Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak to potom jo.... Njn, dělám zápis z požáru HDV u ŽSR a nějak jsem u toho dostal žízeň... Ty si soptik??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ty si soptik??? Ne tak docela, jen dělám administrativu pro firmu http://www.josefmartinek.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ty si soptik??? Ne tak docela, jen dělám administrativu pro firmu http://www.josefmartinek.cz/ Aha, tak to si potom neco jako TAPina, co byvaly kdysi u nas na skole...Ale pro nezajem uz je zrusili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Aha, tak to si potom neco jako TAPina, co byvaly kdysi u nas na skole...Ale pro nezajem uz je zrusili Pro nezájem ? No totok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Aha, tak to si potom neco jako TAPina, co byvaly kdysi u nas na skole...Ale pro nezajem uz je zrusili Pro nezájem ? No totok... No jo no....Holky uz nechteli byt Technicko Administrativni Pracovnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak jsem tu zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No jo no....Holky uz nechteli byt Technicko Administrativni Pracovnice A staly se NSP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No jo no....Holky uz nechteli byt Technicko Administrativni Pracovnice A staly se NSP ? No mozna...tak hluboce sem to nezkoumal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak jsem tu zase A jaký to bylo...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak jsem tu zase Bry vecer, pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No mozna...tak hluboce sem to nezkoumal To by bylo první, co by mě zajímalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak jsem tu zase A jaký to bylo...??? hrcnul jsem tam dve plznicky a mazal jsem domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak jsem tu zase Bry vecer, pane ahoj ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No mozna...tak hluboce sem to nezkoumal To by bylo první, co by mě zajímalo... Kdyz to uz je jina vekova, a za me tam byla jen jedna a to bylo docela drsny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 hrcnul jsem tam dve plznicky a mazal jsem domu Já jsem měl jednoho džina v láhvi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 hrcnul jsem tam dve plznicky a mazal jsem domu Já jsem měl jednoho džina v láhvi... a taky dobry ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 a taky dobry ne To jo, ale víš jak, točený je točený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ku..a tady se mi libi...tady je to samej alkoholik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 To jo, ale víš jak, točený je točený... tak to je jasna a kdyz ma spravnou teplotu tak neni co resit jeste par pulitru PLZNE a budu mit vopici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jeste par pulitru PLZNE a budu mit vopici Já jsem byl v pátek u kámoša v sousední obci a šli jsme tam na Starobrno Medium 11°, točí to tam do kbelíků 0.6 litru, taxem jich tam zaklopil sedm a už se byl jak delegát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jeste par pulitru PLZNE a budu mit vopici Já jsem byl v pátek u kámoša v sousední obci a šli jsme tam na Starobrno Medium 11°, točí to tam do kbelíků 0.6 litru, taxem jich tam zaklopil sedm a už se byl jak delegát... Ty kraso no to bych asi umrel...S pivem musim opatrne tak na zizen...Pak radsi neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Já jsem byl v pátek u kámoša v sousední obci a šli jsme tam na Starobrno Medium 11°, točí to tam do kbelíků 0.6 litru, taxem jich tam zaklopil sedm a už se byl jak delegát... tak to je jasna vec pane kdyz tankovat tak plnou... ja jsem v sobotu taky varazil na neco dobryho a skoncilo to tak ze jsem polozil zaklad 3x plznickou a pak jsme ve 3 lidech udelali 5 lahvi vybornyho sampanskyho...je pravda ze jsem potom našlapoval jak argentínskej gaučo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Ty kraso no to bych asi umrel...S pivem musim opatrne tak na zizen...Pak radsi neco jinyho to bylo na zizen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Pamatujes Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 tak to je jasna vec pane kdyz tankovat tak plnou...ja jsem v sobotu taky varazil na neco dobryho a skoncilo to tak ze jsem polozil zaklad 3x plznickou a pak jsme ve 3 lidech udelali 5 lahvi vybornyho sampanskyho...je pravda ze jsem potom našlapoval jak argentínskej gaučo To šáňo mě nějak připomělo besídku čéče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky