Martyp Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky jsem koukal...! Ale bo tomu moc nerozumím tak jsem se do toho nemontoval! Je to ale paráda! Já bych každopádně mooc chtěl nějakou čtyřkolku, to mě baví moc moc!!!! :rock: To ja mam prave motorko moooooc rad,takze bych se do debaty rad zapojil..No tak snad jindy..Na 4kolce jsem jel parkrat a taky to nebylo zly..Ale jedna stopa je jedna stopa... Každopádně adrenalin to je velkej a v ryclosti na mašinu nic nemá (teda skoro..) Proste biky jsou pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Taky jsem koukal...! Ale bo tomu moc nerozumím tak jsem se do toho nemontoval! Je to ale paráda! Já bych každopádně mooc chtěl nějakou čtyřkolku, to mě baví moc moc!!!! :rock: To ja mam prave motorko moooooc rad,takze bych se do debaty rad zapojil..No tak snad jindy..Na 4kolce jsem jel parkrat a taky to nebylo zly..Ale jedna stopa je jedna stopa... Každopádně adrenalin to je velkej a v ryclosti na mašinu nic nemá (teda skoro..) Proste biky jsou pecka.. To jo!!! Pro nás ,,posraný" pak u zbý jen volba jako KTM X-bow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 woe spidulo jestli dáváš origo tak tu novou stříbrnou sadu mám Bady, chybí mi jen ta jedna mřížka za dvě stovky, takže v poho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 woe spidulo jestli dáváš origo tak tu novou stříbrnou sadu mám Bady, chybí mi jen ta jedna mřížka za dvě stovky, takže v poho... tak ze origo a maska taky serie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak ze origo a maska taky serie? maska prozatím taky origo, protože kořeň na vrakecu za ni chtěl kilčo... Výhledově budou vodorovný šprušle od Mattiga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak ze origo a maska taky serie? maska prozatím taky origo, protože kořeň na vrakecu za ni chtěl kilčo... Výhledově budou vodorovný šprušle od Mattiga... za facelifta? kurec kde, taky bude jedna třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 woe spidulo jestli dáváš origo tak tu novou stříbrnou sadu mám Bady, chybí mi jen ta jedna mřížka za dvě stovky, takže v poho... tak to pohoda jazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 za facelifta? kurec kde, taky bude jedna třeba Jj, ve Svitávce u Boskovic, kilo za facelifta, akorát byla na kraji křuplá, taxem ji zavařil a neměla znak, ten jsem vyštrachal za ponkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Vypadá takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je pohodička znak dej novej , ne tendle plastak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je pohodička znak dej novej , ne tendle plastak V poho, je to je dočasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je pohodička znak dej novej , ne tendle plastak V poho, je to je dočasně... samože já jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 samože já jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 bre vecir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 přeji též příjemný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 sem tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Též přeji dobrý večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Též přeji dobrý večer... joo, si lepsi stydim se. Preju krasnej vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 sem tu No vida, aspoň někdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 joo, si lepsi stydim se. Preju krasnej vecer V pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 sem tu No vida, aspoň někdo... prosim te co to mas za telatka v tom avataru????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 prosim te co to mas za telatka v tom avataru????? No dovol.... To su já (vicepresidento) a Vitto (presidento)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 prosim te co to mas za telatka v tom avataru????? No dovol.... To su já (vicepresidento) a Vitto (presidento)... tak to je boziiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 tak to je boziiiiiii No baže, na snímku z leva doprava dle popisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky