Martyp Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdarec lidi,koukam,dneska to tu jede.. Chci se zeptat,nemate nekdo u sebe v PC tabulku,kde jsou napsany nazvy a cisla barev?Nekde tu na foru je,ale nemuzu ji najit.. DIkec... mam Cervena 1 Zluta 2 Modra 3 A jakou má ta tvoje feferonka? 666 ale ta tvoje v tabulce neni Jen jestli Ty nam trochu nelzes.. Nelže, ale chybí mu tam před tím kód SK (SK - sokolík) :smich: HSK-Hubatej sokolik... :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Diky Carlosi!! Jinak zdarec lidi..Koukam,ze je tu zase narvano k prasknuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Diky Carlosi!! Jinak zdarec lidi..Koukam,ze je tu zase narvano k prasknuti.. kua tak to ja mam jinou tabulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Čus...neví náhodou někdo co je s aidolon(em)...??????? Má u mě už docela dlouho zamluvenou stříšku na OIRS a nějak se neozývá... Čekám do pátku...pak bude na prodej....kdyžtak mu to vyřidte...SZ jsem mu psal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Čus...neví náhodou někdo co je s aidolon(em)...???????Má u mě už docela dlouho zamluvenou stříšku na OIRS a nějak se neozývá... Čekám do pátku...pak bude na prodej....kdyžtak mu to vyřidte...SZ jsem mu psal.. treba je na dovoleny...u me me naraznik zamluvenej asi 2 mesice ale vzal ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 zdar lidi jak je po dlouhém víkendu...sem byl zase za čárou tak co je tu nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 zdar lidi jak je po dlouhém víkendu...sem byl zase za čárou tak co je tu nového? Cusik Honzi.. To ja byl taky za carou,ale jen na jeden den..Ale zato sme tam potkali Audi R8-mazec! Jinak novyho je tu asi tak to,ze je tu cim dal vic mrtvo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ty voe si porad stezujete to je strasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ty voe si porad stezujete to je strasny No ti vis,nekdo to delat musi.. A na druhou stranu,neni to snad pravda.. lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ty voe si porad stezujete to je strasny No ti vis,nekdo to delat musi.. A na druhou stranu,neni to snad pravda.. lol proste okurkova sezona neni o cem psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jj koukal jsem mrtvo tu nějak je, ale jak říká Bauí okrkovka je okurkovka no já toho v Maďároš taky počkal mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jak bylo v Madarsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 no mít serf a nebo nevím jak se tomu říká prkno a k tomu do ruky takový to křídlo tak se vyblbnu... čt a pá sice svítilo sluníčko občas, ale foukalo a byly vlny v so už bezvětru a pálilo to jak svina..ono i ty dva dny co foukalo jakmile se vlezlo někam do závětří tak to hřálo....takže jsme většinu času proseděli v hospě a nebo běhali za prckem jak se naučil chodit tak furt někam lítá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 no mít serf a nebo nevím jak se tomu říká prkno a k tomu do ruky takový to křídlo tak se vyblbnu... čt a pá sice svítilo sluníčko občas, ale foukalo a byly vlny v so už bezvětru a pálilo to jak svina..ono i ty dva dny co foukalo jakmile se vlezlo někam do závětří tak to hřálo....takže jsme většinu času proseděli v hospě a nebo běhali za prckem jak se naučil chodit tak furt někam lítá proste pohodovejch par dni u vody no za prckem se jeste nabehate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Asi sme teda jediný kdo pracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Asi sme teda jediný kdo pracuje NO to jo no..A jeste k tomu jak kokoti..A ja i pod debilama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 jj to jsme jj naběháme naštěstí má v sobě takovej ten reflex, že pokud vidí, že za ním nikdo nejde tak se vrátí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Asi sme teda jediný kdo pracuje NO to jo no..A jeste k tomu jak kokoti..A ja i pod debilama.. Musíš to ještě chvíli vydržet Hele, říkal mi mladej Olda Huzil, že bude mít od září papíry a že se pak přijde zeptat na ten tuning, že se mu ta moje hrozně líbí, on bude mít tu oktávku po tátovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Asi sme teda jediný kdo pracuje NO to jo no..A jeste k tomu jak kokoti..A ja i pod debilama.. Musíš to ještě chvíli vydržet Hele, říkal mi mladej Olda Huzil, že bude mít od září papíry a že se pak přijde zeptat na ten tuning, že se mu ta moje hrozně líbí, on bude mít tu oktávku po tátovi. Ja vim ty vole,ale nevim,zda to vydrzim..Se asi driv zcvoknu..Jako co tady na me delaj za boty...Hochu.. He..Olan nema noty?Ja uz ho kolikrat videl s tim autem jezdit.. Ze se pak prijde zeptat na tůůůning..To je vul... Ale je to asi bystrej kluk,kdyz pozna pekny auto.. ja tuhle jel vokolo,von na tom neco strachal a taky cumel.. co v tom ma za motor?Nevis?Je to myslim i 4x4 neni? Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Ja vim ty vole,ale nevim,zda to vydrzim..Se asi driv zcvoknu..Jako co tady na me delaj za boty...Hochu.. He..Olan nema noty?Ja uz ho kolikrat videl s tim autem jezdit.. Ze se pak prijde zeptat na tůůůning..To je vul... Ale je to asi bystrej kluk,kdyz pozna pekny auto.. ja tuhle jel vokolo,von na tom neco strachal a taky cumel.. co v tom ma za motor?Nevis?Je to myslim i 4x4 neni? Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? ja si spis myslim jestli by radsi nemel cestovat s tebou...nehodlam na nej nekde cekat po ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? ja si spis myslim jestli by radsi nemel cestovat s tebou...nehodlam na nej nekde cekat po ceste On nechce teď jet, jen že až bude mí papíry tak chce udělat něco s autem a přijde se inspirovat Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? ja si spis myslim jestli by radsi nemel cestovat s tebou...nehodlam na nej nekde cekat po ceste On nechce teď jet, jen že až bude mí papíry tak chce udělat něco s autem a přijde se inspirovat ja jsem ale myslel Martina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Myslím, že je to jen obyč TDI. V sobotu pojedeš teda na 16"? ja si spis myslim jestli by radsi nemel cestovat s tebou...nehodlam na nej nekde cekat po ceste On nechce teď jet, jen že až bude mí papíry tak chce udělat něco s autem a přijde se inspirovat ja jsem ale myslel Martina Dneska si nějak hubatej zas ty. Pojedeš na konci abys nebrzdil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky