BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 co se bojíš, Hradec, vepřov ... No aspoň tak... Nekoukal jsi dnes na Kobru 11...? bohužel, mam telku za igelitem takže nic nevidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 bohužel, mam telku za igelitem takže nic nevidět Dieter alias Kobra 7 honil zloději ve dvojkové oktě, móóóc pěkný. A Simir zasej zrušil několiko počongů z Bayerische Motor Werke a bylo vymalováno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 bohužel, mam telku za igelitem takže nic nevidět Dieter alias Kobra 7 honil zloději ve dvojkové oktě, móóóc pěkný. A Simir zasej zrušil několiko počongů z Bayerische Motor Werke a bylo vymalováno... u simíra lehce klasika tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 u simíra lehce klasika tedy Baže, já su proti němu úplně amatér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Bré ránko BUDÍČEEEEK VSTÁVAT A CVIČIT BANDO LÍNÁ :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-29: :kol-29: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 dobré raníčko a v duši sluníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak jsem tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Bréééé rááánko!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 dobré raníčko a v duši sluníčko Tak dnes opravdu jen v té duši. U nás leje a leje!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 V OVě je celkem hic,zatím neprší a pálí oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 V OVě je celkem hic,zatím neprší a pálí oskar Tak to si umí někdo počasíčko zařídit!!! Tady to vypadá, že bude pršet celý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj kamarádi, tady je sice oblačno až zataženo, ale neprší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ahoj kamarádi, tady je sice oblačno až zataženo, ale neprší... Čau, tady už taky přestalo pšet, ale černo je pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čau, tady už taky přestalo pšet, ale černo je pořád. Njn, i tak su nasranej, já akceptuju pouze azurově modrou oblohu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 zdary vary sokolici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 zdary vary sokolici Dobrý den pane Horník woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 zdary vary sokolici Dobrý den pane Horník woe... no nazdar voe..cistej vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čau, tady už taky přestalo pšet, ale černo je pořád. Njn, i tak su nasranej, já akceptuju pouze azurově modrou oblohu... Tak s tím jen souohlasím!!! Nemusí být pařák, ale modrá obloha je nej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no nazdar voe..cistej vzduch Tak to je první předpoklad k úspěchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no nazdar voe..cistej vzduch Tak to je první předpoklad k úspěchu... jak jinak uz bych sel domu...mam nejak moc prace na voze a neni cas co ty jak pokracujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 jak jinak uz bych sel domu...mam nejak moc prace na voze a neni cas co ty jak pokracujes? No pořád je na tom ještě dost práce, ale všechno tak nějak zvládám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čau, tady už taky přestalo pšet, ale černo je pořád. Njn, i tak su nasranej, já akceptuju pouze azurově modrou oblohu... Toho už bylo dosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 jak jinak uz bych sel domu...mam nejak moc prace na voze a neni cas co ty jak pokracujes? No pořád je na tom ještě dost práce, ale všechno tak nějak zvládám... tak to je dulezity...ty to das vzdycky dohromady ja jsem vcera s brachou Berlingem 2.0 HDI a porad ze to ma nejakej divnej zvuk ten motor, pak jendou pridal najedou rana a pod motorem byly komplet rozvody motor kupodivu prezil a uz to zase jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čau, tady už taky přestalo pšet, ale černo je pořád. Njn, i tak su nasranej, já akceptuju pouze azurově modrou oblohu... Toho už bylo dosti ty ses taky vůůůůl co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je dulezity...ty to das vzdycky dohromady ja jsem vcera s brachou Berlingem 2.0 HDI a porad ze to ma nejakej divnej zvuk ten motor, pak jendou pridal najedou rana a pod motorem byly komplet rozvody motor kupodivu prezil a uz to zase jezdi Tak tohle se mě jednou zadařilo na Suzuki GSX-R 750. A prvotní příčina byla ta, že to šlo na 3 válce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky