Přejít na obsah

HOSPODA č.6

Sejis

Doporučené příspěvky

Petre ja vim,jaky jsou to kurvy :D

a už je to tady opět :o prý kurvy :o:huh::unsure: vidíte to pane Bauer ;) on si nedá říci a nedá ;) bude muset být potrestá co nejdříve lol ....a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní lol ........ neser kochte hááájzle jeden lol:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní  lol ........ neser kochte hááájzle jeden  lol  :smich:

Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak :o

co pák,budu tahat nohu za sebou :smich::smich: ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že :smich::smich:

Odkaz ke komentáři

...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní  lol ........ neser kochte hááájzle jeden  lol  :smich:

Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak :o

co pák,budu tahat nohu za sebou :smich::smich: ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že :smich::smich:

Vždyť stejně skoro nikam nejezdíš, ale že jsi to ty tak bych tě vzal ;)

Odkaz ke komentáři

Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak  :o

rakev to jistí :smich:

myslíš, že dělaj tak velký? :unsure:

no hlavně ,že ty jsi twigy :smich::smich: dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody lol:smich::smich:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...