Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tady se zas nemaka co ?

co blbnes sokoliku?

Sam si !

Nazdar mladezniku !

.. ja neblbnu ... prace se posrala asi :D

nejsem sam!

tak jestli se posrala prace tak je to jeste dobry...horsi by bylo kdyby jsi se posral ty

Vloženo
NO tak to ja pujdu taky...Ale tak leda neco objet po Praze,takze si muzu dat leda tak nakej Birel... :(

tak nikam nejezdi ;)

ty vole,prave ze musim.. :( To vis,produkce.. :kuk:

Vloženo
Ty kravo, kazdej nekam jezdi nebo chlasta a jen JA musim simulovat uceni....No kurva :help:

tak ho nesimuluj a jdi taky nekam ne

Sel bych ale zitra zkouska, takze spis budu muset prejit ze simulace k realite....Asi jeste horsi varianta....Ale patek a sobota to jisti -_-

Vloženo

Ahoj všem tak jsem se právě vrátil z příprav Autosalonu v Brně, za chvilku tam jedu zase a pak dalších 5 dní. Ale autíčka jsou tam parádní i když nejnovější kousky jsou zatím přikryty plachtou. Doufám že zítra už budou plachty pryč,ale itak je naco koukat a hlavně ještě se kolem aut nemotají žádní čumilové. Ahoj Honza.

Vloženo
Ahoj všem tak jsem se právě vrátil z příprav Autosalonu v Brně, za chvilku tam jedu zase a pak dalších 5 dní. Ale autíčka jsou tam parádní i když nejnovější kousky jsou zatím přikryty plachtou. Doufám že zítra už budou plachty pryč,ale itak je naco koukat a hlavně ještě se kolem aut nemotají žádní čumilové. Ahoj Honza.

No tak hlavne nezapomen fotit....

Vloženo
Docela mu to jede. ja to rikam porad,ze s BMW 330 ma co delat i M3. Idelani presunovadlo. Jede skoro stejne a jede za 2/3

Kochtaku,nerikej mi,ze 330D zvlada M3...Tomu neverim..jako nerikam,ze to nejede,to naopak,jede to jak krava,ale myslim,ze M3 ho stejne utahne... ;)

Vloženo

Ale to samoze,ale je to hodne podobny. Jednou jsem videl nejakej test a bylo to teda tip top. jeste kdyz je na ty nafte treba M-packet,tak je to zradlo. ted mi kamos pujcil obycejnou 320i v M-packetu a ty ve to jelo a prilepeny jako prase. ale taky mu to bere asi 12 a to jsem jel slusne,pac jsem se bal,kdyz to nebylo moje. Nicmene ten sestihrnek hezky zabiral a to to ma jen 170HP. kolik ma M3? 300?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...