Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej Díky, díky, díky. To víš mi z Kosmonos to máme skoro povinný
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej Díky, díky, díky. To víš mi z Kosmonos to máme skoro povinný zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím
kocht Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 asi k tomu, ze v poradku prezili to vcerejsi radeni!!! to nebude ono
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane no vubec to delam jako ze nevidim
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to?
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to? neeeee
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to? nééééé at si láme to co má na krku Uzdislav z Kladna
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane no vubec to delam jako ze nevidim pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy asi budeme muset podniknout jiste kroky k naprave tohoto hrubeho chovani
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy asi budeme muset podniknout jiste kroky k naprave tohoto hrubeho chovani osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo Právě, že nemám . Kdybych měl nějakou hezkou osobní sestřičku tak by mi to vůbec nevadilo
baurak Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné svolal bych gremium a tam by se vsem melo radne vyresit
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 (editace) co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo Právě, že nemám . Kdybych měl nějakou hezkou osobní sestřičku tak by mi to vůbec nevadilo no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Vloženo 19. leden 2007 no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky No tak jo no
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné svolal bych gremium a tam by se vsem melo radne vyresit zajisté je třeba takové to nešvary zcela a zásadně řešit aby zde nazakořenily a nevzal si z toho někdo mustr,to v žádném případě a proto bude Uzdislav Kochtičenko exemplárně potrestán,jak zaslouží.......................
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Vloženo 19. leden 2007 no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky No tak jo no dobrá ,vyřízeno k dennímu pořádku
Doporučené příspěvky