Vaša Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Docela mu to jede. ja to rikam porad,ze s BMW 330 ma co delat i M3. Idelani presunovadlo. Jede skoro stejne a jede za 2/3 Kochtaku,nerikej mi,ze 330D zvlada M3...Tomu neverim..jako nerikam,ze to nejede,to naopak,jede to jak krava,ale myslim,ze M3 ho stejne utahne... moc by ses divil trošku čiplá 3.0D a M má co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 kamoš byl ted na nějaké bmw on tour a řikal nejvíc neskutečněj mazec BMW 130i mala raketa, pak 335d, jinak z4 a 650i ho tak nenadchly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 kamoš byl ted na nějaké bmw on tour a řikal nejvíc neskutečněj mazec BMW 130i mala raketa, pak 335d, jinak z4 a 650i ho tak nenadchly Čao Bady, tak čéče můsím vyřezat i kasu na levej tlumič, je to zaražený o dva cm v kastli a nejde to vytáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 kamoš byl ted na nějaké bmw on tour a řikal nejvíc neskutečněj mazec BMW 130i mala raketa, pak 335d, jinak z4 a 650i ho tak nenadchly Čao Bady, tak čéče můsím vyřezat i kasu na levej tlumič, je to zaražený o dva cm v kastli a nejde to vytáhnout... Čao čao, to se dá do kupy,bez obav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Čao čao, to se dá do kupy,bez obav Njn, ale musel jsem dnes vydělat motor a ven půjde i komplet palubka a koberec... Takže Hradec asi paséééé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Zdarec chlapáci! BMW má podle mě hlavně super podvozek a ty koníky tam prostě sou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Čao čao, to se dá do kupy,bez obav Njn, ale musel jsem dnes vydělat motor a ven půjde i komplet palubka a koberec... Takže Hradec asi paséééé... ale kua di do dupy času dost na zařízení připadného svozu do HK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 ale kua di do dupy času dost na zařízení připadného svozu do HK Třeba něco vymyslíme, každopádně na sraz do Vepřova bych to měl mít snad hotové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 ale kua di do dupy času dost na zařízení připadného svozu do HK Třeba něco vymyslíme, každopádně na sraz do Vepřova bych to měl mít snad hotové... Tak to doufam, dyt vepřov je tak za pul roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tak to doufam, dyt vepřov je tak za pul roku No prááávě, to bych stihnout mohl. Jinak jsem na Tvoje doporučení zahodil z masky ten plasťák a koupil jsem faceliftovej znak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Tak to doufam, dyt vepřov je tak za pul roku No prááávě, to bych stihnout mohl. Jinak jsem na Tvoje doporučení zahodil z masky ten plasťák a koupil jsem faceliftovej znak... dobře dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 dobře dobře Njn, ale to jsou takový chvilky na uklidněnou a mezitím se má vyřezávat čtvrtka a motor se šponuje na jeřábu A do toho ještě vydechl motor ve 120GLS, takže taky pomalu skládám novej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 A do toho ještě vydechl motor ve 120GLS, takže taky pomalu skládám novej... Hmm tak to jako bych znal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Hmm tak to jako bych znal Ale skříň motoru a hlavu použiju a všechno ostatní má ve skříních a regálech, takže asi ta stodváca bude dřív jak kokta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Hmm tak to jako bych znal Ale skříň motoru a hlavu použiju a všechno ostatní má ve skříních a regálech, takže asi ta stodváca bude dřív jak kokta... tak to je pak na pul dňa a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 tak to je pak na pul dňa a je to No viděl bych to tak do příštího týdne. Snad. Ale fakt větší tarosti mi dělá ta kokta, už teď su z té elektriky trochu divokej a to je poodpojoval jen motorovej prostor. Ještě mě čeká ta palubka. Asi po opravě navštívím Vašu, aby mě sdělil, co všechno jsem pom*dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 tak to je pak na pul dňa a je to No viděl bych to tak do příštího týdne. Snad. Ale fakt větší tarosti mi dělá ta kokta, už teď su z té elektriky trochu divokej a to je poodpojoval jen motorovej prostor. Ještě mě čeká ta palubka. Asi po opravě navštívím Vašu, aby mě sdělil, co všechno jsem pom*dal... Zdar Spido, co vlasten delas s oktou...si skladas novou, presne podle sebe??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Zdar Spido, co vlasten delas s oktou...si skladas novou, presne podle sebe??? Čao, pouze oprava po nehodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 spidi nevíš jestli je dělá opravarensky díl na zadni tlumiče ten plech podběhu na pick-upka ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 spidi nevíš jestli je dělá opravarensky díl na zadni tlumiče ten plech podběhu na pick-upka ?? Felda nebo Fanda ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 spidi nevíš jestli je dělá opravarensky díl na zadni tlumiče ten plech podběhu na pick-upka ?? Felda nebo Fanda ? filcka 98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 filcka 98 No tak tam je akorát celej blaník nebo jen lem, ale Ty chceš asi i ten domek kolem tlumiče což ? To asi jedině vyřezat z mrdky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 filcka 98 No tak tam je akorát celej blaník nebo jen lem, ale Ty chceš asi i ten domek kolem tlumiče což ? To asi jedině vyřezat z mrdky... tak tak, domek, no neni to tragoška, ale tu zrezlou míchačku kdo ví jestli by to uneslo to vyvařime plechem a bude taky jsem to v katalóógu nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Zdar Spido, co vlasten delas s oktou...si skladas novou, presne podle sebe??? Čao, pouze oprava po nehodě... A toz to byla az taka nehoda....No pani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Ale to samoze,ale je to hodne podobny. Jednou jsem videl nejakej test a bylo to teda tip top. jeste kdyz je na ty nafte treba M-packet,tak je to zradlo. ted mi kamos pujcil obycejnou 320i v M-packetu a ty ve to jelo a prilepeny jako prase. ale taky mu to bere asi 12 a to jsem jel slusne,pac jsem se bal,kdyz to nebylo moje. Nicmene ten sestihrnek hezky zabiral a to to ma jen 170HP. kolik ma M3? 300? Hele vo tom zadna,ze to nebude mazec..Zase ta nafta ma nakej kroutak...Ja bych chtel zkusit 130i jako o tom se tradujou dobry veci..Kdyz mi to vyjde,tak se o vikendu svezu se Subarem..TAk jsem zvedavej..Jinak M3 e46 ma 343 koni a nova M3 ma ted 420k, coz uz je veeeeelikanskej mazec..Ale mit ty prachy,bylo by velky vahani mezi M3 a RS4.. A pokud se nepletu,tak 33D e46 ma 190hp,ne? Jinak Vaso,ja nerikam,ze to nemuze M3ku prohanet..Zase pokud by byla 330D chipnuta,tak je jasnacka,ze uz sme v malicko jinejch rovinach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky