Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Pamatujes Spidi Jééé, to už je dávno, to jsme byli ještě mladí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 To šáňo mě nějak připomělo besídku čéče... no tak to bylo neco v podobnem stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 no tak to bylo neco v podobnem stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Jééé, to už je dávno, to jsme byli ještě mladí... no maldi a nezkuseni ale svuj nazor na auta uz jsme meli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara? No ač jsem měl až do nedávna starou tvář, tak výstuhu i chladičovku jsem měl už 5 let z faceliftu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara? No ač jsem měl až do nedávna starou tvář, tak výstuhu i chladičovku jsem měl už 5 let z faceliftu... ??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Hele Spido, kdyz si si daval na Octu RS naraznik tak vyztuha zustala stejna, teda myslim stara? No ač jsem měl až do nedávna starou tvář, tak výstuhu i chladičovku jsem měl už 5 let z faceliftu... ??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla??? zvenku stary zevnitr novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla??? Jj, přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 zvenku stary zevnitr novy A proto teď teda ten facelift... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 zvenku stary zevnitr novy A proto teď teda ten facelift... bude to krasavice pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ??? Tak ted sem mimo misu? Si mel novou chladicovku, vyztuhu, naraznik a stary svetla??? Jj, přesně tak... No a kdyz to mam jak z venku tak i ze vnitr stary, tak to udelam tak jak si to mel ty nebo nee??? (Myslim ten naraznik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 bude to krasavice pane V to pevně věřím pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No a kdyz to mam jak z venku tak i ze vnitr stary, tak to udelam tak jak si to mel ty nebo nee??? (Myslim ten naraznik) Pokud to chceš udělat jako já, tak ti stačí jen vyměnit čílko nad výstuhou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 bude to krasavice pane V to pevně věřím pane... hele jak je ti to vlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Bry večer, jsm rod že vidim na pizmenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 sákra moc se mě to nepoveidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Bry večer, jsm rod že vidim na pizmenky zdary vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Zdar jak sviňa vespolek -_- -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Sviňa zsar jak brno nebo kde se to kurec vyskytujete -_- stavte i se na pivo, dneska je chlaistaci dňo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Bry večer, jsm rod že vidim na pizmenky Dobrý večer občane, vy jste požil...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Bry večer, jsm rod že vidim na pizmenky Dobrý večer občane, vy jste požil...!!! Jak cyp kamarade, jak cyp lol ahóóóóóój -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Jak cyp kamarade, jak cyp lol ahóóóóóój -_- No ahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóój... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Sviňa zsar jak brno nebo kde se to kurec vyskytujete -_- stavte i se na pivo, dneska je chlaistaci dňo Zdarec Bady, já budu mít chlastací den až ve čtvrtek a dokonce s firemním požehnáním lol :palec2: momentálka tak nějak pendl Prágl - Brno a zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Bry večer, jsm rod že vidim na pizmenky Dobrý večer občane, vy jste požil...!!! zda se ze vic nez je zdravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky