baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 no to je prave vono kua...a kdyz jsem to shanel tak za ne chtel nejakej mistni dobrovolnik 250kc za ks coz me nebylo uplne po chuti No ale popravdě to ještě není tak úplně nejhorší price... no ja vim a stejne to asi dopadne ze to pak budu muset kupit uvidim az do toho budu zadelavat novy vejsky co to udela...kazdopadne na tom jedno ten jeden drzak mam ulomenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Na slovensku jsem byl před třema týdny a mám nádhernýho brejlovce z B.Bystrice a mračouna dole u Plešivce. Mám to tu ve foťáku tak zkusím nahodit. No vidiš to, to by bylo zzzupr... Jinak díky za tu dvanáctku, co jsi mi posílal, já jsem to vyblejkl tak nějak takhle: Tady je. Musel jsem čekat než fíra nebude vidět, protože to furt leštil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Cusik páni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Cusik páni.. Nazdárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tady je. Musel jsem čekat než fíra nebude vidět, protože to furt leštil Jj, Renátka, to je nejvetší leštěnka na celým Slovensku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Cusik páni.. Zdar pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tady je. Musel jsem čekat než fíra nebude vidět, protože to furt leštil Jj, Renátka, to je nejvetší leštěnka na celým Slovensku... By mě zajímalo jestli je něco co nevíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Cau klucí z Doks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 By mě zajímalo jestli je něco co nevíš? Nevím, co bude zítra a další dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Brej den mladeznici ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Brej den mladeznici ! bry den pane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 By mě zajímalo jestli je něco co nevíš? Nevím, co bude zítra a další dny... A budeš vědět pak nějaký info na ten červenec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ahoj sokoliku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Brej den mladeznici ! Čus, už máš načipováno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Jeste jednou zdar vsem,co me tak pekne pozdravili.. A Michalovi taky.. Tomas se pta spravne...Uz mas nacipovano? Editováno: 6. Červen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ja bych rek ze ma prd a ne nachipovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 A budeš vědět pak nějaký info na ten červenec? Tak to jasně, každopádně štokr nebude, prasklo něco v topeništi a za ten měsíc to nikdo nedá dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 A budeš vědět pak nějaký info na ten červenec? Tak to jasně, každopádně štokr nebude, prasklo něco v topeništi a za ten měsíc to nikdo nedá dohromady... jenom jestli to nebyl kotelnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jenom jestli to nebyl kotelnik No lokomotivě nemají kotelníka, ale toPIČA woe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jenom jestli to nebyl kotelnik No lokomotivě nemají kotelníka, ale toPIČA woe... a neni to to same tyPICO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 a neni to to same tyPICO Ne, tady se jedná o normovanou drážní terminologii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 a neni to to same tyPICO Ne, tady se jedná o normovanou drážní terminologii... tak to potom pardon pane...tato terminologie me neni vlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 jenom jestli to nebyl kotelnik No lokomotivě nemají kotelníka, ale toPIČA woe... a neni to to same tyPICO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 a neni to to same tyPICO Ne, tady se jedná o normovanou drážní terminologii... tak to potom pardon pane...tato terminologie me neni vlastni To asi malokomu z nas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak já dám něco pro odlehčení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky