Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pepi posli to nizsi, to bez dokladu ;)

O.K. Zítra Ti to nasunu, dneska su po týdnu v kuse v práci jak v Jíříkově vidění... lollollol

se chystejte ted na hradec ;;)

Čao Bady, jj, nedávno byl u nás na benzince jeden ostravak a něco řikal... lol

Čauvéc Spidiku, to je jasná věc doufam že to letos vyjde :D

Ahoj - máš ještě ten couvací nesmysl?

Čago, nesmyslu tu mam plno a couvaky taky :D;)

A červená?

voe ze bych jel do hradca ? kedy to jest?

kulturne se vzdelat by jsme meli ;)

a kua to je blbe termin to sou zase zkousky, ale taxnad jooooo :)

woe pičo jistě a bez výmluv jako že motor v piči apod lol lol lol 22-23-24.6.2007

Ty woe, ani to datum nepiš, nebo budu v lakovně kvaltovat a pokaním si kapotu... lollollol

se chystejte ted na hradec ;;)

Čao Bady, jj, nedávno byl u nás na benzince jeden ostravak a něco řikal... lol

Čauvéc Spidiku, to je jasná věc doufam že to letos vyjde :D

Ahoj - máš ještě ten couvací nesmysl?

Čago, nesmyslu tu mam plno a couvaky taky :D;)

A červená?

jedině v corridě, jinak tu mam samé modré a stříbrné,na rallye by jsis to musel přestříknout :)

na zkoušky snad sere pes ne? lol

Tak stačí, když dorazíš v pátek večer, naleješ paták do trombónu a v sobotu si jeď třeba do řitě, ale bacha, abys neměl ještě natroubíno v krabici... ;)

no na tu co byla v patek se vysral a nejak asi neudelal dobre :D

woe pičo jistě a bez výmluv jako že motor v piči apod lol lol lol 22-23-24.6.2007

Ty woe, ani to datum nepiš, nebo budu v lakovně kvaltovat a pokaním si kapotu... lollollol

No hele žádný telefen 22.6.2007 od tebe nezvedám ;) sejdeme se na letištu ;) se mnou zase jede ožralecka dvojice z minula :D

No hele žádný telefen 22.6.2007 od tebe nezvedám ;) sejdeme se na letištu ;) se mnou zase jede ožralecka dvojice z minula :D

to je ta vas particka voe lollol

Ty fenóóóóóó... ;) Ale myslím, že to vyjde... ;) Snad... ;) Nechci to zakřiknout... ;)

Jj, xindlgrupa... lol

Ty fenóóóóóó... ;) Ale myslím, že to vyjde... ;) Snad... ;) Nechci to zakřiknout... ;)

ale jestli pojedu tak nebude mit radost Víťa bo budu muset zrusit jinou akci :feve:

Jj, xindlgrupa... lol

samej koralka a ozrala to je ta badysova skupina ;)

hovada tak ja jedu :)

hovada tak ja jedu :)

a ty hovada si jeste vysvetlíme sokolíku ;)

Zdar kucí -_-

ale jestli pojedu tak nebude mit radost Víťa bo budu muset zrusit jinou akci :feve:

co zas ja?

Nic si z teho nerob, mě kolega přesvěčuje, že když bude hotová kokta, tak mám jít 23.6. vozit nevěstu na svatbu... :help:

Jj, xindlgrupa... lol

samej koralka a ozrala to je ta badysova skupina ;)

značková partyja 3M lol lol

co zas ja?

no jak jsem chtel to ubytovani tak se to nejak rozpada ta sestava tak nevim jak to dopadne

a ty hovada si jeste vysvetlíme sokolíku ;)

Tak to vidím na škopky gratis celej večer... ;););)

Nic si z teho nerob, mě kolega přesvěčuje, že když bude hotová kokta, tak mám jít 23.6. vozit nevěstu na svatbu... :help:

se posral v kine ne lol

se zjevně posral kolega ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.