Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no zatim to vypada ze vse v pohode...snad nic neuletelo no já taky doufám,že chata je v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no zatim to vypada ze vse v pohode...snad nic neuletelo no já taky doufám,že chata je v pohodě no to je jedina vec co nevim jak dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no zatim to vypada ze vse v pohode...snad nic neuletelo no já taky doufám,že chata je v pohodě no to je jedina vec co nevim jak dopadlo já taky,to uvidím dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky,to uvidím dnes no ja tam musim zitra...ale problem ze vsude okolo stromy...ale zatim nikdo nevolal tak snad v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky,to uvidím dnes no ja tam musim zitra...ale problem ze vsude okolo stromy...ale zatim nikdo nevolal tak snad v pohode už nám tady chybí jenom moře a aktivní sopky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky,to uvidím dnes no ja tam musim zitra...ale problem ze vsude okolo stromy...ale zatim nikdo nevolal tak snad v pohode už nám tady chybí jenom moře a aktivní sopky no to more neni tak nerealny ale ty sopky bych nemusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 já taky,to uvidím dnes no ja tam musim zitra...ale problem ze vsude okolo stromy...ale zatim nikdo nevolal tak snad v pohode už nám tady chybí jenom moře a aktivní sopky no to more neni tak nerealny ale ty sopky bych nemusel ty si blízko.ŘÍP se probudí a je vymalováno akorát nebudeš vědět jest-li to není v luftě Spolana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ty si blízko.ŘÍP se probudí a je vymalováno akorát nebudeš vědět jest-li to není v luftě Spolana to jsem klidnej tady je bezpecno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ty si blízko.ŘÍP se probudí a je vymalováno akorát nebudeš vědět jest-li to není v luftě Spolana to jsem klidnej tady je bezpecno tak tomu rozumím bezpečno jako v místní prachárně ...co se bude dít no ví bůh,nebo výbuch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak tomu rozumím bezpečno jako v místní prachárně ...co se bude dít no ví bůh,nebo výbuch tak nerikam obcas tady mame zlutej mrak ale jinak si nemuzu stezovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak tomu rozumím bezpečno jako v místní prachárně ...co se bude dít no ví bůh,nebo výbuch tak nerikam obcas tady mame zlutej mrak ale jinak si nemuzu stezovat to není mrak ,to je Rumburak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Tak jak jste přežili orgán:)) ? Já jel v té vychřici na chatu. Byl to docela masakr. Samá bouračka u kralup převrácenej kamion tak nešlo projet a samá bouračka a nákladáky ve škarpě. Okolo mě lítaly větve a polistiren. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak tomu rozumím bezpečno jako v místní prachárně ...co se bude dít no ví bůh,nebo výbuch tak nerikam obcas tady mame zlutej mrak ale jinak si nemuzu stezovat to není mrak ,to je Rumburak tak to jo...ja jsem si rikal ze je me povedomej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak tomu rozumím bezpečno jako v místní prachárně ...co se bude dít no ví bůh,nebo výbuch tak nerikam obcas tady mame zlutej mrak ale jinak si nemuzu stezovat to není mrak ,to je Rumburak tak to jo...ja jsem si rikal ze je me povedomej tak sláva včera jsem byl 2x v Nera hospital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak sláva včera jsem byl 2x v Nera hospital tam snad budes vic jak ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak sláva včera jsem byl 2x v Nera hospital tam snad budes vic jak ja někdy jo,občas se jim něco nevyvede dle představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak sláva včera jsem byl 2x v Nera hospital tam snad budes vic jak ja někdy jo,občas se jim něco nevyvede dle představ hmm jeste ze takovy zarizeni nejsem nucen pouzivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 tak sláva včera jsem byl 2x v Nera hospital tam snad budes vic jak ja někdy jo,občas se jim něco nevyvede dle představ hmm jeste ze takovy zarizeni nejsem nucen pouzivat to bud rád stejně se to pak řeší po nemocnicích v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 to bud rád stejně se to pak řeší po nemocnicích v Praze no to jsem rad to je jasny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 zdaaaaaar!!!!! to kocht jj koncovku mam, ale na chalupe, mas zajem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi k tomu, ze v poradku prezili to vcerejsi radeni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 čao mladíci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Koncovku bych si vzal,kolik to bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ahoj Kacenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky