Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej Díky, díky, díky. To víš mi z Kosmonos to máme skoro povinný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Dobré ranko a Jiříkům vše nej k svátku vítej v klubu a taky vše nej Díky, díky, díky. To víš mi z Kosmonos to máme skoro povinný zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 asi k tomu, ze v poradku prezili to vcerejsi radeni!!! to nebude ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 dobré dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane no vubec to delam jako ze nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to? neeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 No zajimalo by me k cemu si tady porad prejete,kdyz svatek ma nejaka Uzdislava ,nebo kdo Jiříku, řeknem jim to? nééééé at si láme to co má na krku Uzdislav z Kladna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiz tradicne preji dobre rano . K cemu si to tady prejete volove by te zajimalo co ten je zvědavej a jak nás to tituluje,vidíte to pane no vubec to delam jako ze nevidim pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy asi budeme muset podniknout jiste kroky k naprave tohoto hrubeho chovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 pane kolego já jsem zcela konsternován,jednáním našeho kolegy asi budeme muset podniknout jiste kroky k naprave tohoto hrubeho chovani osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 zrovna mi to bereš z úst to je pravda vy tam chodíte místo na úřad chaaaaaaaaaajzleeeeeeeeeeeeeeeeeee Počkej až tě uvidím co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo Právě, že nemám . Kdybych měl nějakou hezkou osobní sestřičku tak by mi to vůbec nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné svolal bych gremium a tam by se vsem melo radne vyresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) co jééé dyk máš i osobní sestřičku přímo z ústavu a to může říci málo kdo Právě, že nemám . Kdybych měl nějakou hezkou osobní sestřičku tak by mi to vůbec nevadilo no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky Editováno: 19. leden 2007, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky No tak jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 osobně jsem stejného názoru vážený pane kolego ......... toto je zcela irelevantní a zcela nepřípustné svolal bych gremium a tam by se vsem melo radne vyresit zajisté je třeba takové to nešvary zcela a zásadně řešit aby zde nazakořenily a nevzal si z toho někdo mustr,to v žádném případě a proto bude Uzdislav Kochtičenko exemplárně potrestán,jak zaslouží....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no a co ta z besídky dyk by tě jinak nepustili na propustku z Kosmonos byl jsi pod dohledem statné ošetřovatelky No tak jo no dobrá ,vyřízeno k dennímu pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky