baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ale cjece Spidi ma recht..jako ja bych to udelal taky..Ted pokukuju po aute pro mladou a jeste to ani neni v baraku a ja uz premyslim,co na to koupit,jaky kola atd...Ale rikam si NESMIS!!! bude to stat na ulici.. muzes bejt v klidku stejne na to neco koupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a nebo nejaké pěkné černé s leštěným límcem, poslat na zem, lišty do laku a ahoj,žumpa kára Aaaaaaa cerny vokna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 pravda uz dlouho si rikam ze chodis nejak nakrivo To ne, to jsou nedohojené zlomeniny obratlů, ale prostě se držím hesla, že kola dělaj auto, takže na rezavý třináctky plecháče mě rozhodně nesbalíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 pravda uz dlouho si rikam ze chodis nejak nakrivo To ne, to jsou nedohojené zlomeniny obratlů, ale prostě se držím hesla, že kola dělaj auto, takže na rezavý třináctky plecháče mě rozhodně nesbalíš... a myslis ze na 16 Spider jo??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 pravda uz dlouho si rikam ze chodis nejak nakrivo To ne, to jsou nedohojené zlomeniny obratlů, ale prostě se držím hesla, že kola dělaj auto, takže na rezavý třináctky plecháče mě rozhodně nesbalíš... tobě bych přidal i origo poklice lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a nebo nejaké pěkné černé s leštěným límcem, poslat na zem, lišty do laku a ahoj,žumpa kára No jistěééééééé...!!! Woe totok se mě páčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 pravda uz dlouho si rikam ze chodis nejak nakrivo To ne, to jsou nedohojené zlomeniny obratlů, ale prostě se držím hesla, že kola dělaj auto, takže na rezavý třináctky plecháče mě rozhodně nesbalíš... a myslis ze na 16 Spider jo??????? tak to uz sou ňááááky kola, vid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak to uz sou ňááááky kola, vid.. tak prdel si ze me budes delat jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a myslis ze na 16 Spider jo??????? Jj, to už je jíný kafe, sám jsem je měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 s těma užovkama aby né Njn, já bych na to hnedle nasadil Steffany 9x14 a 10x15 s pleoškama 195 a 215 a bylo by po akci... ty krávo ty by jsi taky hned vsechno tjůůningoval Ale cjece Spidi ma recht..jako ja bych to udelal taky..Ted pokukuju po aute pro mladou a jeste to ani neni v baraku a ja uz premyslim,co na to koupit,jaky kola atd... Ale rikam si NESMIS!!! bude to stat na ulici.. hele to je normální, kamoš se na byl podívat a hned mě řikal ty woe sice to bude pro mladou ale jezdil bych s tím na srazy,bohužel jeho mladé se nelíbí bíla takže to neklaplo,ale dokonale se tam pohádali, že prej je blbá když se ji to nelíbí, no chcal jsem maggi u toho lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ale cjece Spidi ma recht..jako ja bych to udelal taky..Ted pokukuju po aute pro mladou a jeste to ani neni v baraku a ja uz premyslim,co na to koupit,jaky kola atd...Ale rikam si NESMIS!!! bude to stat na ulici.. muzes bejt v klidku stejne na to neco koupis No bojim se,ze mas pravdu... Spidi: to lupo na ty fotce je bombice...Takhle nejak bych to taky videl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 (editace) tak to uz sou ňááááky kola, vid.. tak prdel si ze me budes delat jo To bych si nikdy nedovolil..!!Dyt je mam taky...Lezej mi doma v garazi... Editováno: 22. Květen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 a nebo nejaké pěkné černé s leštěným límcem, poslat na zem, lišty do laku a ahoj,žumpa kára No jistěééééééé...!!! Woe totok se mě páčí... jj libovééééééé, dá se to udělat super, proto koukám po té 3L to by bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 s těma užovkama aby né Njn, já bych na to hnedle nasadil Steffany 9x14 a 10x15 s pleoškama 195 a 215 a bylo by po akci... ty krávo ty by jsi taky hned vsechno tjůůningoval Ale cjece Spidi ma recht..jako ja bych to udelal taky..Ted pokukuju po aute pro mladou a jeste to ani neni v baraku a ja uz premyslim,co na to koupit,jaky kola atd... Ale rikam si NESMIS!!! bude to stat na ulici.. hele to je normální, kamoš se na byl podívat a hned mě řikal ty woe sice to bude pro mladou ale jezdil bych s tím na srazy,bohužel jeho mladé se nelíbí bíla takže to neklaplo,ale dokonale se tam pohádali, že prej je blbá když se ji to nelíbí, no chcal jsem maggi u toho lol Hele,jako ja bych to udelal stejne jako on...Taky bych ji to bral,nemysli... Tady stava jedno dole ve vrsovicich..Az pojedu kolem,blejsknu ho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 s těma užovkama aby né Njn, já bych na to hnedle nasadil Steffany 9x14 a 10x15 s pleoškama 195 a 215 a bylo by po akci... ty krávo ty by jsi taky hned vsechno tjůůningoval Ale cjece Spidi ma recht..jako ja bych to udelal taky..Ted pokukuju po aute pro mladou a jeste to ani neni v baraku a ja uz premyslim,co na to koupit,jaky kola atd... Ale rikam si NESMIS!!! bude to stat na ulici.. hele to je normální, kamoš se na byl podívat a hned mě řikal ty woe sice to bude pro mladou ale jezdil bych s tím na srazy,bohužel jeho mladé se nelíbí bíla takže to neklaplo,ale dokonale se tam pohádali, že prej je blbá když se ji to nelíbí, no chcal jsem maggi u toho lol At kamos koupi mlady zluty Daihatsu,kdyz se ji nelibi bily Lupo..A delaji i pick-upa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 At kamos koupi mlady zluty Daihatsu,kdyz se ji nelibi bily Lupo..A delaji i pick-upa... tak to je výzva todle :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 myslim ze ani tady by nepomhlo stare zname...kola delaj auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 myslim ze ani tady by nepomhlo stare zname...kola delaj auto To asi ne no..leda dat misto ty rezervy dopredu nejakou lestenou 20",aby to pak aspon rozmerama bylo "auto"...Pak uz by to platilo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 At kamos koupi mlady zluty Daihatsu,kdyz se ji nelibi bily Lupo..A delaji i pick-upa... No ty woe co totok je za počong...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kucii,kolik tipujete spotrebu u Golfa IV motor 1,4 16V 55kW, s prihlednutim na to,ze by s tim jezdila zenska..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 At kamos koupi mlady zluty Daihatsu,kdyz se ji nelibi bily Lupo..A delaji i pick-upa... No ty woe co totok je za počong...??? Naky fesny Daihatsu..Ale nic blizsiho nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kucii,kolik tipujete spotrebu u Golfa IV motor 1,4 16V 55kW, s prihlednutim na to,ze by s tim jezdila zenska..? 7.4 l/100 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 tak to je výzva todle :smich: To teda jo... Bady woe čuj tu hifárnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Kucii,kolik tipujete spotrebu u Golfa IV motor 1,4 16V 55kW, s prihlednutim na to,ze by s tim jezdila zenska..? 7.4 l/100 km To mas doma,ze davas takovy presny cisla ci co? Ale asi to bude docela mrtvice,myslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 To mas doma,ze davas takovy presny cisla ci co? Ale asi to bude docela mrtvice,myslim.. Ne, ale pracuju u VW v motorárně a tak mám ty čísla v hlavě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky