Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 no tak to Ti Spidi moc nezávidím Naštěstí je to převážně práce na sluníčku a čerstvém vzduchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a ja mel dnes s malinovou pane...uuu to byla dobrota...ja mam zase ode dneska volno Pěkně, já půjdu na rohlák s máslem namrmlat jahodovou, tu prostě žerůůůů... a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 njn a já tu jsem dnes za 100% navíc se nekdo ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů No baže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a to taky neni spatna kombinace...to taky můůůžůůů No baže... a ja mam zase hlad kua ale včera jsem mel teda exkluzivo tataracek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 se nekdo ma Ale mohl by se s námi ze soucitu rozdělit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 se nekdo ma Ale mohl by se s námi ze soucitu rozdělit... asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat No tak mě jednu polovinu, Tobě druhou polovinu a zbytek ať si nechá, hamoun jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 asi budeme muset domluvit nejaky sezeni a rozumne to s Honzikem probrat kolik a komu ma odevzdat No tak mě jednu polovinu, Tobě druhou polovinu a zbytek ať si nechá, hamoun jeden... jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri Samozřejmě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jako ja s timhle navrhem nebudu mit problem a myslim ze z jeho strany by taky nemel bejt...je to takovej rozumnej kompromis pro vsechny tri Samozřejmě... tak dorazi tak to domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 tak dorazi tak to domluvime To by šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 tak dorazi tak to domluvime To by šlo... a co jinac pane...jak se vede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a co jinac pane...jak se vede? Jináč poslední dny to docela jde, pracuju sice těžce fyzicky pěkně venku, ale aspoň se člověk trošku odreaguje od denní reality, v práci mám dlouhodobou dovolenou a pěkně relaxuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 a co jinac pane...jak se vede? Jináč poslední dny to docela jde, pracuju sice těžce fyzicky pěkně venku, ale aspoň se člověk trošku odreaguje od denní reality, v práci mám dlouhodobou dovolenou a pěkně relaxuju... dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi No dneska je po x dnech zataženo, takže už su jak negr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 dlouhodoba dovolena taky pekny...no ja ted taky budu muset makat venku a tezce tak doufam ze bude aspon kloudny pocasi No dneska je po x dnech zataženo, takže už su jak negr... no u nas teda zadna hitparada s pocasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 no u nas teda zadna hitparada s pocasim No na víkend už by zase mělo být pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 no u nas teda zadna hitparada s pocasim No na víkend už by zase mělo být pěkně... jj na vikend by melo byt lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jj na vikend by melo byt lip No to je vyloženě dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 jj na vikend by melo byt lip No to je vyloženě dobře... uz by bylo na case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 uz by bylo na case Baže, no a ještě by mohlo bejt nice weather příští tejden, to by mě vyloženě bodlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 uz by bylo na case Baže, no a ještě by mohlo bejt nice weather příští tejden, to by mě vyloženě bodlo... to su zase a znova v praci kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 to su zase a znova v praci kua Já právě ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 to su zase a znova v praci kua Já právě ne... ja mam volno az nekdy za 3 tydny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky