Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 taky nevim jak to přesně je Já si teď nechám udělat to havarijní u Generali, tak budu vědět a poreferuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 taky nevim jak to přesně je Já si teď nechám udělat to havarijní u Generali, tak budu vědět a poreferuju... taky mam tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 taky mam tam Jj, my jsme měli vždy svoje auta u pojišťovny Zurich a v roce 2002 to přešlo pod Generali a je to nejsolidnější pojišťovna u nás, zvlášť otec, kterej každej den řeší likvidace PU je s nima moc spokojenej... Ten borec, co se tam se mnou minulý pondělí scukl, měl povinný u Generali a už ve čtvrtek měl lowe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 taky mam tam Jj, my jsme měli vždy svoje auta u pojišťovny Zurich a v roce 2002 to přešlo pod Generali a je to nejsolidnější pojišťovna u nás, zvlášť otec, kterej každej den řeší likvidace PU je s nima moc spokojenej... Ten borec, co se tam se mnou minulý pondělí scukl, měl povinný u Generali a už ve čtvrtek měl lowe... a ty mas i povinny i Generali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jooo,konene je venku bourka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Jooo,konene je venku bourka Konene? Tak az to dorazi sem,vim,kde si stezovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 A kde je sem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a ty mas i povinny i Generali? Jj, mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a ty mas i povinny i Generali? Jj, mám... ja mam u Kooperativi... ty voe v Praze je tak zatazeno ze to vypada ze budou padat hovna s hakama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a tady je vedro jak v prdeli, pod mrakem,dusno,no na hovno komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ty voe v Praze je tak zatazeno ze to vypada ze budou padat hovna s hakama Jj, koukal jsem na meteosat, to vám poslali z Němec... Tady je jasno a 30°C Jinak jsem koukal po webcamech v Chorvatsku a už teď je to tam zasekaný jak šlak. A to je konec května... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 A kde je sem? Predpoklad by byl,ze na Kladne,ale i kdyby ne,ja si te najdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a tady je vedro jak v prdeli, pod mrakem,dusno,no na hovno komplet Tady je taky hnusne..Zatazeno,hrmi,vzduch jak deka...Neco obdobnyho... Spidi: Fakt je to v tom Chorvatsku uz takovy zlo jo?Ty vole,ja budu mozna nucenej jet tam v cervenci..to bude maly mraveniste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Predpoklad by byl,ze na Kladne,ale i kdyby ne,ja si te najdu... Jistěééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ty voe v Praze je tak zatazeno ze to vypada ze budou padat hovna s hakama Jj, koukal jsem na meteosat, to vám poslali z Němec... Tady je jasno a 30°C Jinak jsem koukal po webcamech v Chorvatsku a už teď je to tam zasekaný jak šlak. A to je konec května... foukal hodne vitr ted se to zklidnilo tak cekam kazdou chvilku ze to spadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Spidi: Fakt je to v tom Chorvatsku uz takovy zlo jo?Ty vole,ja budu mozna nucenej jet tam v cervenci..to bude maly mraveniste.. No loni byl kolega v našem apartmánu přes ty svátky v červenci (5. a 6.7.) a říkal, že už nikdy, přístupovejma cestama na pláž chodil ve štrůdlu jak Němci přes Sudety a že by si někde na pláži lehl odpoledne, to vůbec nehrozilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Predpoklad by byl,ze na Kladne,ale i kdyby ne,ja si te najdu... Jistěééé... No co s nim jinyho?!? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 foukal hodne vitr ted se to zklidnilo tak cekam kazdou chvilku ze to spadne Čéče, jaxem koukal na ten meteosat, tak jsem jedna fronta ze západa, druhá z východu a u nás se to potká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 kdyby jste¨neveděli co vaše přezdívky znamenaj lol http://vtipy.petricek.net/fw.php?s=SPIDi http://vtipy.petricek.net/fw.php?s=BADYS http://vtipy.petricek.net/fw.php?s=VITTORIO http://vtipy.petricek.net/fw.php?s=KOCHT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 ty voe v Praze je tak zatazeno ze to vypada ze budou padat hovna s hakama Jj, koukal jsem na meteosat, to vám poslali z Němec... Tady je jasno a 30°C Jinak jsem koukal po webcamech v Chorvatsku a už teď je to tam zasekaný jak šlak. A to je konec května... foukal hodne vitr ted se to zklidnilo tak cekam kazdou chvilku ze to spadne Tady se ten vitr taky uklidnil a porad jen hrmi..Ale nejak to ustava a...ono z toho nakonec asi ani nic nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 foukal hodne vitr ted se to zklidnilo tak cekam kazdou chvilku ze to spadne Čéče, jaxem koukal na ten meteosat, tak jsem jedna fronta ze západa, druhá z východu a u nás se to potká... tak to se mame na co tesit...tady se behem chvilky celkem slusne ochladilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Tady se ten vitr taky uklidnil a porad jen hrmi..Ale nejak to ustava a...ono z toho nakonec asi ani nic nebude... aby jsme se nedivili pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Spidi: Fakt je to v tom Chorvatsku uz takovy zlo jo?Ty vole,ja budu mozna nucenej jet tam v cervenci..to bude maly mraveniste.. No loni byl kolega v našem apartmánu přes ty svátky v červenci (5. a 6.7.) a říkal, že už nikdy, přístupovejma cestama na pláž chodil ve štrůdlu jak Němci přes Sudety a že by si někde na pláži lehl odpoledne, to vůbec nehrozilo... No ty woe,to mi ani nerikej..Jako to je zlo a dokazu si to predstavit..Ja bezne jezdim tak 2-3 tejden v zari a to je pohodicka uz...Ale letos mi to kvuli vypovedi mozna nevyjde...Pritelka to naplanovala prave na odjezd na ty svatky a chteli bychom to natahnout az do cerny hory..Ale tech lidi se bojim,jak cert krize... Sam bych si tehle termin nevybral,ale jak rikam,asi mi nic jinyho nezbyde a k mori aspon jednou za rok musim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 nejlepsi je kocht, ale to ze jsem obludny to si me nasral jinak dobry den, v karline bourkuje a prosi...mnam...hlavne ze mam veci na balkone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 K.O.C.H.T. : Kulometem Ozbrojený Celoplošně Hledající Trabant lol lol lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky