Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 no tak to Ti Spidi moc nezávidím Naštěstí je to převážně práce na sluníčku a čerstvém vzduchu...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 a ja mel dnes s malinovou pane...uuu to byla dobrota...ja mam zase ode dneska volno Pěkně, já půjdu na rohlák s máslem namrmlat jahodovou, tu prostě žerůůůů... a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 njn a já tu jsem dnes za 100% navíc se nekdo ma
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů No baže...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů No baže... a ja mam zase hlad kua ale včera jsem mel teda exkluzivo tataracek...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 se nekdo ma Ale mohl by se s námi ze soucitu rozdělit...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 se nekdo ma Ale mohl by se s námi ze soucitu rozdělit... asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat No tak mě jednu polovinu, Tobě druhou polovinu a zbytek ať si nechá, hamoun jeden...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat No tak mě jednu polovinu, Tobě druhou polovinu a zbytek ať si nechá, hamoun jeden... jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri Samozřejmě...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri Samozřejmě... tak dorazi tak to domluvime
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 tak dorazi tak to domluvime To by šlo... a co jinac pane...jak se vede?
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 a co jinac pane...jak se vede? Jináč poslední dny to docela jde, pracuju sice těžce fyzicky pěkně venku, ale aspoň se člověk trošku odreaguje od denní reality, v práci mám dlouhodobou dovolenou a pěkně relaxuju...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 a co jinac pane...jak se vede? Jináč poslední dny to docela jde, pracuju sice těžce fyzicky pěkně venku, ale aspoň se člověk trošku odreaguje od denní reality, v práci mám dlouhodobou dovolenou a pěkně relaxuju... dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi No dneska je po x dnech zataženo, takže už su jak negr...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi No dneska je po x dnech zataženo, takže už su jak negr... no u nas teda zadna hitparada s pocasim
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 no u nas teda zadna hitparada s pocasim No na víkend už by zase mělo být pěkně...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 no u nas teda zadna hitparada s pocasim No na víkend už by zase mělo být pěkně... jj na vikend by melo byt lip
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 jj na vikend by melo byt lip No to je vyloženě dobře...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 jj na vikend by melo byt lip No to je vyloženě dobře... uz by bylo na case
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 uz by bylo na case Baže, no a ještě by mohlo bejt nice weather příští tejden, to by mě vyloženě bodlo...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 uz by bylo na case Baže, no a ještě by mohlo bejt nice weather příští tejden, to by mě vyloženě bodlo... to su zase a znova v praci kua
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 to su zase a znova v praci kua Já právě ne...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 to su zase a znova v praci kua Já právě ne... ja mam volno az nekdy za 3 tydny
Doporučené příspěvky