baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 :smich: co je ty kokot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zdárek všem :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 :smich: co je ty kokot? Vlídné slovo po ránu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zdárek všem :-))))) Ahoj pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zdárek všem :-))))) Ahoj Márty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj pane Zdravíčko pane kolego... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 :smich: co je ty kokot? Vlídné slovo po ránu... jsem na nej hodnej, milej, vlidnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj pane Zdravíčko pane kolego... Hoj Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jsem na nej hodnej, milej, vlidnej kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jsem na nej hodnej, milej, vlidnej kokot... tak to uz by stacilo neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Hoj Spidi Čao Tome, tak čéče v pátek zhořela u Brezna 753.053 Už zbývají slovákům jen 753.220 a 753.237 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak to uz by stacilo neeee Inu dobrá, dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Hoj Spidi Čao Tome, tak čéče v pátek zhořela u Brezna 753.053 Už zbývají slovákům jen 753.220 a 753.237 co to je za tajny kody?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 co to je za tajny kody?? Až trošku povyrosteš, tak Ti to vysvětlím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 holky a mašiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Hoj Spidi Čao Tome, tak čéče v pátek zhořela u Brezna 753.053 Už zbývají slovákům jen 753.220 a 753.237 Na slovensku jsem byl před třema týdny a mám nádhernýho brejlovce z B.Bystrice a mračouna dole u Plešivce. Mám to tu ve foťáku tak zkusím nahodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 holky a mašiny Čao kořalo, máš ještě tu bíló grču ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 co to je za tajny kody?? Až trošku povyrosteš, tak Ti to vysvětlím... ty ses taky kamarad to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Na slovensku jsem byl před třema týdny a mám nádhernýho brejlovce z B.Bystrice a mračouna dole u Plešivce. Mám to tu ve foťáku tak zkusím nahodit. No vidiš to, to by bylo zzzupr... Jinak díky za tu dvanáctku, co jsi mi posílal, já jsem to vyblejkl tak nějak takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ty ses taky kamarad to je fakt No přesně takou reakcu jsem čekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 No vidiš to, to by bylo zzzupr... Jinak díky za tu dvanáctku, co jsi mi posílal, já jsem to vyblejkl tak nějak takhle: krasna fotka ty spidi mel bych dotazek jestli se ti nahodou nevali nekde v garazi ty dva trojuhelnicky u zrcatek co jsou v nich vyskove repro...hlavne me jde o to aby nemely ulamane ty drzaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 No přesně takou reakcu jsem čekal... to vis nerad bych te uvedl do rozpaku tak radsi odpovidam tak jak se ode me ocekava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 krasna fotka ty spidi mel bych dotazek jestli se ti nahodou nevali nekde v garazi ty dva trojuhelnicky u zrcatek co jsou v nich vyskove repro...hlavne me jde o to aby nemely ulamane ty drzaky Díky pane... Trojúhelníčků pro vejšky mám doma po kokot, ale všechny mají ulámaný držáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 krasna fotka ty spidi mel bych dotazek jestli se ti nahodou nevali nekde v garazi ty dva trojuhelnicky u zrcatek co jsou v nich vyskove repro...hlavne me jde o to aby nemely ulamane ty drzaky Díky pane... Trojúhelníčků pro vejšky mám doma po kokot, ale všechny mají ulámaný držáky... no to je prave vono kua...a kdyz jsem to shanel tak za ne chtel nejakej mistni dobrovolnik 250kc za ks coz me nebylo uplne po chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 no to je prave vono kua...a kdyz jsem to shanel tak za ne chtel nejakej mistni dobrovolnik 250kc za ks coz me nebylo uplne po chuti No ale popravdě to ještě není tak úplně nejhorší price... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky