BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spíš mě ted Spidulo sere toto a musím to do vepřova dát do kupy http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=25880 Jj, je mě to jasný... Nechceš z toho udělat 1300MB ? nene ale patrně pokud pošlape tam bude motor ze stovky a hlava ze 105tky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nene ale patrně pokud pošlape tam bude motor ze stovky a hlava ze 105tky To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Bre odpoledne panove..Sem se na vas taky na chvilicku prisel podivat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 bon giorno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 hele Hradec cii taký jet jsme se už předěžně domlouvali s Garnym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 no tak parada tak zase udelame nejakou tu picovinu jako minule neeee?stan grilos a takovyty jasny veci a pak si budeme kupovat darrk yjako predloni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdar všem co jsou v práci. Právě jsme skončili druhej ohňostroj na pryglu a teď zas bude jeden den trošku veget než začne blázinec v pondělí. Ať žije Ignis Brunensis a festival Brno město uprostřed Evropy. Ahoj Honza Zdar Honzi, když Tě to potěší byl jsem přítomen a budu i v pondělí lol Zdar Borgu co říkáš na taliány,umně supr,ale dnes jsem zvědav na Jihoafričany. Zatím prší doufám ,že přestane jinak to bude stát za h. Ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 no tak parada tak zase udelame nejakou tu picovinu jako minule neeee?stan grilos a takovyty jasny veci a pak si budeme kupovat darrk yjako predloni a to vuuuubec neni spatny... ty voe ja byl ted na Sparticce a to byla uzasna atmosfera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj všem -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 dobrej večír -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj kamarádi Ahoj spiďulo Hezkej avatar Jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ajoj Marto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj spiďulo Hezkej avatar Jak se máš? Ahoj Ivi, no dá se to, může být i hůř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ajoj Marto jak se máš?Dlouho jsem tě tu neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ajoj Marto jak se máš?Dlouho jsem tě tu neviděl to proto,že tu už moc nechodím... jinak to jde a jak se máš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj spiďulo Hezkej avatar Jak se máš? Ahoj Ivi, no dá se to, může být i hůř... jakpak to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj všem. připravuji ozvučení na 3 soutěžní ohňostroj a pěkně jsem zmokl. Už aby ta sláva tady skončila. Ahoj z Brněnského moře.Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ajoj Marto jak se máš?Dlouho jsem tě tu neviděl to proto,že tu už moc nechodím... jinak to jde a jak se máš ty? celkem by to šlo ještě kdyby měl den tak 40 hodin. Já taky dneska po dlouhé době.Venku prší tak je čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 jakpak to?? No už to začíná být všechno v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 propláchněte trubky, natočíme pořádně škopky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 propláchněte trubky, natočíme pořádně škopky :D Dneska budeme ordinovat Staropramen, može byť...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 propláchněte trubky, natočíme pořádně škopky :D Dneska budeme ordinovat Staropramen, može byť...? može može právě tu stojí před barákem 2 kamiony starého pramenu a čekají na naložení ostravárkem lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak na muchy !!! Už se to nese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 já bych něco radši na komáry, mam jich tu 3 řitě lol -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky