Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:)lol zdááár octaviáni

Hele, nejezdíš ty sanitou mercedesem?

né ŠKODA 1203 lol

Já že včera ve vysočenech na světelný za mnou stála tahle sanita a připadalo mi to jako Semi :)

Vloženo

zdar sem byl na obědě a Kocht mi mezitím poslal asi tisíc odpovědí na jednu zprávu kurna už ho to někdo naučte jak se to tu dělá

Vloženo

né ŠKODA 1203 lol

Já že včera ve vysočenech na světelný za mnou stála tahle sanita a připadalo mi to jako Semi :)

jojo Semi :)

post-210-1181732320_thumb.jpg

Vloženo
zdar sem byl na obědě a Kocht mi mezitím poslal asi tisíc odpovědí na jednu zprávu kurna už ho to někdo naučte jak se to tu dělá

zbytečný,marný boj :plollol

Vloženo
ty seš pako Robe

No to sem doma taky slyšel..Ale nemohl sem za to,byla to bouračka na motokárách,frajer předemnou nadskočil a já se dostal pod něj a vzal mě nohu rámem.... auuuvajs 15 stehů a pohmožděniny. :ph34r:

Vloženo

No protoze u toho potrebuju delat voe a neuklada se to do odeslanejch a ja vsechno posilam pres klavesovy zkratky,tak jsem si nebyl jistej jestli jsem to zmacknul a jak jsem si to zpetne zkontrolovat?

Vloženo

né ŠKODA 1203 lol

jojo Semi :)

No proto ;)

Vloženo
Nevim,kdy to je? nemam love,to si radsi ty prachy necham na tu klimu

no to mě poser na holý záda von je tu pečenej vařenej každej den a ptá se kdy sou Plasy...ted v sobotu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...