Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Petre ja vim,jaky jsou to kurvy :D

a už je to tady opět :o prý kurvy :o:huh::unsure: vidíte to pane Bauer ;) on si nedá říci a nedá ;) bude muset být potrestá co nejdříve lol ....a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní lol ........ neser kochte hááájzle jeden lol:smich:

Vloženo
Petre ja vim,jaky jsou to kurvy :D

Jiri a je to tady znova...

Kochticenko to s tema nadavkama nedelas dobre...to se ti vymsti

již jsem to okomentoval patřině drahý kolego :D

Vloženo
...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní lol ........ neser kochte hááájzle jeden lol:smich:

Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak :o

Vloženo
...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní  lol ........ neser kochte hááájzle jeden  lol  :smich:

Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak :o

co pák,budu tahat nohu za sebou :smich::smich: ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že :smich::smich:

Vloženo
Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak  :o

rakev to jistí :smich:

a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat :angry: asi ti naplácám na prdel ;)

post-31-1169200775.gif

Vloženo
...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní  lol ........ neser kochte hááájzle jeden  lol  :smich:

co pák,budu tahat nohu za sebou :smich::smich: ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že :smich::smich:

Vždyť stejně skoro nikam nejezdíš, ale že jsi to ty tak bych tě vzal ;)

Vloženo (editace)
a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat  :angry: asi ti naplácám na prdel  ;)

to těžko Jiříčku :p:smich: jsi už postarší pán a já mám mladé nožky - mě prostě nedoženeš :smich::smich:

Editováno: , autor: Andílek
Vloženo
Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak  :o

a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat :angry: asi ti naplácám na prdel ;)

Vlk taky sliboval :smich::smich:

Vloženo

myslíš, že dělaj tak velký? :unsure:

no hlavně ,že ty jsi twigy :smich::smich: dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody lol:smich::smich:

Vloženo
a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat  :angry: asi ti naplácám na prdel  ;)

to těžko Jiříčku :p:smich: jsi už postarší pán a já mám mladé nožky - mě prostě nedoženeš :smich::smich:

tebe o jedné noze :plollol

Vloženo

jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu lollol

Vloženo
no hlavně ,že ty jsi twigy  :smich:  :smich:  dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody  lol  :smich:  :smich:

:smich::smich::smich::smich::smich:

No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...