Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara?

No ač jsem měl až do nedávna starou tvář, tak výstuhu i chladičovku jsem měl už 5 let z faceliftu... ;)

Vloženo
Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara?

No ač jsem měl až do nedávna starou tvář, tak výstuhu i chladičovku jsem měl už 5 let z faceliftu... ;)

??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla???

Vloženo

??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla???

zvenku stary zevnitr novy ;)

Vloženo

Jj, přesně tak... ;)

No a kdyz to mam jak z venku tak i ze vnitr stary, tak to udelam tak jak si to mel ty nebo nee??? (Myslim ten naraznik)

Vloženo
No a kdyz to mam jak z venku tak i ze vnitr stary, tak to udelam tak jak si to mel ty nebo nee??? (Myslim ten naraznik)

Pokud to chceš udělat jako já, tak ti stačí jen vyměnit čílko nad výstuhou... ;)

Vloženo
Sviňa zsar jak brno nebo kde se to kurec vyskytujete lol-_- -_- -_- stavte i se na pivo, dneska je chlaistaci dňo

Zdarec Bady, já budu mít chlastací den až ve čtvrtek a dokonce s firemním požehnáním lol lol lol:palec2: :palec2: lol momentálka tak nějak pendl Prágl - Brno a zpět ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...