Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak já dám něco pro odlehčení... To už je srozumitelná terminologie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak já dám něco pro odlehčení... Tos fotil Ty? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tak já dám něco pro odlehčení... To už je srozumitelná terminologie... ...jo jo,pro kazdyho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 pri trosu dobry vule bych tomuhle se slovnikem mohl porozumet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 pri trosu dobry vule bych tomuhle se slovnikem mohl porozumet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 To už je srozumitelná terminologie... No baže... Jinak tady mám ještě tu nebožku 3.053 s ranním manipulákem ve Chvatimechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 To už je srozumitelná terminologie... No baže... Jinak tady mám ještě tu nebožku 3.053 s ranním manipulákem ve Chvatimechu Tu krajinu jim trochu závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tu krajinu jim trochu závidím No tak dá se říct, že hlavně kvůli tomu tak jezdím fotit... Taková Palcmanská Maša, že ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Tu krajinu jim trochu závidím No tak dá se říct, že hlavně kvůli tomu tak jezdím fotit... Taková Palcmanská Maša, že ano... Prostě nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Nemáš tam ještě něco podobnýho, že bych si to dal na plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Prostě nádhera Tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Nemáš tam ještě něco podobnýho, že bych si to dal na plochu No něco Ti vyberu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Nemáš tam ještě něco podobnýho, že bych si to dal na plochu No něco Ti vyberu... Vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Vďaka No čéče, s tím slovenskem je to na wallpaper suchý, neb já si tam většinou beru Nikona a ten fotí širokoúhle (1024x683 pix). Ale jesli třeba nepohrdneš Júlinkou 4.072... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 No a je tam, okulárnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak uz jsem zase tuna kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ahojky Čao Ivi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 No a je tam, okulárnik No jestli Ti to stačí, tak zzzupr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj spidulo aspon někdo si mě tu všimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak uz jsem zase tuna kucí No tak to mě spadl šutr z hercny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 tak uz jsem zase tuna kucí No tak to mě spadl šutr z hercny... no kua a me padnul na hnátu...ti dekuji ahojky Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj spidulo aspon někdo si mě tu všimnul Nóóóóóóóóó, tady je to samej buran... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Ahoj bauí Já to přežiju spidulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 (editace) Bauí: jéje děkuju čím jsem si to zasloužila? Editováno: 6. Červen 2007, autor: IvanaII Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky