baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je dulezity...ty to das vzdycky dohromady ja jsem vcera s brachou Berlingem 2.0 HDI a porad ze to ma nejakej divnej zvuk ten motor, pak jendou pridal najedou rana a pod motorem byly komplet rozvody motor kupodivu prezil a uz to zase jezdi Tak tohle se mě jednou zadařilo na Suzuki GSX-R 750. A prvotní příčina byla ta, že to šlo na 3 válce no taky pekny...ale je to sranda kdyz to vidis vsechno vysypany pod autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 CAu hosani, sem tu dlouho nebyl co je novyho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no taky pekny...ale je to sranda kdyz to vidis vsechno vysypany pod autem No u mě to byl spíš údiv než smích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no taky pekny...ale je to sranda kdyz to vidis vsechno vysypany pod autem No u mě to byl spíš údiv než smích... no to jsem u motorky jeste snad nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdaj hola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no to jsem u motorky jeste snad nevidel No o to víc je to zajímavější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no to jsem u motorky jeste snad nevidel No o to víc je to zajímavější... kdyz ty vsechno honis jak nadmutou kozu tak to je potom tezky, to z toho pak litaj rozvody, retezy, remeny, kladky, pisty, ojnice musis ty priblizovadla trosku setrit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdaj hola Nazdar Lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý a platil jsi neco nebo vubec nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 kdyz ty vsechno honis jak nadmutou kozu tak to je potom tezky, to z toho pak litaj rozvody, retezy, remeny, kladky, pisty, ojnice musis ty priblizovadla trosku setrit Hele, já nésu žádné Péťa Zveřina, co přijel na Václavák na Babetě, já si kupuju jen motorky, co jezdí tři kila... Akorát ta mrdka, co mám teď leze s bídou 275 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 kdyz ty vsechno honis jak nadmutou kozu tak to je potom tezky, to z toho pak litaj rozvody, retezy, remeny, kladky, pisty, ojnice musis ty priblizovadla trosku setrit Hele, já nésu žádné Péťa Zveřina, co přijel na Václavák na Babetě, já si kupuju jen motorky, co jezdí tři kila... Akorát ta mrdka, co mám teď leze s bídou 275 co mas ted peknyho? taky miluji rychle stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 co mas ted peknyho? taky miluji rychle stroje šesttřišestku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý a platil jsi neco nebo vubec nic? Naštěstí s nima byla řeč,takže jsem to ukecal.Ale docela mě překvapila ta rychlost,v 7 hod měly být ulice prázdný a v 7:05 už nakládali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý a platil jsi neco nebo vubec nic? Naštěstí s nima byla řeč,takže jsem to ukecal.Ale docela mě překvapila ta rychlost,v 7 hod měly být ulice prázdný a v 7:05 už nakládali. tak to mas stesti a navic to ze tam jsou hned je jasny...z toho maj hoodne moc penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 co mas ted peknyho? taky miluji rychle stroje šesttřišestku tak to sis koupil moooc pekne...tise zavidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to sis koupil moooc pekne...tise zavidim Ale stejně půjde z domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to sis koupil moooc pekne...tise zavidim Ale stejně půjde z domu... japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 japato? Bo mám zálusk na novou CBR 600F v barvách Repsol... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 japato? Bo mám zálusk na novou CBR 600F v barvách Repsol... no to me povidej...nadhernej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý a platil jsi neco nebo vubec nic? Naštěstí s nima byla řeč,takže jsem to ukecal.Ale docela mě překvapila ta rychlost,v 7 hod měly být ulice prázdný a v 7:05 už nakládali. tak to mas stesti a navic to ze tam jsou hned je jasny...z toho maj hoodne moc penez To docela jo,za odtah se prej platí pěkná pálka.No já měl svoje auto garáži a na ulici stála ta stříbrná Octa co ji prodávám(byl jsem s ní v Doksech)a úplně jsem na ni zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no to me povidej...nadhernej kousek No tak to vidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Čauves ve spolek,tak jsem měl ráno pěknýho budíčka,čistily se u nás ulice a od 7 hod měly být prázdné.Samozřejmě jsem na to večer zapomněl a ráno mě probudil křik-"naložte nejdřív tu stříbrnou".Juknu z okna a před domem pět odtehovek.No než jsem seběhl dolů,byla kokta z půlky naložená.Naštěstí jsem to ukecal,to by bylo asi drahý a platil jsi neco nebo vubec nic? Naštěstí s nima byla řeč,takže jsem to ukecal.Ale docela mě překvapila ta rychlost,v 7 hod měly být ulice prázdný a v 7:05 už nakládali. tak to mas stesti a navic to ze tam jsou hned je jasny...z toho maj hoodne moc penez To docela jo,za odtah se prej platí pěkná pálka.No já měl svoje auto garáži a na ulici stála ta stříbrná Octa co ji prodávám(byl jsem s ní v Doksech)a úplně jsem na ni zapomněl no za odtah je nejakejch 1700 a neuplny odtah je 800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 no to me povidej...nadhernej kousek No tak to vidíš... ale co me bere nejvic tak je CBRR nebo R1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky