RS naraznicek bych prosil nesahat. Je to moc pekny. vidim to tak na tu masku,co ma ty horizontalni lamely,zejo?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...