Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tak co je s tím plácáním věcí na auta??? Šup sem s tím pro inspiraci!!! Tak já mám teď právě výměnu chladičovky, sahary, vzduchovýho kanálu, airboxu a tak... Klidně se nech inspirovat a vyměň to taky... a to se vyplati Tak to je dobrej nápad, hned to dám na seznam k výměně potahu opěrky hlavy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a to se vyplati Tak zase jedna Octa s rokem výroby 2007 se nekdo ma mit porad novy vuz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 se nekdo ma mit porad novy vuz No jen blbni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Urob Š 130RS a můžeme jezdit společně na veteransrazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Někdo tady na fóru prodává Lego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Urob Š 130RS a můžeme jezdit společně na veteransrazy to néé, to už máš ty navíc to by dneska byla nemalá investice když nemáš ani fň z těch dílu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Někdo tady na fóru prodává Lego kochtičenko a jeho kostičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 to néé, to už máš ty navíc to by dneska byla nemalá investice když nemáš ani fň z těch dílu Jj, to je fakt, kdejaká kravina na to stojí hroznej ranec, třeba jen tvrdej silenblok na zadní vlečku 350,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 to néé, to už máš ty navíc to by dneska byla nemalá investice když nemáš ani fň z těch dílu Jj, to je fakt, kdejaká kravina na to stojí hroznej ranec, třeba jen tvrdej silenblok na zadní vlečku 350,- Kč no právě, ale zase je to krása to se musí nechat spidulo někdo tě vyřezal zadni příčku v avataru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Hele, Favo cabro z Metalexu jako stroj pro autodráhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 spidulo někdo tě vyřezal zadni příčku v avataru Normálně čóórkaři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Hele, Favo cabro z Metalexu jako stroj pro autodráhu... týýy jo autodráhy, to je už hezkých pár let co se to někam vyhodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 týýy jo autodráhy, to je už hezkých pár let co se to někam vyhodilo No já mám prozatím pouze deponováno v podkroví z nedostatku místa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ja ci taky neco nového skládat Někdo tady na fóru prodává Lego kochtičenko a jeho kostičky Tak to jo, zrovna dnes jsem to našel právě na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Hele, Favo cabro z Metalexu jako stroj pro autodráhu... Jó, já měl kdysi klasiku, autodráhu s náklaďákem. To byla kára!!! S tou se parádně řezaly zatáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna Čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna Čau no nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna ty woe tož to jsme rááádi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna ty woe tož to jsme rááádi :D dobro dosli pyco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna No to je dost... Čéče, jsem si říkal, že bych si tu oktávku mohl udělat jako to má Mara Rybníček, co jezdí vrchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 No to je dost... Čéče, jsem si říkal, že bych si tu oktávku mohl udělat jako to má Mara Rybníček, co jezdí vrchy... ty uz taky nevis roupama co by jsi s tim vyvedlo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak som zase tuna Čau no nazdar Mám ten pozdrav brát ironicky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ty uz taky nevis roupama co by jsi s tim vyvedlo co Náhodou Mara to má vychytaný, celej předek je trubkovej rám a kapotu, blatníky, avětla a masku má jako jeden díl z laminátu, když něco nabere, tak jeno vymění nárazník a ten laminodekl a jede se dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky