baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Petre ja vim,jaky jsou to kurvy Jiri a je to tady znova... Kochticenko to s tema nadavkama nedelas dobre...to se ti vymsti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Petre ja vim,jaky jsou to kurvy Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Petre ja vim,jaky jsou to kurvy a už je to tady opět prý kurvy vidíte to pane Bauer on si nedá říci a nedá bude muset být potrestá co nejdříve ....a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní ........ neser kochte hááájzle jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Petre ja vim,jaky jsou to kurvy Jiri a je to tady znova... Kochticenko to s tema nadavkama nedelas dobre...to se ti vymsti již jsem to okomentoval patřině drahý kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Ale je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedina ty a Vasa jste na me hodni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedina ty a Vasa jste na me hodni bo my jsme hodni na vsechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní ........ neser kochte hááájzle jeden Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedina ty a Vasa jste na me hodni a co já ty zmetku a to tě mám tak rád cháájzle jeden nevděčnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedina ty a Vasa jste na me hodni Vždyť já do tebe taky nešiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak rakev to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak rakev to jistí myslíš, že dělaj tak velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 jedina ty a Vasa jste na me hodni videl jsi snad abych ja byl nekdy na nekoho zlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní ........ neser kochte hááájzle jeden Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak co pák,budu tahat nohu za sebou ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 myslíš, že dělaj tak velký? ne, tahle bude atypická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak rakev to jistí a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat asi ti naplácám na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 ...a začíná mě opouštět má vrozená slušnost a úcta mě vlastní ........ neser kochte hááájzle jeden Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak co pák,budu tahat nohu za sebou ale ty mě na nějaký sraz rád odvezeš,že Vždyť stejně skoro nikam nejezdíš, ale že jsi to ty tak bych tě vzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 (editace) a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat asi ti naplácám na prdel to těžko Jiříčku jsi už postarší pán a já mám mladé nožky - mě prostě nedoženeš Editováno: 19. leden 2007, autor: Andílek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak rakev to jistí a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat asi ti naplácám na prdel Vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Jiříku, nerozčiluj se zbytečně, už nejsi nejmladší, praskne ti cévka a co pak rakev to jistí myslíš, že dělaj tak velký? no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2007 a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat asi ti naplácám na prdel to těžko Jiříčku jsi už postarší pán a já mám mladé nožky - mě prostě nedoženeš tebe o jedné noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody Proti tobě skoro jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 a to nejsou ještě velikonoce a už si můžeš vykoledovat asi ti naplácám na prdel to těžko Jiříčku jsi už postarší pán a já mám mladé nožky - mě prostě nedoženeš jo a kolik si toho nabehala za posledni dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 no hlavně ,že ty jsi twigy dát ti do huby citron tak jsi jak pozvánka na vepřový hody No by mě zajmalo čemu ty se směješ. Počkej zítra ti to vrátím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky