Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 já bych něco radši na komáry, mam jich tu 3 řitě Škopéééééééék... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 že bych je jako ožral ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak na muchy a na komáry- muchy serou na všechno a komářizase pořád píchají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak na muchy a na komáry- muchy serou na všechno a komářizase pořád píchají. hmmm koukám klonem tohodle hmyzu jsou cigoši lol lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 brý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 brý večer Ahoj Váši -_- -_- to je taky dost že se ukážej u škopka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nějak není čas tak tak vyřídím korenspondenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Kurnik máme tady bouřku a nějak mě nelezl do drátů proudeček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nějak není častak tak vyřídím korenspondenci takové ty děkovné dopisy ? se stav na kafe, měníme okna, bordel jak v tanku, v garáži je utulněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj Váši -_- -_- to je taky dost že se ukážej u škopka Bady, Monika Ti vzkazuje, že když jí to Lupeto necháš za 65.000,- Kč, tak jede pro něj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nám to tu taky pěkně tříská a chčije z prava doleva a zas naopak s tím kafem nevím , nestíhám ho skoro ani doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 No jo šak až tam ty kopečky okolo všechny rozeberete tak už vám uhodí akorát do rozvodny v Čebasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Lupeto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 No jo šak až tam ty kopečky okolo všechny rozeberete tak už vám uhodí akorát do rozvodny v Čebasu. Ahoj Honzi, nestraš, to by mě ruchlo za barákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ahoj Váši -_- -_- to je taky dost že se ukážej u škopka Bady, Monika Ti vzkazuje, že když jí to Lupeto necháš za 65.000,- Kč, tak jede pro něj... Spidi a zbytek si odpracuje nebo jak ? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi cos to měl předtím za prcku v avataru? ND na tvoje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi a zbytek si odpracuje nebo jak ? lol No vim já...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nám to tu taky pěkně tříská a chčije z prava doleva a zas naopaks tím kafem nevím , nestíhám ho skoro ani doma nj furt nějaká prace, i když věřím že některá je příjemná -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi cos to měl předtím za prcku v avataru?ND na tvoje ? dělá vlek do hradce, takové ten bazen s pípou atd, ale řikal jsem mu že řiť s combajna by byla vhodnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 No jo šak až tam ty kopečky okolo všechny rozeberete tak už vám uhodí akorát do rozvodny v Čebasu. Ahoj Honzi, nestraš, to by mě ruchlo za barákem... Teď jdu za 40 min zvučit Fireworks for Afrika tak su zvědavej co to bude za rachot. Už toho Ignis Brunensis mám plný kecky nějak mně to rok za rokem více zmáhá to už dělám 7 ročník. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nám to tu taky pěkně tříská a chčije z prava doleva a zas naopaks tím kafem nevím , nestíhám ho skoro ani doma nj furt nějaká prace, i když věřím že některá je příjemná -_- už se těším dnes by to mělo být na rámu takže do 3 týdnů OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi cos to měl předtím za prcku v avataru?ND na tvoje ? To dělal otec sedana na zadek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi a zbytek si odpracuje nebo jak ? lol No vim já...??? třeba sa optat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Spidi cos to měl předtím za prcku v avataru?ND na tvoje ? dělá vlek do hradce, takové ten bazen s pípou atd, ale řikal jsem mu že řiť s combajna by byla vhodnější aháá něco jak byl ten passat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 No jo šak až tam ty kopečky okolo všechny rozeberete tak už vám uhodí akorát do rozvodny v Čebasu. Ahoj Honzi, nestraš, to by mě ruchlo za barákem... Teď jdu za 40 min zvučit Fireworks for Afrika tak su zvědavej co to bude za rachot. Už toho Ignis Brunensis mám plný kecky nějak mně to rok za rokem více zmáhá to už dělám 7 ročník. Ahoj. to tam naběhne Kunta Kinte s bambusem a lopuchem na řiťi nééé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky