Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Hoj Spidi -_--_--_-

Čao Tome, tak čéče v pátek zhořela u Brezna 753.053 :feve: Už zbývají slovákům jen 753.220 a 753.237 :help:

Na slovensku jsem byl před třema týdny a mám nádhernýho brejlovce z B.Bystrice a mračouna dole u Plešivce. Mám to tu ve foťáku tak zkusím nahodit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na slovensku jsem byl před třema týdny a mám nádhernýho brejlovce z B.Bystrice a mračouna dole u Plešivce. Mám to tu ve foťáku tak zkusím nahodit.

No vidiš to, to by bylo zzzupr... :palec2:

Jinak díky za tu dvanáctku, co jsi mi posílal, já jsem to vyblejkl tak nějak takhle:

post-272-1181114771_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No vidiš to, to by bylo zzzupr... :palec2:

Jinak díky za tu dvanáctku, co jsi mi posílal, já jsem to vyblejkl tak nějak takhle:

krasna fotka ;)

ty spidi mel bych dotazek jestli se ti nahodou nevali nekde v garazi ty dva trojuhelnicky u zrcatek co jsou v nich vyskove repro...hlavne me jde o to aby nemely ulamane ty drzaky ;)

Odkaz ke komentáři

krasna fotka ;)

ty spidi mel bych dotazek jestli se ti nahodou nevali nekde v garazi ty dva trojuhelnicky u zrcatek co jsou v nich vyskove repro...hlavne me jde o to aby nemely ulamane ty drzaky ;)

Díky pane... :palec2:

Trojúhelníčků pro vejšky mám doma po kokot, ale všechny mají ulámaný držáky... <_<<_<<_<

Odkaz ke komentáři

krasna fotka ;)

Díky pane... :palec2:

Trojúhelníčků pro vejšky mám doma po kokot, ale všechny mají ulámaný držáky... <_<<_<<_<

no to je prave vono kua...a kdyz jsem to shanel tak za ne chtel nejakej mistni dobrovolnik 250kc za ks coz me nebylo uplne po chuti :feve:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...