Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak co je s tím plácáním věcí na auta??? Šup sem s tím pro inspiraci!!! :D

Tak já mám teď právě výměnu chladičovky, sahary, vzduchovýho kanálu, airboxu a tak... Klidně se nech inspirovat a vyměň to taky... lol

a to se vyplati ;)

Tak to je dobrej nápad, hned to dám na seznam k výměně potahu opěrky hlavy!!! :palec2:

Vloženo
ja ci taky neco nového skládat :(

Urob Š 130RS a můžeme jezdit společně na veteransrazy ;)

to néé, to už máš ty :palec2: navíc to by dneska byla nemalá investice když nemáš ani fň z těch dílu ;)

Vloženo
to néé, to už máš ty :palec2: navíc to by dneska byla nemalá investice když nemáš ani fň z těch dílu ;)

Jj, to je fakt, kdejaká kravina na to stojí hroznej ranec, třeba jen tvrdej silenblok na zadní vlečku 350,- Kč :feve:

Vloženo

Jj, to je fakt, kdejaká kravina na to stojí hroznej ranec, třeba jen tvrdej silenblok na zadní vlečku 350,- Kč :feve:

no právě, ale zase je to krása to se musí nechat ;)

spidulo někdo tě vyřezal zadni příčku v avataru :)

Vloženo
týýy jo autodráhy, to je už hezkých pár let co se to někam vyhodilo :)

No já mám prozatím pouze deponováno v podkroví z nedostatku místa... ;)

Vloženo
Hele, Favo cabro z Metalexu jako stroj pro autodráhu... ;)

Jó, já měl kdysi klasiku, autodráhu s náklaďákem. To byla kára!!! S tou se parádně řezaly zatáčky :)

Vloženo
tak som zase tuna

No to je dost... ;)

Čéče, jsem si říkal, že bych si tu oktávku mohl udělat jako to má Mara Rybníček, co jezdí vrchy... lol

Vloženo
No to je dost... ;)

Čéče, jsem si říkal, že bych si tu oktávku mohl udělat jako to má Mara Rybníček, co jezdí vrchy... lol

ty uz taky nevis roupama co by jsi s tim vyvedlo co lol

Vloženo
ty uz taky nevis roupama co by jsi s tim vyvedlo co lol

Náhodou Mara to má vychytaný, celej předek je trubkovej rám a kapotu, blatníky, avětla a masku má jako jeden díl z laminátu, když něco nabere, tak jeno vymění nárazník a ten laminodekl a jede se dál... lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...